tirsdag 30. mars 2010

GOD PÅSKE




For mange har påskeferien allerede starta , men her i gården starter den ikke før i ettermiddag når min kjære er ferdig på jobb . Men vi skal være hjemme og kose oss vi da og vi har no fått besøk av den yngste dattra til Knut . Vi har ikke ski så det blir ikke noen skiturer på oss , ja dere skjønner det har kommet litt snø her igjen .
Jeg har no holdt og få orden på ta huset til påske , vaske , stryking av duker og punte litt . Men ting tar litt tid for formen er ikke på topp så jeg må ha mye pauser . Har ikke så mye igjen no litt igjen på den ene stua så er vaskinga ferdig , jippi : ) . I morres bakte jeg sjokoladekake og så skal jeg bake seinere eplekake , litt godt til kaffen må en ha i påska da selv om dette ikke akkurat er lettmat .
Med det samme i morres så har jeg malt på egg som jeg ikke har gjort på mange år , det var no litt morsomt da .
Håper det blir ei rolig og trivelig påske som en kan nyte sammen med sin kjære . Se filmer , håper været blir bra så en kan være litt ute også , kose seg med god mat og ikke minst lese ei god bok eller gjøre hva man lyster .
Det kan hende det blir en tur i kirka også , en må ikke glemme det påskebudskapet midt opp i all kosen : ) . Og så er det litt spesielt for meg og tenke på at for ett år siden så forlova Knut og jeg på påskeaften , datoen stemmer ikke i år da men det gjør ikke noe . Det var en minneverdig dag på fjellet der vi var sammen med Karl og Toril og vi grilla pølser og sola skinte om kapp med oss .
Jeg har litt mere og gjøre før jeg kan slappe av og si no kan påska komme så jeg vil ønske dere en riktig super duper påske . Klem fra meg : )

mandag 15. mars 2010

VALGETS KVALER


Jeg har no prøvd og forandre min livsstil i snart 3 år , joda det har blitt forandringer men ikke allt har gått som det skulle nei . Når jeg skulle begynne på livstilsendringa mi bodde jeg hos min mor av forskjellige årsaker men så fikk jeg beskjed om at jeg skulle på Røros og det gikk bra lenge . Jeg gikk turer 5 dager i uka og stod på som bare det og kiloene gikk ned . Oppe på Røros traff jeg også kjærligheten i mitt liv og da skjedde ting fort , jeg skulle bare og besøke min kjære i Stjørdal men tror du ikke jeg blei væranes da . No er vi samboere og forlova , det er vel den beste med livstilsendringa : ) , jeg har ingen unger men han har tre . Det og har vært en stor forandring i livet mitt , det og måtte forholde seg til unger og ikke minst ekskone . For og si det sånn så har jeg kunnet tenkt meg bruksanvisning på begge deler , det er ikke enkelt det skal jeg skrive under på . Og så har jeg begynt og lage mat , dvs middagen står på bordet når min kjære kommer hjem og jeg har også prøvd og baka en del . Det rareste er vel at jeg synes det er litt morsomt .
Treningen gikk bra den heilt til kroppen streika etter flyttinga til vår lille slott og vi dro på siste oppholdet på Røros , ikke fikk jeg sove og jeg verka sånn i kroppen at det var ett sannt helvete . Og det har det ikke blitt noe bedre med men jeg trener sammen med revmatikerene her i byen og skal benytte meg av trimsykkelen vi har . Vekta mi har no gått opp ivertfall og det er veldig deprimerenes .
Går og venter på få høre fra sykehuset angående kneet , det kan bli oprasjon der igjen . Sliter med smerter og ikke minst og gå med det . Så jeg håper de lar seg høre fra snart ja .
I forrige uke var jeg en tur i Trondheim på forkurs igjen angående livstilsendringen min , siden vi er ferdig på Røros og det ikke funka for meg så har jeg søkt om oprasjon . Men før det evntuelt skjer så skal jeg igjenom mye før den tid . Har snakka med flere som har gjort det og de sier det er det beste de har gjort , jeg ser på orasjon som ett hjelpemiddel først og fremst siden jeg sliter så mye med kroppen . Men det er ikke en lett avgjørelse og ta og jeg kan ombestemme meg hvis det er så for det tar sin tid allt dette her . Traff faktisk flere Røros folk også på det kurset så det og er ett bevis på at det ikke er enkelt og forandte på livstilen en har hadt i flere år .
Men med alt så har jeg lært mye oppe på Røros selv om vekta har gått opp , en ting er sikkert skal det vare så må en ha hodet med seg på dette . Hvis ikke så er det tilbake til den gamle livstilen igjen og at en må skjønne at det ikke bare er en kur og at det vare livet ut . Jeg håper jeg får orden på beina snart for jeg vil ut og gå i fjellet sammen med min kjære . Vi har det såååååååååå fint på de turene , nyter roen og hverandre på de turene .
Vi får se hva ting blir til etterhvert men jeg gir meg ikke så lett så jeg regner med det blir flere kamper fremover men velger og tenke posetivt og håpe at ting skal ordne seg .
I dag slapper jeg av , alt jeg skal gjøre er og lage middag til min kjære kommer hjem og så skal jeg sette meg og sy på prosjekte mitt ( det er en hemmelighet sjø ) : ) .
Tross smertehelvete og andre problemer så har jeg det vidundelig sammen med min kjære .
Jeg vil ønske dere lesere en fortreffelig dag Klem fra meg : )

mandag 8. mars 2010

HELGA





Ja så var helga over for denne gangen også , den går så utrolig fort når en har det godt . Jeg sliter med kroppen som vanlig og var veldig utbrukt men nøyt stillheten og roen sammen med min kjære . Vi var no ute og handla som vanlig på lørdagen men det gjor vi fort unna , vi begge to hadde med oss kamera og tok litt bilder . Ja det er litt gøy når en kan få til spesielle bilder da og så er det noe vi kan gjøre sammen . Jeg fikk også pakken jeg hadde bestilt , no skal jeg begynne og knytte tepper . Det skal bli gøy da og så ser jeg hva jeg har holdt på med om de dagene jeg ikke gidder og gjøre noe annet i heimen . Men faren er vel at jeg blir overivrig da og glemmer alt annet , he he .
På lørdagskvelden hadde vi tacogryterett , den var ny så vi måtte teste den . Den var god ja : ) Utpå kvelden så vi på den siste filmen av bøkene til Stieg Larsson LUFTSLOTTET SOM SPRENGTES , anbefaler alle tre filmene . Det blei sein kveld men vi har stor kosa oss . Søndagen blei en innedag , men fikk sett noe av det vi hadde tatt opp . Jeg satt meg ned for og sy og Knut kosa seg med boka si ( foto ) : ) , dagen gikk fort og plutselig var det sengetid igjen .
Ja av og til så er det godt og slappe heilt av og ikke gjøre noen ting , ikke er det mas , ikke er det noe en må gjøre ( det er det men en lukker øynene for det ) . Det og bare være sammen , nyte ro og fred og hverandre . Det er himmelsk , takk for ei nydelig helg min kjære . LOVE YOU : )
Ønker dere strålende dager som kommer , klem : )

torsdag 4. mars 2010

POLITI OG RØVER

Her ei kveld denne uken så var vi på vei til og legge oss så fikk vi vite det at en kar har vært og trua en politibil til seg og at han hadde våpen på seg også . Nede på veien såg vi flerepolitibiler kjørte forbi som var på vei til og ta ham . Men det skulle ta sin tid før de gjorde det da og det ekle her at vi hørte en lyd ut som hørte ut som ett skudd . Men det var ikke sikkert ikke noe men det er en uggen følelse . Min fantasi begynner og fungerer iverfall og heldigvis så var jeg ikke aleine .
Det er ubehaglig når skurkene kommer nær heimen din , han hadde sikkert sin grunn men jeg fatter ikke hvorfor de velger og gjøre det slik . Her kan dere se litt selv : http://www.adressa.no/nyheter/nordtrondelag/article1452774.ece .
Jeg synes det er mye drap ,tyveri , sexuelle misbruk , psykisk og fysisk misbruk og ikke minst utroskap . Ja dere ser rett , jeg ser utroskap som kriminelt . Den personen som gjør det misbruker den personen som sitter der hjemme . Hvordan har samfunnet vårt utvikla seg ? Hvordan er det vi mennesker har blitt ????? Vi reagerer snart ikke på noe lengre , jeg reagerer med nesten og bli kvalm . Jeg fatter ikke hvor den ondskapen kommer fra , jeg privat opplever ondskap tid til annen med jevne mellomrom . Og det tror jeg ikke jeg er aleine om , hva skal en gjøre med folk som gjør ting bare for og være ondskapsfull ??? Er det noen som har tips ???
Ja det er ikke rart en kan bli forbanna og frustrert når en ser hvordan samfunnet og folk har blitt . Livet er ikke enkelt og enklere blir det ikke hvis samfunnet vårres fortsetter på samme viset .
Jeg vil ikke at det skal være slik at en skal være redd nesten så snart en går ut døra for en veit ikke hva som møter på en . Så jeg vil gi dere ett ønske om en varm og kjærlighetsfull dag , stor klem fra husmora : )

onsdag 3. mars 2010

??????


Jeg satt og såg på programmet Sporløs i går kveld og som vanlig med sånne program så griner jeg . Denne karen var på leting etter sin far , det er vel desverre mange det som ikke veit heilt hvem sitt opphav er . Jeg kjenner litt sorg i meg når jeg ser sånne program for jeg visste godt hvem min far var men han ville ikke ha noen kontakt . Jeg visste hvem han var men jeg kjente han ikke , det verste er og ikke vite hvorfor han ville det sånn .
Tilbake til programmet : http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=593756 . Der fikk han vite at faren hadde visst at han var fødd og på toppen hadde han en halvsøster i Norge foruten om de halvsøskene han hadde borti USA .
Jeg har ett spørsmål , hvorfor har de ubeskyttet sex hvis de ikke kan ta ansvar for sine handlinger etterpå . Det er jo ungene det går ut over . Ja sånnt opprører meg for jeg har hadt nok opplevelser med sånnt .
Men jeg veit også at alt har sine årsaker hvilke valg vi gjør her livet , men det er så dumt at andre skal få svi for våre dumme valg . Jeg er ikke noen perfekt person og har tatt mange dumme valg her i livet men de har bare gått utover meg selv . Og skal si det at jeg angrer mye på dem men det kan jeg ikke gjøre så mye med no . Jeg har lært en masse av de dumme valgene , jeg gjør det ikke igjen for og si det sånn .
Så jeg oppfordrer folk til og begynne og tenke litt hva de gjør så slipper dere og angre etterpå . Ha en fin dag , klem : )

mandag 1. mars 2010

HERLIGE SØNDAG






I går ble jeg vekket av min kjære i 10 tida om morgenen med at frokosten var klar , deilig ja . Vi satt og kosa oss lenge med frokosten men til slutt måtte jeg få ordna meg . Omsider fikk jeg begynt på og lage kjøttkaker , og det blei ikke lite altså . Men det finnes ikke bedre enn mat som er lagd fra bunn av da , desverre så blir det altfor skjelden at en gjør det for det tar sin tid . Alt skal være lettvindt i dag vettu .
Dagen gikk fort og det var tid på at Marit skulle reise hjem etter vinterferien , etter at ho blei satt på bussen så bestemte vi oss for og ta oss en tur ut for og lufte oss . Ferden endte på badestranda i Stjørdal , det var fint der også no selv om det ikke var badesesong . Det var veldig glatt der under snøen , det var flere ganger jeg holdte på og gå i spagaten eller ende på rumpen : ) , for ett syn det har vært , ha ha .
Når vi kom oss ned på selve stranda så var det deilig og gå i sanda der var det skjell og mange fine steiner , jeg elsker og gå på slike plasser der jeg har sjøen som utsikt . Det gir meg fred i sjela , trengte det i går . Vi hadde med oss fotoapperat og tok masse bilder , min kjære Knut er veldig flink med det , jeg er mere amatør men synes det er morsom hvis jeg greier og få til ett fint bilde .Har en fin læremester da , har lært mye av han men har ennå mye og lære .
Omsider så drog vi hjem og slappa av i godstolene til det kom så langt at vi måtte legge oss . Ja no er Mandagen kommet , ha en fin dag . Klem : )