fredag 30. oktober 2009

HALLOWEEN

Nok en ting vi har tatt ifra USA , etter mitt syn er det tull og tigging . Er det noen som tenker på dem som ikke vil ha en heil haug med unger på dørene som tigger etter godteri ? Nei det er nok ikke det og noe er så ufine at de kaster egg hvis de ikke får noe . Dette tjener butikkene mye på dere , samme er jo med Valentine . Men i Stjørdal har de funnet på noe lurt , ett alternativ til dette Hallo Venn heter det . Der blir det karneval og de får godteri i premie og det skal visst være masse med leker . Dette synes no jeg hørers trivligere ut da . Her kan dere se resten av artikkelen : http://www.bladet.no/nyheter/article4664313.ece . Ha en fortreffelig Hallloween folkens , håper dere slipper og vaske vekk eggrester i helga .

torsdag 29. oktober 2009

FAMILIE ........................................

Først får jeg vel si at jeg er veldig glad i min mamma og søster Åse Marie og det mener jeg av heile mitt hjerte . Det har liksom bare vært oss i mange sammenhenger , vi har måtta klart oss selv . Og det har vi gjort med glans også .
Når årene går så treffer en på mange mennesker som en blir kjent med og ser hvordan sammensveiset de er i familien . Vi tre er sammensveiset vi også men vi har mere familie men som for min del som jeg ikke vil ha kontakt med lengre . Som en gammel venn av meg sier så at en skal vende det andre kinde til eller at en skal være mot andre som en vil at andre skal være mot seg . En gang får en nok selv om det er familie , jeg mener at en ikke skal stå og bli tråkka på og godta det av sin egen familie . Selvfølgelig er det noen en ikke kan kutte ut og da blir livet vannskelig når en ikke får løst problemene . En gjør ikke noe med glede lengre , for gudene at en har prøvd og være posetiv og fortåelsesfull mange mulige områda . Men de ortaken kan bli litt utslitt for min del når en ikke kommer noen vei at en har prøvd alt mulig , men at en får servert løgn og benektelse for ting som dem veit vi veit e sant .
Min far døde her for ei stund sida og jeg har hadt mine stunder om det , det var trist selv om jeg ikke hadde kontakten med ham . Og pga av han så har jeg ikke hadt noe kontakt med resten av farslekta heller opp igjenom åran og da blir en fremende for hverandre . Den bekrefelsen fikk jeg vel når de la ut dødsannonse uten og sette meg inni der , det er som han ikke skulle hadt ei datter . Men greit jeg overlever dette også , men det er en stor skuffelse for meg . Jeg synes de er heldige de som har det bra i sine familier som slipper og slåss for sin egen del . Det er noe i alle familier vil jeg tro men hvorfor er det noen som ikke går i sammen i det heile tatt ? Jeg har som sagt kutta ut noen familiemedlemmer for at jeg ikke skal bli sykere for det er faktisk enklete som virker sånn på en og må en tenke på seg selv . På enkelte ting i livet prøver jeg fortsatt og tenke posetivt og håper det skal bli bedre , ja en får krysse fingran før det . Jeg tror ikke jeg er aleine om ett slikt problem men jeg forbanner dem som er ute etter og lage bråk og er hyklerisk og egoister som durer sånn dem vil uten og tenke på at de sårer andre . Ja dette var min alvorstekst i dag , det er vel ikke rart en reagerer når det er så nært på en . Håper jeg ikke ødela dagen for noen med dette men måtte få det ut . Dere får ha en strålende dag , klem

ALKOHOL ??????

Jeg satt her og kikka her i "avisene " på nette og der kom jeg over det at 1 av 3 gravide kan drikke alkohol . Jeg må si jeg stussa da jeg såg det , er det så vanskelig og la være spør no jeg da . Hvis folk ikke kan greie seg uten alkohol i en lengre periode så har de ett stort problem mener no jeg da . Nei jeg drikker ikke alkohol no men har gjort det og det til gangs og det har vært flere årsaker til det som jeg ikke skal komme innpå her med no . Og det er vel derfor jeg sier det jeg sier også . Jeg har for ei stund siden vært borte på ett senter for overvekta min og der var det ikke lov med alkohol . Men der opplevde vi at noen måtte for bare live drikke og da var vi borte i 14 dager og 1 mnd i slengen når vi var der oppe . Jeg dømmer dem ikke men jeg mener de må ha problemer når en ikke klarer seg uten , en må være avhengig tenker jeg da . Jeg ser på det som røyken og godteriet som en ikke greier og slutte med , ja no har jeg greid og stumpa røyken da : ) . Men godteriet sliter jeg med ennå men prøver bare til helgene men av og til sklir det ut . Jeg fatter ikke at folk som er langt oppe i 40 , 50 , 60 årene synes det er gøy og gå på fylla , at de ikke blir lei etterhvert . For min del fikk jeg vel nok en nyttårsaften som gikk galt som det gikk og såg all fanskapen alkohol kan føre med seg og etter det har alkohol ikke smakt . Men jeg unner folk og kose seg , det er forskjell på det og rave dritings . Normenns syn på alkohol burde vært forandra , ungene tar etter . Hørte det på radioen her om dagen om foreldres bekymring for ungene skulle drikke alkohol eller at de begynte med stoff . Så da må en gjøre noe med normenns holdninger mener no jeg da . Her kan dere se artikkelen selv : http://www.dagbladet.no/2009/10/28/nyheter/innenriks/alkohol/graviditet/gravid/8777365/ . Ja dere får ha en strålende og edruelig dag , klem fra meg

torsdag 22. oktober 2009

2 ÅRS DAGEN : )

Ja i dag er det 2 år siden jeg ble ilag med min kjære Knut , utrolig hvor fort tida har gått altså . Vi møttes på Røros der vi begge kom i det ærene at vi skulle gå ned i vekt . Det som skjedde var vel at vi fannt hverandre men har fortsatt problemer med vekta .På Røros svevde vi i en rosa boble av forelskels men hverdagen kom fort oss av forskjellige slag men vi har stått det av . Selvfølgelig blir en sliten av mye problemer men det synes jeg vi har takla bra , for oss imellom har det heldigvis vært veldig bra .
Jeg takker hver dag høyere makter for at jeg har Knut ved min side og jeg er like forelska som jeg var den dagen vi blei sammen . Ja forelskesen har steget til ett høyere nivå og det sitrer i kroppen ennå når jeg ser han . Som jeg sa så er jeg glad jeg har Knut ved min side for han tar vare på meg , jeg trenger det til tider . Og bare vite det at jeg er trygg og har det godt er en nytelse . Kan ikke si jeg har hadt det på mange år nei .
Vi har hadt det mye morsomt sammen og det håper jeg vi får de åran som kommer også , det er en sann nytelse og en ære og være forlovet med deg Knut min kjære . Jeg elsker deg så mye , masse kyss fra meg ; )

fredag 9. oktober 2009

HANSEN GÅR AV ......................................

Ja da har Bjarne Håkon Hansen bestemt seg for og gå av i politikken . Hvorfor er det ikke flere som han i politikken , han virker både hyggelig , troverdig og prøver virkelig og gjøre noe for landet . Men det er bestandig sånne kaliber en mister , noen som virkelig gjør noe med hjerte . Det er en sjelden vare for det oftest så er det egen vinning folk gjør ting , ja selvfølgelig skal de ha lønn men jeg tenker på andre ting . Du ser bare i arbeidslivet det , jeg har jobbet mange plasser og har jobbet sammen med mange og har merka at kvaliteten på jobben betydde liksom ingenting men bare de fikk lønn så dreit de opp i alt annet . Ja jeg er veldig nøye på ting men det synes jeg en skal være også . Jeg er ikke så opptatt av na politikken men jeg har fått med meg at han Bjarne er en bra mann og det tror jeg regjeringa kommer til og merke at de ikka har han og støtte seg til når det blåser . Husker ei som jeg jobba sammen på ett av hotellene jeg jobba sa til vår sjef når jeg slutta , ho kjefta dem opp og sa at dem har ikke vett til og ta vare på de arbeiderne som virkelig gjør en god jobb . Kjekt for meg og høre men det er en tanke og tenke i dag ja . Bildet er henta fra Stjørdalensblad , http://www.bladet.no/Innenriks/Politikk/article4631293.ece

mandag 5. oktober 2009

BURSDAG , HIPP , HIPP HURRA


I helga var jeg i Molde til mamma og ikke minst var jeg og feira bursdagen til min kjære søster Åse Marie . Ho er blitt gratulert og fått pakke men vil si GRATULERE igjen . Vi feira dagen på fredagen med mammas kjempe gode kjøttsuppe , bursdagsbarnet hadde bake sjokoladekake og eplekake og Knut laget vafler . Vi fikk også møte hennes kjæreste , vi storkosa oss ja . Siden jeg ikke hadde med kamera så ja da får jeg legge ut ett annet bilde da : ) . Dette bildet er tatt ifra avisa Romsdal .