torsdag 27. mai 2010

UT PÅ TUR ALDRI SUR










Norge er ett vakkert land og vi har kjørt heile veien opp til Balsfjord . Turen gikk fint selv om det er langt . Vi hadde ei overnatting i Fauske og vi kosa oss heile veien oppover . Naturen er flott med midnattsol og greier , folket er flott . Vi er nok mere lavmelte vi sørpå så der har vi noe og lære av ja , det gjeller også meg . Været oppover var regn og atter regn men no har vi fått sol og flott vær , får håpe det fortsetter også . Det er alltid kjekt og være med på tur med sin kjære , jeg har kost meg masse på turen og der har jeg funnet tusser og troll også som jeg har fått dilla på . Anbefaler aller en tur opp til nord av landet , om sommeren er det lyst døgnet rundt og den den fabelaktige midnattsola er verd og få med seg . Ha en fortsatt fine dager fremover , stor klem fra meg : )

mandag 17. mai 2010

GRATULERE MED DAGEN KJÆRE NORGE

Her i gården er det ikke store feiringa i dag , vi har slappa av og kosa oss sammen vi to turtelduene , hihi . Meninga var at vi skulle ut i skog og mark men det blei så grått og trist ta været at det blei ikke . Vi skulle grille også men vi tar middagen inne i dag istedet så det blir stekt torsk med potet , mmmmm godt det også .

Ja en skulle vel ha feira med og pynte seg og alt det som hører med med det har jeg vel ikke gjort på mange år . 17 Mai er nesten blitt en vanlig dag for meg , synes det er ungenes dag dette har blitt . Husker at jeg stilt opp for min kjære søster og gikk i tog sammen med klassen hennes , ikke at det var så om og gjort men jeg gjorde det for hennes skyld da . Husker selv gleden når jeg gikk på barne skolen , vi gikk i tog og etterpå så var det pølse , is og brus . Ja det hører med det på en slik dag .

Jeg har hadt en topp dag sammen med min kjære og jeg håper dere andre også har hadt en fin dag og fortsatt får det .
PS, Evelyn takk for en koselig helsning på dagen i dag : ), stor klem fra meg .

Her er jeg som speider i Kristiansund på 17 mai .

EN LITEN SVIPPTUR TIL MOLDE










Til helga tok vi oss en tur til Molde for og besøke min kjære mor og søster . Det har vært ei stund siden no og vi hadde det kjekt . Dagene går sååååå fort vettu atte en veit ikke før en skal reise igjen .
Vi kom dit på torsdagen og da fikk vi servert god middag , min søster og hennes samboer kom også . Det var trivelig ja for det er no ei stund siden vi har sett hverandre no . Skravla gikk utover kvelden , en har mye skravle om når en møtes vettu .

Fredagen kom og Knut og jeg var ute og mysa litt i kjøpesentrene i byn , det er mange butikker og ta av da . Kjøpte ikke noe særlig nei men det var no gøy og se og drømme seg bort litt . Ønsker meg ny pc sjø så jeg var og kikka litt på det da . Det er en livsnødvendighet og drømme seg bort litt og det er lov og ønske . Ikke sant folkens : ) . Ja dagen gikk fort den og vi hadde det koselig . Fint vær var det også .

På lørdagen tok vi oss en tur til Ergan fort uti Bud , det er uti havgapet . Når vi dro hjemmefra var det sol og herlig vær men når vi nerma oss Bud så kom tåka snikende inn så vi fikk ikke se så mye av havet da . Jeg liker meg på sånne plasser jeg , får komme tilbake så vi får en guide med oss som forteller historia på Ergan fort .

vei hjem så stoppa vi på Skaret ved kafen og lysgården der , du får den beste soft isen i Molde der og det tok vi og kjøpte oss soft is og kaffe . Det var kos . Der opp er det mye rart og se på , for barna så er det dyr , basseng og lekeplasser , det er no på sommeren da . På vinteren er det fint og gå på ski oppe der , har gjort det en del ganger ja .

Senere på dagen var vi invetert på middag til min kjære søster og hennes samboer Stian , vi fikk servert Gyros med ris . Og kake som hun hadde bakt til desert . Ja det var rett trivelig ja . Gleder meg til de stikker innom oss også i sommer : ) .

Søndagen kom og det var tid for og reise hjem , var litt utpå dagen siden Knut hadde fri på Mandagen også . Vi fikk server god middag før vi dro hjem . Turen hjem gikk fint , jeg sliter litt
med og sitte så lenge i bil men så lenge vi tar noen
stopp så går det greit . Turen tok 4 ,5 timer , ikke verst det da .


Det er kjekt og dra bort på besøk og jeg hadde det kjempetrivelig , ja det er bestandig godt og komme hjem til mamma vettu : ) . Men det var utrolig godt og komme hjem og , ja jeg er en sånn hjemme person også da . Har vel litt med at jeg sliter med kroppen . Lever lenge på denne turen men det er ikke lenge før vi må pakke igjen og sette kursen norover til Knuts foreldre . Da skal vi være der i 14 dager og feire Knuts mamma som blir 70 år . Det blir koselig ja : )
Bildene som er tatt er ifra havgapet i Bud og på Skaret .

tirsdag 11. mai 2010

GOD MORGEN MED STRÅLENDE SOLSKINN



Sitter og nyter kaffekoppen som vanlig om morgenen etter min kjære har dratt på jobb . Sola skinner som bare og etter som det har snødd litt i det siste så er det hvitt oppe i fjellsida og det glitrer i trærne . Ja det er bare nydelig ute , det har vært kaldt i natt iverfall for min kjære måtte skrape vekk is fra vinduene på bilen i morres . Ja sånn er det 11 Mai 2010 , det er ikke så ofte jeg har opplevd snø på denne tiden tror jeg og hvis jeg har det så har jeg glemt det det : ) .

I helga så hadde vi besøk av yngste dattra til Knut og ho har blitt 11 år så ho feira det med noen unger på Lørdagen og jeg baka sjokoladekake til selskapet , ja det hører med det og ha kake når en skal feire bursdag . Ellers så gikk helga stille og rolig for seg , jeg var ikke lysten på noe store sprell for jeg holdte på og vaske på fredagen og da fikk jeg dobbelt opp med smerter heile helga , ja sånn er det og ha fibromyalgi for min del . Men helga var ikke så verst alikevel den takket være min kjære : ) .

Jeg var en tur på sentre i går og da fikk jeg oppleve en mor var og henta guttungen sin og at det var tydelig dop med i bilde , det var ikke en kjekk opplevelse . Jeg synes synd på den stakkar mora som måtte oppleve sånnt , jeg lurer på hvorfor ungdom tyr til slik jeg altså . Er det problemer fra før så blir dem ikke mindre hvis en blir hekta på dop .
En har aldri garanti for at ungene oppfører seg og bruker sunn fornuft selv du har lært dem både det ene og det andre og at de har hadt det godt . Jeg er glad jeg ikke har unger når jeg ser sånne ting og hvor enkelte er så utaknemlig og rett motbydelig mot sine foreldre som har streva og gjort alt det de kan for at ungene skal ha det bra . Får håpe de selv får umulige unger da så de selv kan få smake det de selv gjorde , jeg blir nesten kvalm av slike unger . Sorry folkens , det var vel en mening med at jeg ikke skulle få unger og jeg er taknemlig . Nok om det for i dag .

Selv om at jeg sliter med kroppen for tiden så har jeg det topp , ha en topp dag folkens . Klem fra meg : )

tirsdag 4. mai 2010

VINTEREN ER IKKE OVER



Disse bildene er tatt den 4 Mai 2010 om morgenen , det stemmer liksom ikke dette her .
Ha en fortsatt fin dag : )

mandag 3. mai 2010

VÅR ELLER VINTER ?????





Ja en kan sagten spørre seg ja , i helga har det vært opphold innimellom snø og regnbyga . I morres når jeg stod opp var det kommet snø opp i fjellsida og tåka kommer mer og mere ned mot oss . Ja slik er det . I går , altså søndag så var vi hjemme og inne , gjorde ikke så mye men vi kosa vi oss .


Min kjære holdte på med bilder på pc n og jeg holdte på med ta knytteteppe mitt . Det er morro sjø , og enda mere morro er det når en kommer ett stykke og ser mere ut av det . Holder på med ett annet prosjekt også men det er julegave til min mor , er kommet langt med det prosjekte da . Det er litt artig og lage noe selv synes jeg for jeg legger all min sjel i det . Det er artig og få i gave ting folk har laga også når de har brukt stor energi for og lage til meg .












Jeg sitter med kaffe koppen på mandagsmorgenen , stod opp litt seinere i dag for min kjære skulle ta noen æren før han dro på jobb og da blei det litt seinere vi stod opp . Klager ikke jeg , hihi . Ser ut igjenom vinduet ser snøfloksene daler ned innimellom , ja det er rart ta været . Snakk om og bli værsyk altså , det verker så gale i kroppen så jeg må gå på sterke tabeletter . Det er ikke noe morsom for den suger krefter ut av meg og jeg får ikke gjort ting slik jeg vil .








Men jeg er evig opptimist og håper det blir likar i morra : ) , ja har en ikke vært optimist og sterk så har en vel ligget en viss plass no . Ja det er ikke alle som takler sånn motgang nei det er ikke morrsomt men en overlever og kaver seg opp igjen . De fleste har noen som er glad i en og det dagene verdt og leve og ikke minst påvirker det posetivt i sjela mi .




Ja som sagt så er det ei ny uke som har starta og jeg håper for oss selv og andre at skal få noen fortreffelig dager fremover .

STOR KLEM FRA MEG : )

1 MAI


Ja det er vel arbeidernes dag 1 Mai og vi gikk desverre ikke i tog . Hvis jeg skulla ha godt i tog så skulla jeg tatt opp de uføres og fatties kår her i Norge , det må være ei skam at folk som har slitt seg ut i arbeid skal straffes med og leve i fattigdom . Det er ikke alle som har lite utbetalt men for og ta meg selv så hvis jeg hadde levd aleine så har jeg slitt til
de grader både med de husleiene og strømutgiftene og pluss det andre . No har jeg noen og dele utgiftene med men alikevel så når alt er betalt så er det ikke mye til overs nei .


Ja istede for og gå i tog så kosa vi oss hjemme og nøyt stillheten og freden . Men vi tok oss en tur ut også , vi tok bilen og kjørte ett stykke og havna ut ved Flatholmen . Der blei jeg posetiv overraska , jeg fikk se HAVET . Og være ved havet for meg er som en renselse for sjela , det gjør meg sååååå godt . Været var ikke så verst , det bleste litt så jeg fikk kjenne vinden klype meg i kinnene og håret flakset veggimellom . Ja no har jeg fått sånn lengde på håret at jeg får det i ansikte , det er en ny opplevelse for meg , hihi .
Det var en nydelig gåtur der ute , kjente godt i kroppen når vi kom hjem at jeg har vært og gått på bergan der ute ja . Når vi kom hjem så kosa vi oss med kyllinggryte til middag og resten av kvelden nøyt vi hverandres selskap . Ja vi er flink til kose oss sammen selv om vi holder på med forskjellig ting .Det var en perfekt dag for meg , jeg anbefaler og gå ut på Flatholmen på det varmeste . Takk min kjære for at du tok meg med ut dit . Løv you ; ) .