torsdag 29. april 2010

SKILSMISSE ?????


Jeg leste noe i Dagbladet i dag om skilsmissebarn at de greiser seg fint , jo takk jeg gjør det : ) . Har kanskje blitt litt tøffere og mere selvstendig pga av det . Det er jo forskjellig hvordan barn opplever skilsmisse og litt har vel med hvordan foreldrene gjør det tror jeg .

Mamma forklarte meg hvordan ståa var og var veldig åpen overfor meg og det er jeg glad for og det har vel hjulpet meg mye . Har ikke noe og utsette på henne for ho gjorde det som hun følte var det beste der og da . Jeg er stolt over henne at ho tok den avgjørelsen ved og skille seg fra min far .

Men det er ikke det at det har satt sår i meg dette men det er ikke selve skilsmissen som har gjort det . Det var nok at min far forsvann til USA og jeg visste ikke hvor han var jeg hørte ikke noe på flere år , han kunne ikke ha meg han for han hadde familie borti USA sa han . Kjekt og høre for ei jente 10 - 11 år men sånn setter spor .
Har prøvd i voksen alder og ta kontakt og ikke minst besøkte jeg ham 2 ganger men av en eller annen grunn ville han ikke ha noe med meg og gjøre i ettertid . Jeg veit ikke hva gale jeg har gjort , det eneste er at jeg er ærlig og rett frem og det tåltes tydligvis ikke .

Men sånn er det men en lærer og takle ting etterhvert men det som gjør meg sånn forbainna er at han har ødelagt meg mye psykisk og det kan prege min hverdag til dag dato . Jeg har jobba med og tilgi ham men det er ikke enkelt skal jeg si dere . Men no er han dø og jeg får håpe i min tro at han ser hva galt han har gjort mot meg og min mor den gang .

Ikke har jeg fått min rettmessig arv heller , han har vel gjort det han sa han skulle . Så mye elendighet som han har påført meg så føler jeg at jeg har min rett til og arv han . Han har noe småtteri her i Norge men nei da . Tanken min har faktisk vært og skifte etternavn for jeg føler at det navnet blir feil på meg no , liksom ta en skilsmisse selv fra han selv og navnet . Vi får se hva som skjer etterhvert .

Deter vanlig med skilsmisse i dag mere det enn at folk holder sammen . Noen prøver ikke og løse problemene en gang . At noen kan være utro og gå til sin partner etterpå er utenfor min store fatteevne , da må en være ett forferdelig menneske etter min mening . Det verste er at det går ut over ungene .

Noen foreldre greier og samarbeide kjempefint og da blir det nok ikke de stor problemene for ungene heller og det er jo det beste . Men så har du jo de forelder som gjør som det passer dem og lager ett sannt helvete og får faktisk ungene med på og lage ugreie mot den andre parten . Det har jeg opplevd og sett i flere anledninger .

Jeg er over 40 år men følelsen sitter der ennå så jeg vil no gå så langt og si at dere som er foreldre tenk over hva dere gjør i den situvasjonen da dere må gi opp ekteskapet . Men jeg har jobba hardt med meg selv jeg da for at dette ikke skal ødelegg livet mitt . Men av og til så kommer følelser snikende og da blir jeg veldig trist men jeg overlever det også .

Jeg har skrevet litt hva jeg mener og føler om dette med skilsmisse , det er nok andre som har andre tanker om dette , er det ikke ?????

http://www.dagbladet.no/2010/04/29/tema/helse/oppvekst/barn/11499791/

Det beste er om at folk holder sammen og er lykkelige . Jeg er ikke gift men samboer men har tro på at vi skal ha det godt sammen i gode og vonde dager .

Ha en trivelig dag kjære medmenesker og dyrk kjærligheten

Klem fra meg : )

mandag 26. april 2010

HIMMELSK HELG : )

Ja da var helga over for denne gang , den går såååååå fort når en koser seg . På fredags kvelden kom min kjære endelig hjem fra tur , : ) ja han var bare ei natt vekk men savna han veldig . Jeg ordna biff av svin til han kom hjem og det var kjempegodt . Og jeg fikk se masse fine bilder som han har hadde tatt på Røros , ja han e flink han kjæresten min ; ) .
På Lørdagen så var vi oppe tirlig , min kjære e morrafuggel sjø og jeg våkner vel mere av at kroppen verker som bare det og da er det lurt og stå opp . Ja vi kosa oss med frokosten som vanlig , på helgene er det deilig og ha god tid og kose ved frokostbordet det synes jeg .

Som vanlig bar det til byn en tur måtte hente to pakker , fått ny boks ifra Canal digital . Vi har hadt mye problemer med dem men såg her på tvn om dagen at det er visst ikke bare vi som har hadt det . Håper denne boksen funker no da. og så kom noe av klean vi hadde bestilt . Jeg var og leverte forlovesesringen til utblokking for fingene er hoven og det ser ikke ut som det gir seg så da var det bare en ting og gjøre da . Vi handla inn litt mat før vi dro hjem .
Etter lunsj og sånn så endte med at vi sovna i hver vår godstol , det gjorde godt ja . Er litt sliten for tida ja : ( . Men når vi endelig kvikna til så laga jeg middag og vi kosa oss resten av kvelden .




Ja på søndagen , så slappa vi av og såg på noen opptak som hadde tatt opp . Og jeg tok fram syinga mi , holder på og lager noe . Ja det er en hemmelighet hva det er da : ) . Synes det er kjekt og lage noe selv og gi bort og jeg veit den personen blir glad for det også . Etter middagen fannt vi ut at vi skulle komme oss ut en tur så vi tok med oss kameran og dro ut en tur . Det endte med at vi dro på stranda og der var det nydelig og sola skinnte som bare det .
Ja det det har vært ei super helg , når min kjære og jeg er sånn aleine så går tida sååååå fort og vi storkoser oss iverandre selskap . Håper den posetive viben fortsetter fremover og at ting kan bli lettere . Jeg har bare en ting og si jeg har verdens beste mann . Ha ei fortreffelig uke folkens : )

fredag 23. april 2010


Depresjon er ikke et tegn på svakhet, det er et tegn på at du har prøvd å være sterk altfor lenge.

onsdag 21. april 2010

GOD MORGEN : )


Ja god morgen alle sammen , sitter her og nyter min kaffe og går igjenom nyhetene på nette . Ja hva skal en si , det er handler mye om Island som er ganske så intresant da . Det er synd det rammer så mye mennesker rundt omkring . De er slankende og ha hund sier de , ja en kommer seg ut og gå turer og så gjør de vel godt på for nervene også . Ikke dumt nei , mye glede . Og så var det ei trønderdame som sier ho har hadt ett forhold til han som skulle gifte seg med ho prinsessa i Sverige da , ja akkurat som det bryr meg da men det er vel intresant for noen . Og så stod det ei annonse om og finne en parnter og ikke minst lidenskapen , ja først må en finne den ekte kjærligheten for og finne lidenskapen etter min mening . Den er er best med ekte kjærlighet . Det er mye sånn annonser no for tiden har jeg lagt merke til , ja ja men jeg synes det er litt skummelt også jeg da . Og det er mye om vold og annen dritt i nyhetene så jeg lurer på hvilken verden vi lever i , ikke kan du stole folk , mye egoister . Til og med nær familie kan en ikke stole på ja da er en så og si aleine nesten . Uff ta her var litt trist på morgenkvisten men slik er det .
Jeg sitter her foran pc n og er litt trøtt men er glad og fornøyd tross alt , i natt var en dårlig natt igjen . Det sliter på når det blir sånn med smerter og med problemer som kommer og går . Jeg er happy og forelska i snuppen min . Vi har det bra sammen , vi er der for hverandre , han plukker meg stadig opp fra gulvet og det gjør at jeg har det veldig bra . Håper jeg er sånn for hann også da .
Min kjære gjorde meg oppmerksom på i morres at det var fine motiv og ta bilde av ute , så jeg jeg sneik meg ut med håret til værs for og prøve og ta ett fint bilde . Tror det blei bra , veit ikke hva proffene sier da men . Har fatta litt intresse for og ta bilder og det er nok takket være min kjære .
Nei no skal jeg drikke opp denne kaffen så skal jeg legge meg nedpå litt før jeg starter skikkelig dagen , det blir trim også i dag . Så ha en fortreffelig dag , kos dere . Det skal jeg prøve på . Klem : )

tirsdag 20. april 2010

JA VÅREN ER KOMMET ........



Jeg kaver no på med mitt som vanlig , prøver og drikke vann med eplesider eddik så jeg kan bli kvitt vannet i kroppen . Ja jeg er så opphovnet i hender og føtter , forlovelsesringen er blitt for liten og på grunn av det . Fikk den nesten ikke av her om dagen , kjenner at det er noe som mangler på fingeren no ja for den skal liksom ikke av da . Ja vi får se om det hjelper og drikke dette der men fysj hvor det smaker .
Skulle egentlig være med i ett prosjekt her i Stjørdal for kampen mot diabetes og selvfølgelig vekta mi . Men etter jeg har vært på noen møter og mange runder i tenkeboksen fann jeg ut at dette var ikke min greie . Det er ett flott tilbud men slik jeg har det med kroppen min no så må jeg prøve noe som er i mitt tempo , skal fortsett med trimmen med revmatikerne og jeg har tenkt at jeg skal hive meg på vannaerobicen når svømmehallen er i orden her . Og så no som snøen forsvinner mer og mere i skog og fjell så blir det nok turer på meg og snuppen min : ) . Og så har jeg som mål at trimsykkelen ikke skal støves ned , heller svettes ned . Det er plana mi ja , men jeg skal ikke gape over for mye for det var den feilen jeg gjorde på Røros og hjemme . Reultate på det var ikke noe søvn , smertehelvete og kiloene rant på som bare det igjen . Ja dem som sier dette er lett får komme og se meg i øynene og vise meg det .
Prøver og få med nyheter både på tv og på nette og innemellom der smyger de inn reklame om både klær , sko , møbler både inne og ute osv . Ja klart en blir frista men med den tynne pengboka mi som trygda kan ikke kjøpe så mye . Ja til og med slike ting som og få ordna på tennene og få behandling kan være vanskelig og få til og da blir det at en utsetter det . Desverre slik er min kvardag og til tider så er det veldig slitsomt . Det er ikke meningen og sutre men slik er livet for mange trygdede og til og med verre for enkelte . Vil helst ikke tenke på hvordan det har vært hvis jeg har vært aleine , no deler vi på utgiftene så da går det til en ende men enden på visa at jeg nesten er alltid blakk når alt er betalt . Surt ja , og da lurer jeg på hva politikerne tenker hvordan en skal leve her i landet men de selv graver til seg både det ene og det andre . Hva skal en leve av ??? Ja jeg kan ikke for at jeg blei syk og jeg betaler skatt for svarte , ja jeg hisser meg opp over dette altså men det er vel ikke så rart når en får føle det på kroppen .Jeg og har lyst på nye klær no når det nermer seg sommeren og ikke minst jeg og har lyst på ferietur som jeg slipper og tenke på pengene .
Men våren er kommet selv om at det er kaldt rundt omkring ennå og det var ikke mange dagene siden det var hvitt med snø her utenfor heimen . Kjente det i morres når jeg stod opp på soverommet at det var kjølig ja . Så jeg tok igjen vinduet og det er det ikke ofte jeg gjør altså til min kjæres ergelse av og til . Ja jeg er vandt med og ha åpent vindu og er det igjen blir jeg tett i nesen . Ja vi er noen vanedyr vi mennesker .
Når jeg ser ut igjenom vinduet ser jeg åkrene i brundt og litt i gull farget og så kommer det grønt i forskjellige farver i trærne rundt omkring . Ja det er fint og se på og da gleder jeg meg til en kan plante noe ute og en kan sitte utenfor døra og nyte finværet .
Ønsker dere en fortreffelig dag og måtte deres drømmer gå i oppfyllelse : ) KLEM

HJERTERÅTT


Hvordan er det verden har blitt i dag , kom over dette i Adressa når jeg satt og kosa meg med kaffen i sted . Det er som og stikke kniv i meg altså når jeg ser hvordan folk behandler dyr . Noen hadde satt ut nyfødte kattunger i ei kasse i kulda , som de skriver i avisa så hadde de fått en langsom død hvis ikke noen har kommet over dem . Hvordan kan du gjøre noe sånnt med noen , ja jeg mener om det er dyr eller mennesker . http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1471884.ece .
Det er ikke bare i trønderlag det skjer sånne ting , det er nok over heile landet desverre . Jeg som kunne tenkt meg og hadt mange dyr men desverre går ikke det og det gjør vondt i sjela mi . For dyrene gir så mye glede , kan være trim hvis en har hund , og de gjør godt for nervenen . De er de beste vennene du har , de snur ikke ryggen til deg hvis du har vært litt dum eller ikke er sånn eller sånn .
Husker min kjære søster redda en stakkar liten en utenfor en av hotellene i Molde , ja ho er like glad i dyr som meg ja . Ho er vel hakke verre : ).
Min største drøm er at det kommer dyrepoliti her til Norge for det trengs så gale og det . Så til slutt vil jeg bare si at jeg håper det går bra med pusan og bildet jeg bruker har jeg lånt ifra Adressa der artikkelen stod .

fredag 16. april 2010

JA DA ER DET HELG IGJEN ......


Ja da er det helg igjen snart , ukene går så fort at en ikke rekker og snu seg en gang . Og så treig jeg har blitt så må dere skjønne at det går for fort for meg , he he . Jeg er sliten , har ikke no spesielle smertstillende heller og ta for tida så jeg kan trygt si at jeg ikke har det godt for tida . I går kveld måtte jeg ta av meg forloveses ringen for jeg har hovna sånn opp i fingran , måtte ha hjelp av min kjære og mye såpe , uff .
Snøen har bøtta ned i dag men jeg tror ikke det legger seg så veldig altså , får no inderlig håpe ikke det . Og på Island spruter det ut fra vulkanene så det blir så mye aske i lufta at flyene ikke kan fly mange plasser , det er utrolig hvor noe i ett land kan påvirke en hel verden . Håper ikke Island "sprenges" i lufta da for jeg kunne tenkt meg og besøkt landet . Margit Sandemo har fått meg intresert i det landet . Det skal viss bli likedan vær i heile helga etter det avisene sier , ja ja da veit en hvordan denne helga blir .
Ja vi skal vel ut og lufte oss lell en tur , dattra til min kjære kommer og vi skal visst ut og kjøpe klær til ho . Da blir det kjekt med kjøpesentrene når det er sånnt styggvær og ellers så får en kose seg inne da og finne på noe der ellers .
No har jeg endelig fått tak i alle Isfolket bøkene , alle 47 : ) . Gleder meg til jeg skal sette meg ned og lese dem . Og så sitter jeg og syr , ja det er en gave så jeg kan ikke si så mye om det . Men det skal være gøy og høre hva personen mener etterpå . Og jeg har enda ett prosjekt på gang , jeg skal knytte teppe som skal på veggen i stua . Ja jeg kjeder meg ikke så mye nei selv om at jeg er mye aleine .
Får håpe det blir ei trivelig helg selv om været er som det er og at smertene ikke blir for gale . Snart skal jeg begynne og ordne middag til oss , i dag er det biff av svinekjøtt og potetbåter og salat og litt saus attåt . Gleder meg til min kjære kommer hjem no , det er alltid godt og få skikkelig bamseklem når en ikke er i form .
Mine ønsker for dere er at dere får ei fortreffelig helg sammen med deres familier , stor klem fra meg : )

tirsdag 13. april 2010

SYNDEFLODEN ER KOMMET ..........

Hva er det jeg hører er at den ene presten etter den andre blir avslørt at de har misbrukt barn ???? Ja hva himmelsens navn er det for noe da , trodde prestene skulle være sjelesørgere og til og stole på jeg da . Men det at som er ennå mere utrolig er at de som har visst noe ikke har sagt noe heller , snakk om og skjule sine egne ja . Fatter ikke at de har samvittighet til det jeg da , det er nesten som det er en heilt normal oppførsel . Fysja meg altså .
Men leste det i ei avis no at i Danmark skal de åpne listene ovenfor sånnt slik at de kan få sin straff , det bør de gjøre her i Norge også mener jeg .
Det som er dumt når sånnt skjer er at folk får ennå mere mot religjonen enn før . Jeg har min tro og tenker at det er menneskene som har gjort det og ikke religjonen . Det har vært feil mennesker til feil jobb . Men det er bra at de nøster opp i det og får ut de som har gjort en slik synd , ja for det er det . Og ikke for snakke om de stakkars barna som må oppleve dette mareritte . Så etter som jeg har forstått så har de begynt og ta ta i det i flere land og det er posetivt vil jeg no si .
Håper de kommer etter her i Norge også , ikke vær feig vil jeg no si .
Hvem er det som står og snakker om synd og alt det gale vi gjør med pekefingeren , og så er de så riv hakkenes toillat selv . Det blir feil etter min mening , få dem vekk ifra prekestolen sier no jeg , BASTA BOM .

mandag 12. april 2010

DAGEN I GÅR








Jeg ble vekket med kaffe på senga i går , utrolig koselig . Jeg fikk også pakke fra min kjære , han finner på det han . Omside så kom vi oss ned og vi fikk spist frokost , dette måtte bare bli en topp dag slik den starta . Vi fikk satt på kaffetrakteren og kokt noen pølser for vi skulle ut i skogen og gå en tur og da må en ha med seg kaffe .
Vi kjørte ut ett lite stykke fra der vi bor , ja en trenger ikke og dra så langt vettu for og komme seg ut og få rørt seg litt . Da vi var framme ved der vi skulle så var det litt vått og noe snø igjen men vi tusla framover og av og til blei det tatt bilder . Der vi kom fram var en lavo i tre og ute der så ordna "benker" . Der kvitra fuglene som bare det , det var en nytelse og nyte stillheten sammen med min kjære , vi har det fint sånn vi trenger ikke snakke heile tida for og ha det fint sammen . Han tok mange bilder som en super fotograf han er : ) , jeg tok mine bilder på min beskjedne måte .
Vi tok oss en tur opp mot Forbordfjellet også i håp om at heile veien var kjørbar men desverre var den ikke det så vi gikk innover veien der vi går mot svartkamhytta .
Når vi kom hjem var jeg sliten og trøtt så jeg sovna fra kaffen og min kjære oppe i go stolen min . Ja sånn kan det gå men omsider våkna jeg til liv igjen og ordna sein middag til oss .
For og oppsummere , dette er den beste dagen jeg har hadt på lenge . Og håper det blir fleire slike dager framover sammen med min kjære . Noe jeg ikke kan si for mye og jeg vil rope det høyt : JEG ELSKER DEG KNUT : )

søndag 11. april 2010

FORLOVELSE


Ja i dag er det 1 år siden vi forlova oss på Røros min kjære , sammen med våre venner Toril og Karl som vitner oppe på fjellet . Det var en strålende dag og en dag jeg minner ved glede , det var den lykkeligste dag i mitt liv . Tenk at du ville ha meg og attpåtil forlove deg med meg , blir nesten rørt til tårer når jeg tenker på det ennå . Jeg håper vi får mange år sammen ennå med mange gode opplevelser . Jeg ELSKER DEG over alt på denne jord , mange kyss til deg min kjære . Takk for at du er den du er : )

fredag 9. april 2010

MINNER FRA GEIRANGER

Her er jeg på flydalsjuvet

Aking i juni mnd

Dette var den gang da livet var en stor fest : ) , mye morro ja .


Her er Elisabeth som jeg traff i 1987 i Geiranger , vi begge jobba som stuepiker der inne på hotellet . Og siden har vi hadt kontakt med jevne mellomrom . En utrolig bra dame må jeg si og glad for å kjenne . Måtte ha med dette bilde vi har ikke sovet om natta så vi var veldig knisete , he he .

Meg som stuepike , det var før mikrofiberklutene kom : )
Hotel Geiranger og Hotel Meråks
Her er jeg oppe ved Westerås der en kan gå under fossen

Her er noen bilder ifra den tiden jeg jobba i Geiranger . Var der inne i 6 - 7 sommersesonger og jobba hardt men også mye fest var det . Noe kunne jeg ha vært foruten men det var minnerike år . Anbefaler en tur dit ja , skulle vært der selv for det har blitt mye forandringer siden den gang jeg var der .

SNART HELG


Ja da er det snart helg igjen dere , utrolig hvor fort tida går . I dag når jeg stod opp regna det så gale altså og det har det fortsatt med . Jeg kjenner det godt på kroppen ja , så jeg la meg ned etter min kjære dro på jobb . Har litt problem for tida og gjøre ting hjemme , kroppen føles blytung og har ikke lyst og gjøre noen ting . Men jeg har lurt n litt i dag jeg har fått vaska en del klær og fått revet av sengklærne på loppekassa : ) . Så jeg må nok opp på lofte og ta meg av det snart .
Mitt største ønske har vært og hadt vaskehjelp , ja ja jeg har vel ikke vært den letteste og kommet til og vaska for jeg er nøye på det . Men jeg har nok senket kravene litt visst jeg har hadt råd til det tror jeg for det er ett slit og ikke greie bestandig og gjøre ting . Men det er ikke alle som forstår og det kan irritere meg litt . Men jobber med saken for og ikke bry meg . Var på ett møte i går angående min overvekt , det var flere der og så jeg er ikke aleine nei . Det er noe nytt som skal begynne , ett prøveprosjekt . Ja det skal bli spennende og se hvordan det blir og om jeg i det hele tatt får bli med . Han Bjarne fra Rosenborg var og snakka , det var en artig kaill det . Han snakka om at vi har behov for respekt , ros osv . Ja no husker jeg ikke allt men det får no så være . Klart at folk har behov for respekt , ros og anerkjennelse hvis en skal yte max . Og han mente at vi skulle ikke si at vi hadde problemer men utfordringer , joda jeg kan være enig med han av og til såååååååååå har en problemer så en ikke ser skogen for bare trær . Som jeg har sagt før så er ikke livet ikke lett en må igjen mange prøvelser og det er ikke like lett og godta bestandig .
Tross all smerter og utfordringer jeg har så har jeg det godt i livet . Og jeg prøver og gjøre så godt jeg kan på mange områder og det er ikke bestandig jeg lykkes , men jeg gir ikke opp .
Det er mye som farer igjenom hodet mitt og som jeg kan irritere meg grønn over . Blant annet mange de barnefamilier som klager over økonomien på ditt og datt . HALLOOOOO , våkne opp det er dyrt i Norge i dag og det og få barn . Men da tenker jeg på de som er aleine hva med dem de må betale allt selv , ikke støtte til noe som helst . Synes dere det er rart jeg reagerer ? Der er de to om alt , de får kutte ned på noe da vettu . En kan ikke få alt på en gang . Før de får unger bør de tenke på om de har råd til det etter min mening . Ja det var dagen utblåsning , for og si det slik jeg har ikke noe imot barnefamilier men det er na sytinga deres , usj .
Håper været holder seg i helga så en kommer seg ut i skogen med kaffe på kanna og fotoapparate med , jeg skal nyte helga så godt jeg kan sammen med min kjære . På søndagen den 11 så har Knut og jeg vært forlovet i ett år , det er en stor dag for meg . Tenk at han har holdt ut med meg så lenge og det håper jeg han fortsetter med da . Jeg elsker han over alt på denne jord .
Nei no må jeg få avslutta så jeg får lagt på nye sengklær på senga , skal prøve og ikke falle opp i og sovne da , hihi .
Dere får ha ei fortreffelig helg og håper dere får mange fine opplevelsa . GOD HELG , KLEM : )

søndag 4. april 2010

EN DAG I PÅSKA






Våren er på full fart her i Stjørdal no , mye av snøen er nesten borte . Håper på at livet blir lettere no som det blir lysere og varmere ute og ikke minst at en får avklaring på ting og tang etter hvert . Skal ikke lyge det har vært en tung vinter både fysisk og psykisk så jeg prøver og være posetiv og ha ett håp i at ting skal bli bedre .
Som dere kommer til og se på bildene så har jeg vært på stranda ett par tura i påska og det er en nytelse og ta inn roenog høre på bølgeskulp og fuglene skriker for full hals . For meg er det rekreasjon og være ved sjø / havet , av en eller annen grunn så trekkes jeg til det . Drømmen er og få bo ved havgapet , da skulle jeg ha vært lykkelig da .
I disse tider i fjor påskeaften forlova vi oss på fjellet , så no har det gått ett år . Utrolig hvor fort tida går da , datoen stemmer ikke med påskeaften i år for i fjor var det den 11 . Det har vært den lykeligste dagen i mitt liv og jeg elsker deg Knut over alt på denne jord . Og håper vi får mange fine år sammen ennå : ) .
I dag er det sol og en utrolig fin dag , men jeg er ikke i form som vanlig . Fibroen er ikke god og jeg tror jeg må slutte og spise egg for jeg får så gale smerter og blir ekkel i magen av det . Ja det er alltids noe , jeg har blitt skrøpelig på min gamle dager , he he : ) . Må finne ut av dette der for sånn kan jeg ikke gå . Det går seg til utover dagen , kan ikke gi opp vettu .
Snart er påska snart slutt og hverdagen kommer snikende tilbake , håper dere har hadt ei fortreffelig påske . Jeg selv har hadt det fint med noen få nedturer har det blitt men har overlevd det også . Ja livet skal ikke være greit bestandig , livet er en lang skolegang . men jeg leter fortsatt etter formelen hva en skal gjøre i livet mitt . Håpet er lysegrønnt får en håpe , ikke sant ??? Vi sees : )

BLOMSTER


Jeg er ikke så flink med blomster , har ikke grønne fingre for og si det sånn : ) . Men jeg synes det er veldig koselig med blomster da så jeg har prøvd og mange har desverre avgått ved døden : ( . Men i fjor sommer fikk vi en blomster fra min kjære søster og har holdt på og kava for at den skulle overleve og ikke minst blomstre igjen endelig har den fått mange roser igjen . Det er gøy selv om gleden er kort med den . Har tatt bilde av den for og forevige den . Tenkte jeg vil dele den nydelig rosen med dere da : ) , for de er flotte når de slår ut i full blomst . Ha en blomstrende dag , klem .

torsdag 1. april 2010

SKJÆRTORSDAG





I dag er det helligdag og det er stille og rolig i heimen , littdeilig og . Jeg er sliten og trøtt og verker i kroppen men har vært ute i regnværet og den sure vinden i dag . Må ut og lufte seg litt så vi for på for skjellige plasser for og ta litt bilder og ikke minst bevege seg litt .
Var en tur på Steinvikholmen men kom oss ikke over der fordi brua var ikke i orden , det var litt dumt da men får ta det igjen til sommeren . Jeg elsker og være ut mot havet når det vinden røsker litt i håret for meg er det litt rekreasjon . Nyte bølgene slå imot stranda og se havet skummer seg bort i det fjerne . Prøvde og finne steiner som jeg skulle ha men det var ikke så enkelt i dag , tenkete jeg kunne bruke det til dekorasjoner seinere .
No er vi kommet hjem og middagen er i ovnen , det blir svinesteik i dag . No skal jeg slappe av og kose meg sammen med min kjære . Ha en fin dag folkens : )