onsdag 30. september 2009

SITTE OG .............................................

Kom over en artikkel i Dagbladet i stad , og dette måtte jeg bare få her på bloggen . Det han handler om at gutter må sitte og tisse på skolen for at de ansatte er lei av og vaske vekk urin på gulvet . En far og en forsker mener at det er en krenkelse av guttene , akkurat ja . Hva hvis dem har lært dem og treffe der dem skal da og ikke grise når dem er på do så har ikke dette skjedd . Hva med dem som må ta allt ta griseriet etter dere mannfolka / gutter , har selv gjort det . Det har vært gale enkelte ganger at til og med jeg reagerer , tiss på gulvet osv . Det er ikke det at jenter og kan grise for det kan dem til gangs dem også . Jeg greier ikke i mitt bare sinn forstå hvorfor folk må være så grisete . Det er ingen som kan bruke dokosten heller der ute , det sier veldig mye om folk . Jeg har jobba med og vaske og har vaska mang en do men det er det heldigvis slutt på . No har jeg bare det i vårres hjem , skal love det blir hørt hvis det er noe . Sånn aksepterer jeg ikke , hva med dem som kommer etterpå da det tenker ikke folk på . Svarten til grisa sier no jeg . Men det har blitt slik i dag at ungene skal få gjøre som dem vil og da får dere se reultatet etterhvert . Her er det jeg leste artikkelen http://www.dagbladet.no/2009/09/30/nyheter/innenriks/skole/utdanning/barn/8354132/ . Til slutt vil jeg bare si at dere skal være glad det er noen som gidder og ta griseriet etter dere , har dere ville hadt den jobben ? Ja jeg bare spør jeg ?

TRYGDESVINDEL

Ja jeg leste i Adressa i dag på nette at det fåregår trygdesvindel , ikke at det er nytt da . Det gjør meg så eitranes forbanna . Trygdesvindel på 14 , 7 millioner er mye det altså , hvordan står det til med moralen her i landet spør jeg . Det er slike som ødelegger for de som virkelig trenger det , de som virkelig trenger det må slite seg halvt ihjel for og få det en har krav på når en er syk eller streve for at en skal få seg en jobb . http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/article1391577.ece . Jeg veit og dem som svindler på tryga de som liksom skal være aleine men at barnefaren bor der alikevell men at han har adresse en annen plass , kjente ei slik ei en gang . Sånne folk skulle virkelig ha blitt tatt og blitt straffa til gangs mener jeg . Jeg er selv på trygd og det er fordi kroppen min ikke vil for den har mye smerter og da jeg ikke greier og jobbe . Det har vært mye jeg måtta ha slitt med og kanskje fortsatt må slite med når det gjeller trygda men jeg skal hilse og si at det hjelper ikke på sydommen min . Og det er vel derfor jeg reagerer når jeg hører blant annet om trygdesvindel . Hva mener dere andre ?

mandag 21. september 2009

FELLESSKAP ???????

Igår var vi i misjonskirka , det er lenge siden no . Har liksom ikke fått tid , det er bestandig noe som kommer i veien . Ja sånn er det i den travle hverdag men jeg er glad vi gikk for det gav meg mye . De har Fellesskap som tema der no og som han sa han som hadde preken at det er vanskelig og finne ut hva det betyr eller at det passer en selv . Han var en gjest fra ei anna menighet , han gav meg mye i prekenen sin . Han hadde en stor porson humor men alvor også , han traff meg i hjerterota så jeg måtte streve med og holde tårene unna , Ja for de som ikke har oppdaga det så er jeg ett veldig følelsesmenneske , og akkurat no er jeg veldig følsom . Og så var det nydelig og rocka musikk der , musikken satt i går ja . Ja hva er felleskap , det tror jeg at det er forskjellig hva folk mener men for meg er det ei gruppe mennesker som samles om ett tema eller ting de har felles . Og da kan man oppleve fellesskap . Med all musikk /Lovsang og preken så vil jeg si det var en topp begynnelse på en ellers så perfekt dag sammen med min kjære .

onsdag 16. september 2009

BYTTER DU OFTE NOK ?

Ja for og si det sånn så har jeg fått meg mange overraskelser og nesten er i vantro når jeg hører folk ikke skifter truser hver dag eller går i BH er mange dager . Jeg føler jeg er godt opplært i god personlig hygene og hva som er normalt at man gjør . At enkelte ikke verken vasker seg og pusser tennene her dag gjør at jeg blir kvalm . Det er noe annet når en ikke har mulighet til det men men dem aller fleste har det . Jeg kom over no i Bladet KK som jeg vil dele med flere . http://www.kk.no/822930/bytter-du-bh-en-ofte-nok . Ja jeg sier er det mulig at det går an i disse dager at det går an og være så "grisete" . Ja jeg bare spør jeg og blir ikke ungene opplært sånn som vi blei før eller ?Har hørt at enkelte verken dusjer etter trening eller annen aktivitet , jeg blir stum altså . Hva mener dere ?

GÅRSDAGENS VERK






Ja i går satt jeg og scannet gamle bilder for og prøve og ta vare på dem . Det er litt av en jobb altså , jeg blei sittende så lenge at jeg fikk tresmak i rumpen . Verka fleire tima etterpå men skal si det var artig ja . Min kjære Knut kan alt om scanning og behandle bilder for det er jo det han jobber med og han skal lære meg hvordan alt på det nye programmet han la inn i går til meg , ja han får ha tolmodighet som bare det for jeg må ha det inn med te skjei , he he . Her er noen bilder i fra min spee barndom . Ha en fin dag folkens : )

torsdag 10. september 2009

IKKE SOVE SAMMEN

Ja jeg såg i går i adressa at det ikke var sundt og sove sammen . Jeg veit det er noen som har det sånn men med meg er det motsatt jeg sover dårlig hvis jeg ikke har min kjære ved siden av meg . Jeg forstår ikke vitsen med forholdet hvis en ikke kan dele seng , hva med nærheten da . Jeg veit det er folk som ikke får sove når den andre part snorker så da kan det være forsåelig men andre ting forstår jeg ikke . Hva med dere ?http://www.adressa.no/forbruker/article1380780.ece , her er artikkelen fra adressa . Jeg sier no det kommer ikke på tale for min del nei .

EN NY DAG


Sitter her ei stund og funderer på livet prøvelser og livet generelt . Kroppen er ikke som den skal verker av sykdom og gråværet gjør det ikke bedre , kroppen er ikke villig til og gå ned i vekt så det er ett slit det og . Har vært hos legen og snakka om oprasjon , ja vi får se men ho skal no sende inn en søknad . Ja æ slit til de grader fordi kroppen er ødelagt av smerter at jeg ikke greier og trene , viljen blir mindre også . Har store problemer med og få igjen bh , da er det gale altså . Men takket være min kjære samboer så har jeg det bra tross alt , jeg veit ikke hva jeg skulle gjort uten han . Han verd sin vekt i gull : ) . En tenker på andre familiemedlemmer hvor alle problemer de skaper og en prøver og strekke seg så langt en kan og mere til . Min venn Karl sier at en skal være mot andre som du vil at de skal være mot deg . Men pokker Karl hvor langt skal en strekke seg da før en ikke blir gal av alt og får ett liv som en slett ikke ønsker seg og kanskje gjør en dårlig . Nei livets prøver er ikke enkle og takle bestandig . Skal i dag prøve meg på ei slags trening sammen med noen Røros venner , vi får se hva det ender opp som men det er utrolig koselig og treffe dem da . Det blåser ikke i dag , ivertfall ikke ennå men det er grått ute . I går blåste vinden skikkelig og det regna voldsomt , da liker jeg meg . Det er så koselig selv om jeg får mye smerter av slikt vær . Kjenner jeg får frysninger nedover ryggen når det knaker i huset og regnet pisker på vinduet , mmmmmmmmmm deilig . Det regner no ser jeg : ) . I dag blir det kjøttkaker i brunsaus til middag og ertestuing da , det må jo være med da . Tenkte i dag at jeg skulle prøve og gjøre noe også , være husmor liksom . Prøver og gjøre livet lettere for min kjære og da , være hans solstråle . Slik at enkelte ting kan være lettere for han . No har han gått med tannpine i evigheter og han var og opererte vekk ei visdomstann så no er han en visdom mindre , hi hi hi . Han hovna opp så i kjinnet og har hadt det vondt i flere dager no , håper det blir bedre etterhvert ja . Ja det er alltid noe som skjer her i livet , men no snart skal jeg finne senga og få litt skjønnhetssøvn før jeg eventuelt gjør noe . Så ha en fin dag folkens , tudelidu

søndag 6. september 2009

LØGN OG FANTERI

Var innom bloggen til min venn Karl og der måtte jeg selvfølgelig legg inn ett skriv . I disse dager handler det mye om politikk og jeg jeg blir sååååååååååå eitranes provosert når jeg ser hva som kommer ut no for tida . Ja det er en del mennesker som er i politikken som prøver og gjør ett ærlig arbeid og at Norge skal bli ett enda bedre land og bo i . Men sånn som det er no så skyller de på hverandre og lyger så det renner av dem og lover ting de ikke kan holde i det heile tatt . Hvorfor kan de ikke begynne og være ærlig og stå for det dem sier for ein gang skyld . Jeg har politikere i familien og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg har ikke ville hadt en av dem og styrt landet . Selvfølgelig gjør en av dem ett godt stykke arbeid så det er sagt . Men ellers også i livet blir en slått i trynet med løgn , jeg skal ikke gå lengre til enkelte familiemedlemmer . Det er deres tap for jeg har sagt at sånnt gidder jeg ikke og da ikke vil ha kontakt med dem . Løgn er sårende og lite respektløst . Jeg godtar ikke sånt , jeg hater løgn og bedrag . Jeg sier hvis folk ikke kan si sannheten så er de både feige og respektløse . Ha en strålende søndag uten løgn : )

torsdag 3. september 2009

TORSDAG


Sitter her foran pc n min og ser ut igjenom vinduet og er trist , i dag skal min far begraves . Jeg selv kan ikke være til stede pga at han er i USA , han har bodd der ca 30 år . Jeg tenner ett lys for ham og ber til Gud om at han skal ha det godt og fred i sin sjel og at jeg få fred i min sjel . No er han virkelig borte selv om han har vært borte i mange år for meg . Det er merkelig ta der hvor en reagere selv om han nesten var en fremend for meg , jeg blir trist og tårene renner . Jeg er visst ikke så tøff lell .Kikker ut av vinduet og ser hvordan skodden legger seg no , sola blei borte . Har en sånn rar følelse inni meg men det er vel ikke rart det var faren min tross alt uansett hvordan jeg snur og vender på det . RIP pappa .

tirsdag 1. september 2009

MANDAG DEN 1 SEPTEMBER


Ja i dag stod jeg opp som vanlig sammen med min kjære og vi spiste frokost og kosa oss som vanlig . Knut drog på jobb og jeg rydda bordet og tok med meg kaffen foran pc n og så på nyheter og var innom facebook og bloggen for og se om det var noe nytt der . Etter ei stund så blei jeg trøtt og gikk og la meg for formen er ikke på topp som vanlig . Kl 11 stod jeg opp og gikk rett på badet og tenkte over det jeg hadde drømt og sa tilmeg selv no er det noe som har skjedd men jeg gikk på badet og fikk ordna meg . Etterpå så gikk jeg på kjøkkenet og sjekka mobilen og der fikk jeg se at min Onkel har ringt og han har snakka inne på telefonsvareren da skjønte jeg no er det virkelig noe . Faren min er død , ikke kjekk melding og få men sånn er livet . Han har hadt kreft og dem trodde at han skulle greie ta men slik gikk det ikke . Deverre for oss begge så hadde vi ikke kontakt , selv om jeg prøvde så godt jeg kunne men han ville det ikke slik . Jeg har hadt mye sinne og forbannelse over den mannen men har heldigvis for meg selv tillgitt ham . Tenker tilbake hvor mye pappajente jeg var før han dro på sjøen og til USA men etter det var det slutt , har mange flotte minner men desverre så er mye av minnene bleket . Men jeg håper at han har det bra der han er i dag sammen med Gud , Håper at han ro i sjela si . Til slutt vil jeg si at selv om at vi ikke hadde kontakt så har jeg sorg i mitt hjerte og er trist , han var tross alt pappan min . Rip kjære pappa

HELGA





I helga hadde vi besøk av ungene til Knut . På fredagen kom Unn-Berit i tolvtida sammen med sønnen Isak . Vi satt no skravla og drakk kaffe mens vi venta på at Knut skulle komme hjem fra jobb . Tida gikk fort og jeg måtte sette på middagen , dem skulle ha kobbekjøtt . Der måtte jeg si stopp altså , jeg er egentlig altetenes men det greier jeg ikke . Jeg tror det har noe med vanen og gjøre . Samtidlig med Knut kom også mannen til Unn-Berit fra Vestnes og han har plukka opp ho melomste til Knut på veien . Etter hvert blei det middag dem spiste kobbekjøtt og jeg pølse : ) . Dagen gikk fort og det blei kveld og ho minsta Kom med bussen . Etter ei stund var det leggetid . Lørdagen stod Knut opp først og laga frokost og jeg gikk i dursjen , da alle var mette og fornøyde så drog noen ut for og bruke litt penger som en alltid gjør når en er på tur . Vi tok også en tur ut til Hell kjøpesenter for og kikke litt og Marit skulle ha leggbeskyttere for ho har begynt på fotball . Det er kjekt det , får håpe ho liker det og fortsetter . Jeg var no innom nille selvfølgelig kom jeg ut med telysestaker , typisk meg alttså men dem var så fine . Det blei kjøttkake til middag på lørdagen og det var alle fornøyd med og tenk at tv n var nesten ikke på i heile helga , herlig altså . Ja helga gikk fort , de fra Vestnes drog søndagen etter frokost og Marit i firetida . Helga var koselig tross alt , men jeg var dørgens sliten . Er ikke i form nei for tida , skal ikke noe til . På søndagsettermiddag satt Knut og jeg ihver vår go stol og slappa av nøyt roen og hverandre . Vi har det godt sammen vi to ja , jeg er så happy for jeg har en som Knut . Kl 22 på kvelden gikk vi og la oss og da var helga over for denne gang : )