onsdag 20. januar 2010

DAGEN DERPÅ .......



Ja no er feiringa over men mye kake igjen som skal spises opp men det er no enda godt at en skal på trim i kveld så det ikke blir så gale . Men det er skam og si det men i går laga jeg min første bløtkake og jeg blei veldig fornøyd . Min kjære var så fornøyd og vi hadde en koselig kveld for oss selv her .

tirsdag 19. januar 2010

GRATTIS MED DAGEN


Gratulere så mye med dagen min kjære , håper du får en kjempefin dag : ) . No er det 2 år siden jeg kom på besøk til deg og jeg blei din samboer og forlovede etter hvert . Som jeg har sagt har jeg aldri angra en dag på det selv om det til tider kunne ha vært slitsomt , men aldri mellom oss . Jeg ELSKER DEG av heile mitt hjerte . Mange nuss og go klemmer fra snuppa di : )

lørdag 16. januar 2010

GOD HELG : )





I dag jeg vært i storbyen Tronheim en tur sammen med samboeren og hans datter Marit . Vi har vært og kjøpt kjole til henne ho skal på nyttårsball og da må en være fin vettu : ) . Ellers så var vi oppe i Tyholttårnet og tok oss en kaffekopp på Egon og nydt utsikten utover byen og så var nedom og kikka på Nidarosdomen . Det har vært en kjempeflott dag , takk min kjære ; ) . Ha ei strålenes helg alle sammen : )

fredag 15. januar 2010

MENINGEN MED LIVET

Ja hva er det , det kan være ett være ett kjempevanskelig spørsmål synes jeg . Jeg har min tro men ikke heilt sånn riktig kanskje etter det de kristne mener , men jeg tror på Gud på min måte og jeg tror på engler . Jeg mener oppriktig at det er en annen dimensjon der ute som vi kommer til når vi dør og at vi forhåpentligvis treffer noen kjente igjen . Og jeg mener at de som er glad i oss som er død kommer og besøker oss innemellom for og sjekke oss opp for og si det sånn . I det siste så har jeg begynt og kjenne lukter som overhode ikke skulle være der , som for eks her om dagen da jeg kom ut av dursjen så plutselig kjente jeg en sterk svettlukt som virka kjent og den var ikke fra meg og jeg var aleine der . Det kan gi mening i livet og tenke på at det ikke er slutt når vi dør .
Når kroppen tilsier det liker jeg og gå tur i fjellet sammen med min kjære og nyte stillheten og hverandre , det er balsam for sjela mi det . Siden det er vinter og vi ikke har ski så blir det ikke det no på vinteren . Men jeg nyter det også og se det på avstand da , ser trærne er rimfrosset og det blinker i sneen som diamanter .
Etter at jeg traff min kjære så har livet fått en annen mening , ingeting betydde noe før . Jeg skulle ikke ha mannfolk for dem ville ikke ha meg lell . Jeg var / er syk og tykk og slik ville ingen ha etter min mening , men skjebnen ville det annerledes og takk for det . Jeg har en som jeg kan gi mye kjærlighet til og få kjærlighet av og dagen får en annen dimensjon . Selvfølgelig har jeg familie som jeg er glad i som også gir meg veldig mye . De betyr alt for meg forutenom min kjære .
Livet er ikke like enkelt bestandig jeg sliter mye med kroppen og med tankene mine , for det er no slik at når en sliter så grubler en mye og av og til kan en lage problemer av noe som ikke er problemer . Desverre så er det sånn det kan bli når en opplever mye smerte , respektløshet og egoisme . Jeg er person som har sterke følelser og de kan komme ofte i utrykk av at jeg blir ufin og det er ikke sånn det skal være . Når enkelte ting hoper seg opp så får jeg problemer og se mening med livet , da tenker hva er vitsen . Da kan jeg tenke når jeg ser urettferdighet og allt faenskapen en kan oppleve hvor er Gud oppe i dette her . Kan like gjerne hoppe på havet så er en ferdig med det , ja hva er vitsen med og prøve når ingenting hjelper . Men jeg veit jeg kan ikke gi opp for det er så mye som jeg bryr meg om og er glad i så det er verd og kjempe for.
Jeg er veldig flink til og være veldig streng med meg selv , som når jeg ikke greier ting så blir jeg frustrert og sinna på meg selv og hva er mening i det da ? Det hjelper meg ikke så mye akkurat så no har jeg tenkt og forandre på det . Er det støv så er det støv i heimen , verden går ikke under for det . Vekta har jeg slutta og fokusere på no er det helsa mi som er det viktigeste , jeg får ikke ett godt liv skal jeg slåss og stress over at jeg ikke går ned i vekt . Det blir heller omvendt . No skal jeg ordne meg en menyliste og bruke kokebøkerne som jeg har , skal sakte men sikkert trene på sykkelen og gå en gang i uka på trimmen med revmatikerne . En plass må jeg begynne og så kan en utvide etterhvert .
Ja hva skal jeg si meningen med livet mitt er kort fortalt er : familien min , kjæresten min , helsa mi , troa mi og ikke minst og ha en god dag hjemme , en god følelse er godt og ha det blir så mye lettere livet . Min perfekte avsluttning på dagen er og ligge i armene til min kjære når før vi sovner . Ha en strålende dag og kjempefin helg , klem

onsdag 13. januar 2010

STORE DAMER ER FLOTT DET OG


Selvfølgelig er smak og beghag men viktigeste er vel at helsa er på topp enn om en har noen bilringer , da snakker jeg ikke om meg selv altså . Jeg selv kunne ha vært tynnere men jeg drømmer aldri om og være skinn og bein . Når jeg ser på en kar så må han være robust skal jeg legge merke til ham for og si det sånn men det er ikke sånn at en ser ned på de som er slank for det . Jeg synes det er flott og se damer som kler seg tøft og ikke redd for og vise seg fram , de er ett forbilde for andre som sliter . Jeg kom over en artikkel her om dagen http://models.com/v-magazine/v-size-2.html

DAGEN I DAG






Ja formen er ikke på topp som vanlig så jeg prøver og ta det med ro og støv får være støv . Plana er at jeg skal på trening i kveld og det blir det vel og tenker jeg selv om jeg sliter litt . Ser ut igjenom vinduet og ser på fine været som en skulle vært ut og vært gått seg en tur i men jeg makter ikke , litt kaldt er det også , - 10 i dag . Det er ikke noe det av det som har vært her .
Var ute i garsjen i stad og henta ved , for her i huset frysen kattunger på seg hvis ikke . Selvfølgelig er jeg mere frøsen enn min kjære så der kan vi være uenig hva som er kaldt og varmt : ) , jeg får vel ta på meg dunsokkan mine og pelspledde så ikke han renner vekk , he he . Blei så kald på fotan i stad og har ennå ikke fått varmen i dem . Ja det er bare klaginga på meg men det stikker ikke så langt . Men når det skal være sagt så var det mange fine motiv der ute en kunne ta bilda av men jeg er som sagt en amatør , jeg tok noen når jeg var ute og henta ved isted . Så ha en kjempefin dag i kulda : )

tirsdag 5. januar 2010

DET NYE ÅRET , HVA VIL DET BRINGE TRO ????



Ja no er vi kommet til år 2010 , det er utrolig . Når jeg tenker på ifjor så har jeg blanede følser for det var så mye som skjedde både godt og vondt . Største dagen var når Knut og jeg forlova oss på Røros , det var naturlig det siden det var der vi møttes . No i Januar er det 2 år siden jeg kom opp hit til Stjørdal , jeg skulle bare på besøk men tror dere ikke jeg blei væranes da : ) , Knut er det beste som har skjedd meg . Når vi var på Røros så svevde vi på rosa skyer og det var en befrielse enkelte ganger for hjemme så var det ikke mye rosa skyer . Hverdagen kom fort , jeg skal ikke nevne hvorfor , navn eller noe men det har tatt på til tider , men er en glad i en person så prøver og strekke seg så langt en kan . Selv om ikke det synes bestandig , jeg er sliten av bråk . Jeg orker ikk e så mye sånt lengre så jeg håper ting blir bedre på den fronten .
Min far døde i fjor og selv på det siste så ville han ikke ha noen kontakt , selvsagt går det inn på meg at han var sånn . Jeg har ikke fått vitn noe som helst etter hans død , hva med arven ??? Jeg er ikke grisk men jeg mener jeg har min rett siden han verken stilte opp for meg under oppveksten og når jeg strakte ut en hånd slo han den vekk . Han nektet og svare på det spurte om , ja sånn kan det gå . Men det gjør meg sånn forbanna . Og det er vel derfor jeg reagerer når andre "unger " ikke respekterer sine foreldre og besteforeldre , de er fole fine oppe i øyan når de trenger hjelp eller skal ha noe . Æ blir kvalm ....... . Så det er blir spennede og se hvordan det går med arven da , for meg er det en prinsippsak . Rett skal være rett sier no jeg da .
Ja så var den helsa , mitt nyttårsforsett er at jeg skal trimme på trimsykkelen så ofte jeg greier det og da begynne med 15 min til og begynne med fikk jeg ett godt tips fra ei som har strevd selv .Jeg sliter med fotan , knærne , hoftan og smerter i heile kroppen ellers . Og så skal jeg trimme sammen med revmatikerene 1 gang i uka da , det er koselig . Skal til spesialist med kneet , det blir kanske oprasjon . Men først må jeg høre hva han eller hun har og si . Skal prøve mitt beste at helsa skal bli bedre i det nye året .
Skal prøve og tenke mere posetivt på ting , selv om jeg synes det at det gjør jeg . Men kan ikke love og være posetiv bestandig . Det går ei grense selv for meg , en lærer veldig mye av seg selv i enkelte situvasjoner .
Jeg ønsker meg ett år med fred og ro , få mere kontroll over helsa , ha det gøy sammen med min kjære , tørre og være litt mere barnslig og at det skal bli lettere og gjøre husarbeid .
Så jeg håper dette året blir mere morro og livsgivende enn det forige året . Jeg ønsker også at min familie , venner og dere som følger meg her på bloggen at dere alle skal få ett strålende år med masse kjærlighet . Takk for deeet : )

mandag 4. januar 2010

LITT OG HVÆRT FRA MOLDE

Her er noen klipp fra Molde når vi var der i jula : ) . Har lånt bilder av min samboer Knut som elsker og ta bilder .



- 18 GRADER





Ja så kaldt var her om dagen så en måtte kle seg godt skulle en være ute . Min kjære og jeg var ute en tur først var vi og handla og kjørte vi oss en tur og kom over så mange flott motiver som jeg vil dele med dere . Fotografen er Knut Sande .

GODT NYTT ÅR






Ja da er vi kommet til 2010 , det er utrolig hvor fort tida går dere . Når jeg tenker over hvordan livet i 2009 var , masse sure oppstøt fra enkelte , masse smerter i kroppen , gikk opp i vekt igjen osv . Ja det var noe av det negative . Men jeg har no mange posetive ting som hendte også da , som f eks : Knut og jeg forlova oss , det var det største av alt : ) , har blitt kjent med noen kjekke mennesker , hverdagen med min kjære er posetiv hver dag fordi det gjør meg godt . Og feire jul sammen med mamma og Åse Marie . Jeg kommer nok til og slite med smerter i år også men håper det blir bedre lell , må tenke posetivt vettu . Nei jeg håper at i år 2010 blir ett bedre år generelt og vi kan ha det topp . Ønsker alle ett GODT NYTT ÅR : )

Bildene er tatt av meg selv og min kjære Knut Sande