mandag 30. mars 2009

JIPPI



Ja no er vi endelig fått flytta inn i vårt nye hjem , det har vært tøfft med denne flyttinga til han kroppen . Enkelte dager var jeg fotlaus og så var jeg ikke heilt bra selv heller : ) . Ja det er mye og bære når en skal flytte og når det er gjort så man vaske ned leiligheta også da som man flytter fra . Det fikk vi gjort på lørdagen , på slutten var jeg så sliten og hadde så vondt i kroppen at det var like før jeg begynte og grine .




Ja no har vi eit heilt hus og boltre oss på og det står kasser og poser overalt . Vi var jo så uheldig at det ikke var vaska ned her før så vi må gjøre det også . Så arbeidslysta er ikke på topp for tida nei men må vel få gjort litt hver dag så ordner det seg vel .




Ja jeg gleder meg til vi har fått alt på plass så vi kan kose oss og ha overskudd til noe annet også . Jeg ser på denne flyttinga på som en ny start i livet sammen med min kjære som jeg elsker så mye og jeg håper livet blir lettere for oss begge no . Vi fortjener og ha det godt no og slippe mere fanskap og tull og vas . Så jeg krysser fingrene for ett bedre liv i vårt nye hjem .

mandag 16. mars 2009

FLYTTING !!!!!!

Herre jerremias for ett slit , holder på og pakker . Dette er det værste jeg gjør altså men skal en flytte så må man bare stå på . Har en del pauser for han kroppen vil ikke heilt være med på ta her men det må han om han vil eller ikke . Har no kommet ett stykke på vei da så no står det esker i hytt og pine . Prøver og gjøre noe når min kjære er på jobb men det blir sånn opp og ned med det da , heldigvis så er han forståelsesfull . Jeg er heldig der ja om jeg skal si det selv . No går jeg og venter på at han skal komme hjem til middag , i dag blir det sein middag fordi han skulle hjelpe dattra med noe flytting . Ja sånn går no dagan : ) . Tilbake til flyttinga ja , jeg gleder meg til vi har fått flytta alt og fått vaska ned her . Det gjør ingenting om det står hulter til bulter ei stund de vi skal flytte bare vi får det inn . Ja jeg fortstår ikke at de trives med det de som jobber med det for det mye slit , så jeg bøyer meg i støvet for de jobber med det . Men ikke nok med det veit du selv om vi har fått inn alt der så må vi en tur til Molde og hente resten av mitt . Nå vi er fått inn alt så skal takke hvis skaper for vi er ferdig og at jeg greide det , ja det er ikke enkelt når en har vondt i kroppen . Jeg håper det blir lenge til neste gang ja for og si det sånn : )

fredag 6. mars 2009

VALG ????????

Ja no er det snart valg igjen , er det noen som veit 100 % på hva de skal stemme . Det gjør ikke jeg , har før stemt Arbeiderpartiet . No har de drete seg så gale ut i de siste åran at det ikke blir akktuelt og så holder de ikke hva de lover . Jeg spør hva med oss som er trygda da , hva mener de egentlig hva vi skal leve av . Når jeg har betalt de faste utgiftene og regningene utenom så sitter igjen med penger som jeg må ha til mat . Da har jeg ikke noe til at jeg kan kjøpe meg klær . Tror jeg kan telle på en hånd i det siste året hva jeg har kjøpt til meg selv i klær . Det skal ikke være nødvendig at min samboer må hjelpe meg av og til hvis det er noe jeg må ha , ikke det at det gjør han gledelig men det er ikke det som er poenget. Nei hva skal en stemme , dette blir ikke lett . Er det noen som kan gi meg ett tips ?

GÅR DET VIRKELIG AN ?????

Har no sett og hørt over mange år hvordan disse aleine mødrene og da sier jeg ikke alle som , de kan godt også funnet seg ett annet bytte også . Men på meg virker det som de kan gjøre ka pokker de vil uten at noen reagerer og faren til ungene ikke har noe de skulle ha sagt . På meg virker det som disse mødrene er så hellig at ingen tør og reagere engang . Hva er det som skjer spør jeg da ?
Og enkelt av dem gidder ikke og jobbe engang så de før unger på rekke og rad så de får inn penger på kontoen lell . Da tror jeg ikke de tenker på ungene midt opp i dette her , da er de egoistisk og får unger for at de skal få penger eller at det er psykisk at de trenger og ha noen oppe i armene og være glad i .
De skal bare ha og ha men er det noen stiller dem for ansvar over det som skjer med ungene da , neida ingen , ingen konsekvenser overhode . Da spør jeg om hva er det med samfunnet som at vi tillater slikt , en kan ikke se det i svart / kvitt .
Ja jeg har ingen unger men jeg har både øyne og ører som jeg kan få med meg og se inn hva er det som skjer . Det bruker og være det første angrepet det og si att dette har du ikke greie på for du har ikke unger .
Men jeg trodde det var foreldrenes oppgave og oppdra ungene så de blei noen skikkelige folk til slutt og at det er deres oppgave at ungene hadde det bra , men slik er det jo ikke bestandig . Ja jeg hørte også at no skal de overlate ansvaret til skolen til oppdragelse og sånnt . Da spør jeg hva POKKER skal de med unger hvis ikke skal ta ansvaret selv engan .
Etter min mening så skulle de verstingene av aleinemødrene og de verste fedrene blitt satt i gapastokk til skrekk og advarsel for andre så de ikke blir lurt .
Ja dette var mye negativt men det mye sant i det . Men det er selvfølgelig de som er topp foreldre og at ungene har det bra , de trives og de oppfører seg bra . Men jeg mener at det må bli reaksjon på de som ødelegger ungene . I dag har det blitt sånn at vi skal ikke bry oss med andre hva de gjør , jeg synes det er ett kaldt samfunn jeg da og det trives jeg ikke med . Husker no jeg vokst opp så brydde nabokjerringa seg selv om ikke var glad for det akkurat da men ho hadde sin misjon . No følte jeg meg gammelt når jeg begynner og tenke sånn men det er fakta fra mitt ståsted , jeg regner ikke alle er enig med meg men det får så være . Vi har alle lov til og si vår mening om ting og tang , håper jeg får høre noen svare meg om dette temaet . Ha enstrålende dag : )