fredag 27. februar 2009

VALETINE ?????


Jeg no at detta valetine feringa er jeg ikke så mye med på . Ja det er kjekt og feire kjærligheta og sånn men det kan en gjøre når som helst på året . Tror det at par generelt bør bli flinkere og ta vare på kjærligheta og ikke ta den andre part som en selvfølge . Vi feira litt vi da med god biffmiddag og jeg fikk blomster fra min kjære , som vanlig så har jeg ikke penger når sånne ting sker så det blei ikke noe på ham den dagen . Men jeg kan finne på noe ellers jeg da , synes det er kjekt og overraske ham med noe , det trenger ikke være dyrt veit du . Sånn som butikkene legger opp til , det er nesten kjøpepress synes jeg .


SÅ FOLKENS TA VARE PÅ KJÆRLIGHETA FØR DET ER FOR SEINT

GUD , JESUS OG REILIGION OG SÅNNT



På dette temat lurer jeg på så mye og det tror jeg ikke jeg er aleine om . Jeg har mi tro , dvs at jeg tror det finnes høyere makter som Gud men alt det rundt det kan en bli forvirra av . Jeg tror også på engler , spør meg ikke hvorfor men det er jeg bestemt på at det er . Jeg gikk på kristen folkhøgskole for mange år siden og var på vei til og bli kristen som dem kaller det . Men så var lærere med pekefinger til forskjellig så jeg blei så eitranes sinna . Så jeg vendt ryggen til religjonen og det gjorde jeg i mange år . Men så blei jeg syk og hadde det mye vondt og jeg søkte mye stoff i bøker om det åndelige så jeg har på en måte fått tilbake trua igjen . Men har mye og lære , jeg er så heldig så har en så flott samboer som er kristen som kan forklare meg noe hvis jeg lurer på noe . Han er den typen som ikke preker noe kristendom før noen spør ham og det er sånn det skal være . Jeg er med på møter på misjonskirka men det er ikke bestandig jeg er enig med dem men det er jo bra for jeg må bruke hjernen selv og da . Tro det er noe veldig personlig for meg og jeg må ta de stegene jeg må ta for og komme dit .


Jeg tror nok det at hvis kirka tok vekk pekefingeren og blei meir folkelig så ha flere kommet til gudstjeneste , de skremmer vekk mye folk på det viset . Det er bedre rettleie folk enn å fordømme dem . Det mener no jeg da . Jeg har mye og gjøre på dette temaet men jeg skal komme i mål etterhvert .


Jeg tenker også hvis det har bare vært en religion har det vært fred på jorda da ? jeg bare spør . Det er synd at religionen skal bli utnytta sånn og at den ikke blir brukt sånn som den skal være .




HVIS DU GUD FINNES GI MEG STYRKE TIL OG KOMME MEG IGJENOM DET JEG MÅ IGJENOM , PÅ FORHÅND TAKK : )

HVA ER DET MED OSS NORMENN ?????


Ja hva er det med oss normenn ? jeg bare spør . Hvorfor kan en ikke få utrykke seg høyt om hva en føler eller hvordan en har det uten at noen ser rart på deg . Nei vi er godt opplært til lukke alt inni oss selv og en skal helst ikke si hva en mener . Da kan en lett bli det sorte får i familien , jeg foretrekker folk som sier sin mening for da veit en hvor en har dem hen . Jeg selv har bestandig sagt mi mening når jeg blei spurt men har ikke sagt noe ellers for husfreda si skull . Herregud så lei jeg er av det men av og til må jeg styre meg for jeg veit jeg kan såre den andre personen veldig mye . Men så det klør på tunga og si noe he he ja det er så gale altså . Jeg føler jeg har forandra meg mye i de siste åran , no kommer sanninga og følesene mine mere fram men jeg har mye og gå på ennå .

Hva med na alkoholen , hvorfor må noen på død og liv feste nesten hver helg og drikke seg sans og samling når dem har bekka 40 og vel så det . Skjønner det litt når en er 18 og oppover at det kan være spennende men en gang må en få nok . Dette er ikke noe moralpreken men jeg bare spør . Jeg har vært der selv med og feste og spy og hele pakka , jeg hadde mine grunner . Jeg skulle glemme noe men verste er at det gjør du ikke skjønner du . Det kan faktisk bli vondt værre . Tror normenn må se mere på sine drikkevaner snart . Man kan feste uten alkohol og det kan faktisk være morro uten det mend gode venner . Ikke minst så vokner man frisk og rask og man husker alt .

Ja det er ikke rart at vi normenn blir sett på som kalde og stive i utlandet veit du , det må vi få en forandring på . Jeg har ingen problem og si hva jeg føler offentlig og blandt de rundt meg . Etter jeg blei samboer så har det faktisk blitt enn letter for meg , for var det noe som jeg bestemt meg for så var det at jeg skulle være ærlig og oppriktig på godt og vondt . Det føles rett for meg og da blir det heller ikke misforståleser heller . Man må kunne snakke om følelser og generelt hvordan man har det for da kan det bli ett bedre samfunn . Tror no jeg .


STÅ PÅ VIS FØLELSER FOLKENS

onsdag 25. februar 2009

LIVET KAN VÆRE ETT SLIT

Ja hva er meiniga med ta her spør jeg mange ganger og at en har lyst og gi opp . Men heldigvis så gjør en ikke det , en sliter vidre med ett håp på at det skal bli bedre i morra . Kan no si jeg har slitt siden jeg var jentungen med at min far stakk og ikke brydde seg . Det har vært ett stort lodd i livet mitt , nesten som jeg holdte på og drukne pga det . Jeg hadde nok ikke værdens beste forhold til min stefar heller . Så jeg reagerte mye med og være mye hjemmefra og feste mye for og "glemme " men gjorde ikke det veit du . Så jeg gjorde mye som jeg angrer på i dag men jeg kan ikke forandre det . Så blei jeg syk , hadde tre oprasjoner etterhverandre som gikk forsåvidt greit . Men så fikk jeg fibromyalgi og slitasjegikt som jeg sliter veldig med , greier ikke heilt og godta det . Og derfor kommer min frustrasjon at jeg har lyst og skrike høyt . Og så er det na overvekta da som jeg sliter no så grasalt med og jeg veit at det sitter oppe i hode , jeg prøver og gjøre noe med det . Sånn at jeg ikke trøstespiser hver gang det er noe trist eller jeg er sint og såra . Som i går fikk jeg min samboer til og kjøpe sjokolade til meg for jeg var litt trist og på toppen av det så brøyt jeg avtalen vi hadde sammen med det . Jeg er glad jeg har truffet min kjære for han gjør livet mitt til en glede , jeg vil ikke være han foruten selv ting rundt ham gjør meg frustrert , trist og sint . Jeg satser livet mitt at jeg skal få ett herlig liv sammen med min Knut . I går fikk jeg beskjed om at min far har fått kreft , jeg krysser fingrene for at han blir bedre , det tross alt min far . Så no håper jeg at livet kan bli litt enklere fremover både for min kjære og meg .

JEG HAR ETT HÅP I LIVET

mandag 16. februar 2009

HVORFOR ER DET VANSKELIG ????????

Når jeg går inn på mange nettsider og ser i blader så ser jeg at folk har så vanskelig med og snakke om sex til partner . Da tenker jeg at ting kan bli litt komplisert når en ikke kan snakke ut om sex og andre nære ting til sin partner . Jeg er en åpen person som ikke har problem med og snakke om dette og synes at forholdet kan bli ennå mere intimt hvis en greier og snakke om sex og sånt . Jeg synes det er greit at det blir tatt opp slik ting hvis det kan hjelpe folk til og få ett bedre liv men selvsagt av og til kan det bli for mye av det gode . Ja noen synes det er vanskelig og si de tre ord til sin kjære , men sånn som i før i tida da skulle en ikke snakke om slikt . Uff det høres så nitrist ut men det har no bedra seg i dag da . Men i dag synes jeg at samfunne har blitt litt kaldt at jeg grøsser litt . Jeg veit no bare med meg selv at jeg har forandra meg til de grader men ikke til og bli kald men omvent til og bli ett følelsesmeneske som må snakke med min kjære hvis jeg har noe på hjerte . Da er det godt at en har en så go og forståelsfull kjærest , det er ikke alle som har desverre . Men jeg kan nok takke min kjære at jeg har åpna meg så mye som jeg har gjort så jeg har ett håp at alle andre også skal ha det godt både i sexlivet og med følelsene sine . Jeg tror det har blitt slik i dag at vi skal ha alt at vi stresser med så mye for og få ting og tang at vi glemmer våres følelsesliv og det som betyr noe i livet . Ja jeg spør hvorfor er det så vanskelig og åpne seg til den man elsker og si hva man føler . Så stå på folkens gjør livet enklere og bedre i sammen med partneren . Ha en strålende dag og jeg ønsker der alt godt , klem fra husmora .

torsdag 12. februar 2009

HAR DERE HØRT DET ?????????????????

Hva er det jeg hører at no skal politiet ja de som er muslimer få lov til og dekke hode med sånn skaut eller er det hidjabb det var det heter : ) . No synes jeg det begynner og gå for langt altså , de er kommet hit til landet for og få hjelp og da må de godta at sånn er det her . De har det godt her i forhold fra der de kommer ifra , de får penger , jobb , en plass og bo osv .
Har vi kommet til de landene så har vi ikke fått bygd kirke og gjort hva vi har villa nei måtta ha følgt det som er normene i det landet . Hva er det som skjer her i landet holder vi på og syr puter under armene til sa utlenningene , gjør dem noe galt så send dem tilbake sier no jeg da . Hva skal vi med sånn pakk som kommer til landet og voltar og dreper min søstre her i landet , er jeg rasist hm ja jeg har kanskje blitt det etter alt fanskapen som har skjedd i de siste årene . Det er nesten alltid en utlenning som har gjort det , det er ikke noen unskylling at dem har opplevd mye stygt nei . Jeg vil no si at hvis de ikke kan følge det som er her i landet så stikk .............
Fortsetter det sånn kan det ende opp med at de tar over landet og det kan vi ikke ha noe av altså , så jeg vil si til politikeren skjerp dere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

onsdag 11. februar 2009

MIN LIVSTILSENDRING ...........................


Ja jeg sitter her inne i finværet og ser ut , ha deg ut vil du vel si . Joda det skulle jeg gjerne ha gjort for no er jeg blitt skikkelig forkjøla , hoster nesten til jeg pisser på meg : ) Takker så mye den som har funnet på tena lady , ja det er ikke greit veit du .


Det er langt over 1 år siden jeg begynte på Røros og skulle endre min livstil og gå ned i vekt og begge deler har jeg gjort . Til og begynne med så gikk alt så lett med treningen og maten , var nok ivrig og da . Og det er jeg nok i dag og men har bare falt ner i en kjeller jeg strever og komme meg opp av . Men gir ikke opp nei .........


Det beste med hele Røros opplegget er at jeg har møtt min kjære og i januar så var det 1 år siden jeg kom på besøk til Stjørdal og værenes blei jeg he he he . Jeg sever ikke på rosa skyer nei selv om jeg er fortsatt stormforelska i han . Hverdagen kom til oss fort og den kommer dunnder og brak innemellom ennå . Jeg tror dette forholdet er ment til og vare ja , krysser fingrene for det . Jeg skal gjøre mitt beste : )


Mye har skjedd dette året , vi har vært på mange fjellturer som vi har kost oss på , det er nytt i livet mitt . Før strevde søstra mi og få meg til og gå turer bare rundt nabolaget så det har nok blitt store forandringer ja . Ja tenk at Knut og jeg blei med henne opp på Tusten i Molde . Er stolt over den turen selv om jeg blei ødelagt i fotan etterpå .


Har vel en lang vei og gå ennå med na maten , no lager jeg middag hverdag så jeg lærer noe heile tida da . Var heilt håpløs til og begynne med og min kjære klager ikke . Takket være hans støtte så er det litt gøy og lage mat , det er utrolig veit du . Men vi er noen matvrak vi to da he he så dere skjønner det kan bli vanskelig med slankinga da sjø : ) Men jeg spør hvorfor er det så vanskelig og gjøre det en er lært da ?


Snakka med noen fra Røros i går og jeg måtte bryte sammen og tilstå og si hvordan ståa er , jeg skjønner jeg må ta meg sammen bare jeg får med meg na kroppen også no så . Ja snart skal vi opp dit igjen for siste gang . Jeg fikk beskjed om og ta frem staheta mi , uff ja . Jeg tenker og at det må jeg jo greie når jeg greide og slutte og røyke uten problem , ja ja jeg var noe grinat noen dager men det er over no . Tror jeg : ) .


Ja det er ikke enkelt og forandre livstilen men jeg har kommet langt på vei da selv om jeg har ennå en lang vei og gå ennå . Så til slutt vil jeg krysse fingrene på at i livet blir lettere etterhvert og at jeg kan nyte livet med min kjære resten av livet . sjalabajs : )

torsdag 5. februar 2009

HURRA , HURRA .


I dag har en god kompis av meg bursdag , og det må feires veit du . Han er knakgod til og skrive og ikke minst til og ta bilder . Det er så gøy og følle med på bloggen hans , det er selvfølgelig han Karl . Hurra hurra for deg , håper du får en fin dag , klem

HVA SKJER A ?

Hørte på radioen i morres at noen mener at ungene skal slippe lekser , hva skjer spør jeg ? Jeg blir irritert og forbanna lurer på hva som holder på og skje med denne verden . Ja jeg likte ikke lekser jeg heller men det var no det jeg lærte av og ikke minst at jeg måtte ta ansvar for at det blei gjort . I dag blir ungene sydd puter under armene og bært på gullstol , ja vel og merke det er ikke alle det gjeller men mange . Jo hva som skjer er at vi får bortskjemte drittunger som ikke veit hva livet handler om . De skal beskyttes på alle mulige måter , hva skjer den dagen de får motgang , de takler det ikke og vi får pingler som styrer landet vårres når vi blir gamle . I dag jobber mange foreldre som bare det for at de skal ha alt og at ungene ikke skal mangle noe , men jeg tror at mange unger i dag tar det som en selvfølge og er ikke takknemlig i det hele tatt . En unge kan nesten ikke dette og slå seg i dag før det blir krise . Ja sånn har det blitt her i landet , hørte også på radioen at de mente at de skulle gi sprøyter til de narkomane i fengslet sånn at de ikke fikk sydommer . Hva er vitsen spør no jeg ? Men vi som er syke får nesten ikke hjelpa vi trenger av staten , vi må sloss og for min del så blir jeg verre av det . Det ser ut som det blir verre og verre . At en gidder = S

søndag 1. februar 2009

HVORFOR ?????

Ja hvorfor skal livet være så vanskelig av og til . En prøver og gjøre alt skal være bra men av og til blir det feil . Tror mange har det sånn og vi får oss en på tryne hver gang . Hva er det det jeg ikke forstår som jeg burde ha forstått , ja livet er ikke lett . Prøver og være forståelsefull og omtenksom men jeg ender opp med og bli trist . Og ja og så sliter jeg med na vekta da og hvorfor skal det være så forbarska vanskelig og gjøre det en skal . Jeg slutta og røyke for ett år siden , det gikk lett som bare rakkern så hvorfor skal det ikke være like enkelt og slanke seg . Er det rart en blir deppa sier no jeg da . Ja det er bare og trene sier folk og spise mindre , jau jau den kan jeg så det er ikke det som probleme , men hva skal en gjøre når kroppen ikke fungerer og en får ikke gjøre det en ønsker . For det er så mye jeg vil gjøre men får det ikke til , HVORFOR ???? . Ja jeg har spurt meg mang en gang det , hvorfor eller hva gale er det en har gjort for og fortjene ta her . Ja jeg veit jeg selv har valgt noe av elendigheta men enkelte ganger så må man satse her i livet og da må man tåle det som kommer . Men pokker hva i huleste hvor mye skal en tåle da ? Jeg bare spør ???????? Skulle tro at livet mitt er bare elendighet men det er no ikke det men av og til må man bare få spydd ut litt galle som jeg ikke har he he ha ha . Jeg satt bare og tenkte i stad hvorfor så jeg måtte bare få det så og si ned på papiret he he , og jeg regner med at det ikke er bare jeg som går og har den tanken . Skal prøve og tenke posetivt og se hva som skjer : ) , ha en stålende dag . Klem fra meg : )