tirsdag 28. juli 2009

ETT SLIT


Ja det har ikke vært så mye blogging i det siste , har ikke hadt det så bra og da har jeg bare ikke orka . Jeg sliter no så grasalt med denna kroppen . Det det verker så inni ganskauen og det svir inni kroppen , ja det tar på og ha ferie og bare det og vaske i huset , og selvfølgelig så hjalp ikke flyttinga på kroppen . I dag ringte jeg til Nav for og høre litt ka æ skal gjøre for den trøgda jeg går på no går snart ut og jeg kan bare ikke ut i jobb sånn som jeg har det hver dag . Jeg er glad jeg greier og holde huset reint og ryddig , det er en bragde av og til også . Jeg regner det blir litt av hvert når jeg begynner på den prosessen igjen , får håpe på det beste . Jeg fikk beskjed av Nav i Molde at jeg måtte ned i vekt for da blei jeg frisk , ja det hadde nok blitt lettere før fotan ja . Og jeg begynte på Røros og det gikk bra og jeg stod på og jeg gikk ned i vekt . Men som kom det at kroppen ikke ville være med på ta lengre , jeg fikk så vondt at jeg ikke fikk sove om netten . Det gikk på psyken løs , tråren var aldri langt unna , jeg ga meg aldri men jeg begynte og legge på meg igjen for jeg ikke greide og bevege meg sånn som jeg ville og det blei putta mat i munnen som jeg ikke burde . På grunn av dette så har det blitt verre men jeg har ikke tenkt og gi opp . Ja livet skal ikke være enkelt , men det er så forbarska synd at enkelt må slite mer enn andre . Og det blir en sliten av . Men jeg vil no si jeg er heldig for jeg har en samboer som er forståelsesfull og ikke blir grinat på meg . Det er mange i min sitvasjon som har fibromyalgi som ikke har verken forståelsesfull familie og at en møter ute at folk mener du er lat og ikke gidder og jobbe . Sånn er mye hverdagen for oss som har denne sykdomen men det er folk som er heldige . I dag må en nesten være frisk for og være syk for så mye en må styre og kave for at en skal bli trodd , det tar på det og vettu . Jeg har selv hørt og fått mange råd og jeg har prøvd men det funker ikke. Det som får meg irritert er nå folk sier DET ER NO BARE OG GJØRE SÅNN SÅ ER DET BORTE , ja prøv det sier jeg . Lån kroppen min i ei uke så får vi se hva de sier . Ja for enkelte så er det så enkelt . Ta de som røyker , tenk hvis noen sa ja det er bare og stompe den . Det er ikke så enkelt for alle selv om det var det for meg . Jeg har mang en gang lyst til og svinge pisken altså når jeg møter på disse forstå seg påerne og de som på død og liv skal hjelpe og jeg ville ha slått hardt også . Jeg forstår de mener det godt men de må også forstå når det er nok ja . Ja ja dette har vært dagen skjennepreken , ha en fin dag folkens , klem

BESØK FRA MOLDE



På torsdag ettermiddag fikk vi besøk fra Molde , mamma og søstra mi Åse Marie kom en tur . Sola skinte og jeg trodde nesten no e vi heldig og kan være ute og grille og dra rundt omkring . Ja det var en god start , fredagen dro vi til Trondheim . Første stopp blei sparkjøp , derretter så dro vi inn til byen og der fann min kjære søster mye fint og før vi dro hjem så måtte vi selvfølgelig innom IKEA og der fannt vi alle noe : ) . Derretter handla vi matbutikk og dro hjem og laga taco og det smakte fortreffelig . På lørdagen blei det bytur i Stjørdal og vi måtte vise dem oppe på forbofjellet men som sagt så blei det styggevær da og surt . Men vi fikk no handla litt da og he he he . På kvelden laga Knut sin berømte pizza og den smakte fortreffelig som vanlig . Søndagen kom og det var skikkelig uvær og vi blei hjemme og kosa oss inne . På mandagsmorran dro besøket hjem igjen , det blei stille i huset ja . Det var kjempekjekt og ha dem på besøk , håper det ikke blir så veldig lenge til neste gang .

mandag 20. juli 2009

SVAR TIL HAN KARL

Ja klart vi kan være uenig men være venner for det : ) . Jeg er enig med deg at det er sjøføren det er noe i veien med og ikke selve bobilen . Kunne selv tenkt og hadt en , det har vært kjekt og hadt huset med seg . No i sommer har jeg sett mang en fæl kjøring , hva er det med normenn og ferie kontra bilkjøring . Snakk om ferie sier jeg , det er mye stress og i verste fall kan ende opp i ulykke . Ikke bare det at man kan skade seg selv men de kan skade andre også . Tilbake til bobilen og ikke minst campingvognen , frørerne av de skaper mye trøbbel i veien og irritasjon og da blir det mye gærn forbikjøring og da snakker jeg om førerne av de som har disse doningene . Skal helse fra Knut Karl og du må helse til kjærringa fra oss . Håper ho fikk meldinga som jeg sendte i sommer . Ha en fortsatt fin dag og sommer , klem

lørdag 18. juli 2009

LITT MERE FRA FERIEN






Ja da er ferien snart over for denne gang , ja ivertfall for for min kjære . Jeg som er statsansatt har ferien på en måte heile året da : ) . Vi dro fra Ballsfjord Onsdagmorgen , det blei ei en lang tur . Vi hadde ett stopp på Polarsirkelen og deretter kjørte vi til Mo I Rana og der overnatta vi på hotell . Rommet var en stor skuffelse , trangt og skittent . Dagen etter dro vi vidre hjem , det gikk litt småtregt ja . Vi hadde noen stopp pga Marit ikke var i form og selvfølgelig så er det de evinnelige bobilene da : ) . Jeg synes jeg var flink jeg på denne bilturen for jeg er ikke den gladeste til og kjøre bil . Det blei en ekstra tur på oss for vi kjørte og leverte Marit og etter vi hadde gjort det så stoppa vi på Høylandet for og strekke på beina , vi var og kikka der dem har latterfestivalen . Ja der skulle en ha vært når det er ja. Derretter så var det noen timers kjøring igjen , begynte og bli lei da . No er det ei stund til neste gang ja , ikke misforstå men jeg har hadt en fin tur men er så forbanna sliten . No sitter jeg hjemme og nyter hjemmets fred og ro , neste uke får vi besøk av mamma og Åse Marie , det skal bli kjempekjekt og se dem igjen og vise dem mitt nye hjem . Ha ei strålenes uke folkens , klem

tirsdag 7. juli 2009

EN LITEN BILTUR EN MANDAGSETTERMIDDAG




I går etter middagen og desserten var fortært og oppvasken tatt så fant vi ut at vi skulle ta oss en biltur . Turen gikk til Heia der vi var og kikka der samene holder til med lavo og selger suvernier . Vi blei no frista til og kjøpe noe , Knut kjøpte noen troll og jeg en drømmefanger som jeg skal pynte på soverommet med . Derretter kjørte vi ei stund og forbi der kræsja med med med en millitærbil , jeg er glad det gikk bra : ) og så stoppa vi og kjøpte oss softice , mmmmmmmm godt ja . Derreter dro vi vidre til neste stopp der vi gikk ut og fotograferte den nydelige naturen , ja det er og anbefale og ta en tur norover ja . Mange fine plassa ja . Derreter dro vi hjem og slappa mere av . Takk for en fin tur min kjære ; )

fredag 3. juli 2009

TUR TIL TROMSØ





Ja i dag tok vi oss en bytur til Tromsø , det var ikke særlig varmt ca 10 grader tror jeg det var . Det blei mange butikker og gåing , mine stakkars føtter hadde det ikke godt men overlevde det også . Fikk kjøpt meg bukse på tebud og ett belte som ikke var på tebud . Det blei mest vindusshopping da . Vi var og kikka på torget og måtte stikke bortom Rorbua også og ikke minst kirka da . Vi hadde en kjekke tur .

MIDNATTSOLA



I går kveld fikk jeg oppleve midnattsola sammen med min kjære , det er ikke mere og si . Det var nydelig , bildene taler for seg : )

torsdag 2. juli 2009

FERIE





Ja no er det ferie og vi er på besøk i Ballsfjord til foreldrene til min kjære . Her har det vært fint vær og støgt vær , ja sånn er det ja. Har fått så mye klegg og mygg bitt at jeg holder på og bli tullete , det kløøøøøøøøøøøøøøøør : ) . Knut holder på og hjelper faren og setter opp gjære rundt platten mens jeg skravler med ho May . Vi skal nok en tur til Tromsø også når vi er her . Det er koselig og være her og så er det så herlig og høre ta frodige språket , det er liv i det . Mens vi er her så blir det vel en del besøk og ta , Knut kjenner mange . Så jeg blir kjent med mange mens jeg er her opp og så gjestefri dem er . Der tror jeg nok mange har og lære av sørafor . Det er nydelig natur her oppe , det er verd ett besøk ja : )