søndag 31. mai 2009

BLI KJENT MED NABOLAGET .
















No er det på tide og bli kjent med nabolaget rundt oss , oppom oss går det en vei som vi har lurt på hvor den går . I dag har vi funnet det ut , det er så utrolig fint her i Stjørdal altså . Her er det stille og rolig forutenom E6 som er rett attmed da . Det er en utrolig fin natur her ja , tenk Randi har oppdaga naturen og så er det kjekt med godt selskap og når en går tur : )

fredag 22. mai 2009

EN LITEN TUR UT











En liten tur ut til Steinviksholmen før regnværet kom . Det var nydelig vær og det det var godt og lufte hauet . Kroppen er ødelagt så no skal jeg kvile ei stund før jeg begynner pån igjen hvis det er mulig da .

mandag 18. mai 2009

17 MAI

MAIGUTTEN
MASSE GOD MAT : )

GRILLMESTEREN


MMMMMMM, GODT JA



Ja da er nasjonaldagen over , det var en flott dag med strålende solskinn . Det er ikke vanlig det nei , mine minner om 17 Mai er for det oftes regn , I de siste årene så har jeg feiret hjemme stille og rolig , har bare ikke orka ta stresset med og dra til byen . Siden jeg ikke har noen unger som går i tog så er det en befrielse og være hjemme da . Sykdommen har også skylden for at jeg har valgt og være hjemme og at jeg er dørgenes sliten . I går blei det feiring utenfor huset med grilling , vi hadde besøk av dattra til Knut Siw-Heidi og barnebarnet Kim . Og så fikk vi testa ut nye utemøblene vårres . Ja livet var herlig i går selv om at jeg var sliten i han kropp . Vi avslutta feiringa inne foran tvn på sofan og jeg har hadt ei god natt søvn . hipp hipp hurra : )

lørdag 16. mai 2009

GRATTIS MED DAGEN TORIL


I dag blir min gode veninne som jeg er så heldig og bli kjent med 60 år . Og det må hylles synes jeg . Jeg var så heldig og være samboer med henne på mitt Rørosopphold og vi hadde det mye kjekt sammen , mange gode minner . Jeg håper dagen din blir strålende , mange bursdags klemmer fra meg Randi .

onsdag 13. mai 2009

RØROS





UT PÅ TUR ALDRI SUR










Ja no er jeg ferdig med Røros og skal ikke opp dit igjen på behandling . Jeg har no greid og legge på meg igjen da og kroppen verker mere no enn noensinne . Det blei vel formye for kroppen og fibromyalgien og takle . Men jeg har ikke gitt opp neida , vi fikk ny viten av svensken før vi dro fra Røros som vi håper skal hjelpe oss . Men det og forandre livstil er både dyrt og vanskelig , prøv den som kan . Han staten forlanger men hvor er økonomien en skal klare alt ta her på da ? Jeg bare spør . Når jeg tenker tilbake til første gangen jeg var der oppe så har ting i livet mitt forandra seg så mye , jeg har fått meg kjæreste , blitt forlovet , fått bedre selvtilitt , er blitt glad i gå fjellturer , slutta og røyke. Det er mye posetivt det da selv om vekta er som den er . Så lenge jeg greier og leve sundt og posetivt så skal jeg være fornøyd ja . Det er mange gode minner fra Røros , og jeg er blitt så glad i mange men spesielt tidligere samboer på Moan og hennes mann . Og aketurene vårres dem var gøy dem , siste opphold var en rekreasjon for meg . Det blei påsketur med trimming , toppers . Noen av folkene kommer en sikkert ikke til og se igjen , men sånn er det bestandig vil jeg tro . Så no krysser jeg fingrene for at jeg skal få hjelp med han kropp og at trimmingen skal bli bedre . Selv om jeg sliter med kroppen og jeg takler det at jeg ikke greier alt jeg vil så har jeg det HIMMELSK . JA LIVET ER HERLIG DERE : ) Jeg har blitt forelska i Røros så jeg kommer nok til og dra på tur dit ja : )
HER TESTES DET JA

GRENSER ........

Ja mange har vanskelig for og sette grenser overfor familie , venner og ikke minst seg selv . Det er ikke enkelt for en er jo redd for og såre dem . Men jeg har begynt og tenke som så at no er det slutt altså , no skal jeg si ifra . Og ikke minst velge bort de som ikke er bra i livet mitt , det høres hardt ut men jeg er no ferdig med og bli tråkka på . No har jeg fått ett nytt liv sammen med min kjære og jeg vil at vi skal få det godt resten av livet vi har i sammen . Det trenger vi begge to . Jeg har lurt på i mange år hvorfor en ikke sier ifra spesielt til familie om at dette godtar man ikke , jeg har vel no sagt ifra i klar tekst til noen i familien hva jeg mener og hva konsekvensene kan bli hvis de ikke respekterer hvordan jeg vil ha det . Vi er jo i familie sier de , da sier ja det er vi men det er bare på papiret . Og enkelte får vel sjokk når jeg begynner for ho Randi er jo så blid og sier ingen ting , men det er i gamle dager . Jeg har vel blitt voksen og funnet ut hvordan livet mitt er og hvordan jeg vil ha det . Jeg mener en får det bedre selv av og si ifra . Jeg vil ha ferd og ro og da velger jeg det . Hvis folk vil bråke , krangle og slåss ja da får de versegod og holde seg unna . Det er snakk om hvilken livskvalitet en vil vil no jeg si , dere er sikkert uenig med meg men det er heilt i orden . Sånn er det bare jeg føler det og det er så godt og si ifra altså : ) Jeg er stolt over meg selv at jeg greier og sette grenser , stolt som en hane : )