søndag 27. juni 2010

HVILKEN HERLIG SØNDAG : )




Ja i dag har det vært nydelig solskinn og blå himmel , endelig smaken av sommer . Starta dag litt treigt da for formen var ikke på topp når jeg stod opp . Men med litt frokost og kaffe og en tolmodig samboer så går det greit vettu ; ) .



Etter at min kjære hadde vaska bilen og vi hadde spist lunsj så tok vi oss en biltur til Tautra , det er fole fint der ute ved kloster ruinene . De holder på og restaurerer der ute no , de har også en butikk der ute som har sååååå mye fint og i dag var den åpen , jippi . Sist jeg var der var det stengt sjø så jeg blei hoppende glad når jeg så den var åpen . Turen var fin , det er godt og komme seg ut og lufte seg litt .No resten av dagen skal jeg nyte stillheten og freden sammen med min kjære , sitter no og venter på middagen . Laks står på menyen i dag , mmmmm godt ja .
Takk for en nydelig dag min kjære , ELSKER DEG SÅ MYE ; ) .
Jeg ønsker dere en fortreffelig dag i solskinnet ,Klem : )

fredag 25. juni 2010

HVOR ER SOMMEREN ????????



God morgen kjære medmennesker , sitter her foran pc og nyter min kaffekopp etter at kailln har dratt på jobb . Det har vært ei lita skrive tørske her på bloggen , for og være ærlig så har jeg ikke hadt det bra . Ja no skal jeg ikke syte , bare fortelle sannheten . Kroppen har ikke vært god , har prøvd og fungere som godt som jeg kan i hverdagen
.
Men nok om det sitter og ser ut igjenom vinduet og der er det ikke mye sommer dere , det er grått og trist . Har ikke fått ut utmøblene ennå , ja det har liksom ikke vært vits i det . Har hadt store planer om plante noen blomster i noen krukker her ute med oss og prøve ordne det koselig så vi vil synes det er kjekt og sitte ute . Ikke har vi fått grilla heller , nei en blir sløv av dette været . VI FÅR HÅPE DET BLIR LIKAR I MORRA JA : )

Som dere veit så hadde jeg bursdag her for ei stund sida , fikk mange trivelig hilsninger på Facebook og tlfn . Det var en stille og rolig og vanlig dag , feira litt sammen med min kjære . Fra han fikk jeg noe so jeg har gått og sett på lenge , en Epilator . Ja en sånn så vi damene fjerner hår på leggene vettu ; ) , denne her den drar håra opp og jeg skal hilse og si den er et effektivt torturredskap , hehe . For og si det sånn så har jeg vel mere hår en det som er vanlig fordi jeg har for mye mannlige hormon i meg og da hjelper det ikke at jeg er overvektig heller . For meg er det ei pest og en plage , unner ingen dette for jeg er tross alt ei dame som vil se litt lekker ut ivertfall . Så den var bra jeg fikk ja slik at det hjelper litt da selv om det kan være litt kauking innemellom , hahaha : ) .Tusen takk min kjære ; )

Venter også på skattepengene , håper dem kommer snart . Ja det er så mye som jeg skulle ha hadt sjø og ikke minst ønsker meg . Men pengene strekker ikke heilt til så jeg må vel ta det viktigeste . Fader altså en 1000 lapp ser du ikke noe av i dag , det sier bare svusj så er den borte . Jeg veit hva de som er på stortinget tenker men har jeg bodd alene for meg selv har nok nesten ikke hadt knapt nok til det viktigeste , jeg har nok vært en av de fattige her i Norge men jeg er ikke aleine . Og det er ikke jeg som har det verst da dem jeg si også da men det er poenget som jeg vil fram til . Men de selv skal ha den ene goder etter den andre og storveis til lønn . Fy skamme seg skulle de ha gjort . Men som samboer så deler vi på utgiftene så da går det bedre men det er ikke mye en kan skjeie ut før en er blakk . Så dem tror det er råflott og være på trygd og gå hjemme må tro om igjen . Så jeg sier til alle de unge , skaff dere utdannelse så dere slipper og ta jobber som sliter dere totalt ut og ender opp med ødelagt kropp som meg .

Dagene går og snart har vi Juli her , det går så fort tida altså . Den går nesten fra meg og det stresser meg litt for det er så mye jeg skulle ha gjort og ikke greier det slik jeg vil . Men vi får håpe på bedre dager med masse sol og varme snart sånn at en kan få nyte sommeren skikkelig . Ha en fin dag kjære venner , stor klem fra meg : ) .

torsdag 17. juni 2010

HAPPY BIRTHDAY TOOOOO MEEEEEE : )


Ja i dag har jeg blitt 42 år , utrolig hvor fort tida går altså . Selv om en kjenner det på kroppen at en blir gammlere så er jeg av og til fjortis i hodet . Men sånn er det vel når voksne blir forelsket , ja jeg må nok innrømme at jeg fortsatt er stormforelsket i min kjære . For meg er det såååå altfor mye problemer og alvor i hverdagen av og til at en må tillate seg og finne barnet i seg av og til .

Det blir ikke store feiringa , men det gjør ikke noe . Bare jeg får være sammen med de jeg er glad i så gjør det ingenting . Har aldri vært så higen på store selskap da og da passer det meg fint : ).

Så da håper jeg at jeg får ennå flere 40 år igjen for jeg har ennå mere og oppleve og ikke minst så har jeg ennå mye og oppdage sammen med min kjære . Og han har jo fått ei flott og sexy dame som ikke kan miste no ennå . Så da trenger en mange og 40 for og få det til .

Det regner og er grått ute men det gjør ingenting for jeg stråler som ei sol og har det topp . Har en ei som jeg kjenner godt her i Stjørdal og ho har bursdag i dag ho og . Så Gratulere med dagen Kjære Tone Henriksen . Stor klem fra meg : ).

Ha en strålende dag der ute folkens : )

onsdag 16. juni 2010

BREV FRA MISTER FIBROMYALGI

HEI

MITT NAVN ER FIBROMYALGI.

Jeg er en usynlig,kronisk sykdom . Og jeg er no blitt din følgesvenn for resten av livet . Andre rundt deg kan ikke se eller høre meg , men DIN kropp kan kjenne meg . Jeg kan angripe deg hvor, når og hvordan jeg vil . Jeg kan tilføre deg voldsomme smerter eller, om jeg er i godt humør, tilføre deg verking over alt .

Jeg husker når du og Energi løp omkring og hadde det morsomt sammen . Jeg tok Energien fra deg og ga deg Utmattelse i stedet for .Forsøk og ha det morrsomt no ! Jeg tok til og med God Søvn fra deg og ga deg Fibro-tåke i bytte .

Jeg kan få deg til og dirre innvendig, og få deg til fryse eller svette mens alle andre har det behagelig . Ja, jeg kan også få deg til og føle angst eller depresjon . Har du planlagt noe eller ser frem mot en spennende dag , så kan jeg ta det fra deg også .

Du ba ikke om og få meg . Av ulike årsaker valgte jeg deg , f.eks: det var det viruset du aldri ble fri fra eller den bilulykken eller kanskje var det alle de årene med ydmykelse og traumer ? Hva som helst , jeg er her for og bli .

Jeg hører at du vil gå til lege som kan gjøre deg fri fra meg . Jeg ler så jeg hikster . Forsøk du bare ! Du kommer til og måtte gå til mange, mange leger før du finneren som kan hjelpe deg på en effektiv måte . Du bil bli ordinert smertedempende medisin , sovetabletter, energipiller og vil bli fortalt at du lider av angst eller depresjon . Du vil bli anbefalt å prøve TNS, bli massert , og fortalt at om du sover og mosjonerer regelmessig så kommer alt til og forsvinne , anbefalt og tenke posetivt, blir fornærmet og oppmuntret til og "rette deg opp" . VERST AV ALT, aldri å bli tatt på alvor når du klager til legen om hvordan du føler deg, hvor utmattende livet er hver eneste dag . Din familie , dine venner og dine arbeidskamerater vil alle lytte til deg til de blir lei av og høre om hvordan jeg får deg til og føle det og hvilke utmattende sykdom jeg er . En del av dem kommer til og si slikt som "å du ha bare en dårlig dag !" eller "ja , ja husk på at du ikke kan gjøre det samme som før 20 år siden !" uten at de har hørt det du faktisk sa for 20 dager siden. En del kommer sikkert til og prate bak din rygg, mens du langsomt føler at du din verdighet i dine forsøk på og få dem til og forstå . Spesielt når du er midt inne i en diskusjon med et "normalt " menneske og har glemt hva det var du skulle si ........

Til avsluttning , ( jeg hadde håpet at jeg kunne holde denne delen hemmelig, men jeg regner med at du alle-rede har forstått det ). Den eneste plassen hvor du kan få noe støtte eller forståelse, angående meg , er sammen med ANDRE MENNESKER MED FIBROMYALGI.

Dette hjertesukket er oversatt fra svensk .

Ærbødigst
Din Usynlige, Kroniske Sykdom.


Dette måtte jeg bare få ut , det er tatt ifra FIBROMYALGIBLADET 2/2010.

fredag 11. juni 2010

EN UKE HJEMME ETTER FERIE


Ja no har vi vært hjemme ei uke etter ferien , men det føles lengre . Dagen har gått fort og jeg har ikke fått gjort noe av det jeg skulle , har slitt " litt " med formen . Så da får en bare se hybelkaninene danse rundt omkring på gulvet : ( . Det har no vært litt av vært som har skjedd alikelvel denne uka , var en tur til Levanger på Onsdagen og brukte jeg penger på noen duppeditter som jeg egentlig ikke skulle ha gjort men av og til føler jeg at jeg bare må . Og det er ikke ofte for det stopper pengboka for så det så . Men det er no litt morsomt av og til da .


På kvelden på onsdagen så var vi på trim sammen med revmatikerne , det er gøy selv at det ikke er gøy dagen etter . Da er jeg ikke menneske nesten men det er verd det da : )

I går var vi på et møte sammen med noen mennesker og det var kjempetrivelig som vanlig , og sola skinnte så strålende .


I dag har jeg streva mye med pcn og uheldigvis så skjedde det no når min kjære var vekk , så han må nok se på dette udyret når han kommer hjem . Jeg er så lei av denne pc n , det har ikke vært anna enn trøbbel med den siden jeg fikk tak i den . Svarte altså kan dem ikke lage noe som funker da : / . Og ute regner det som bare det og det kjennes godt på gikta mi ja . Prøver og være forsiktig med tabletter og ikke ta mere en som så men det holder hardt av og til .


Ja no nermer det seg helg snart , i dag skal min kjære få nakkekoteletter med fløtegratinerte poteter og grønnsaker til middag når han kommer hjem . Vi skal kose oss en masse i helga , det er no martna i byen også , så vi får vel ut en tur og se i morra da hvis det ikke blir for altfor gale til vær . Ønsker dere ei riktig god helg med strålende vær . Klem fra meg : )


mandag 7. juni 2010

BORTE BRA MEN HJEMME BEST ; )


Ja no er vi kommet hjem fra ferien i nord , vi kjørte tirlig på lørdagsmorgenen fra Storsteinnes . Etter ei stund i kjøringen så begynte det og snø , ifølge de som er derifra så er det normalt . Turen gikk fint , fikk se masse rein langs veien også . Fikk desverre ikke tatt bilde av dem da . Været var skiftende men det gikk utrolig bra på turen , jeg kan slite når jeg sitter for lenge så jeg må ut og bevege meg litt .

Som vanlig så må vi stoppe oppe på saltfjellet , og der får jeg kjøpt meg noen troll . Ja jeg må innrømme jeg har fått dilla på det . Og der oppe har de mange morsom også . Anbefaler og stoppe der oppe , dem har kafe også .

Vi brukte ca 11 timer fra start til Mosjøen , ja det er ett bra stykke det . Vi skjekka inn på Mosjøen Hotel , og det var greit nok . Sengene var pyton , ryggen var ødelagt når en vokna om morran . Dursjen var ikke laget for voksne folk i det heile tatt , det var så lite badet at jeg kunne sitte på do og pusse tennene , ikke at jeg gjorde det altså . Ja ta dursjen , jeg veit jeg er stor men det får no være grenser da , vi store flotte mennesker blir stadig "mobbet" for de lager alt i smått .Vi kom oss ifra Mosjøen i nitida på morran og på turen ser en flott natur og jeg så faktisk ennå meir rein . Vi hadde ikke mye stopp på turen hjem , men tissepauser og fylle på kaffen det må en ta seg tida til . Vi hadde ett stopp på grensen ved nornorge og trønderlag , ut for og strekke på fotan . Jeg må nok medgi at jeg begynte og kjenne at jeg var trøtt og sliten når vi nerma oss hjem ja .Den dagen brukte vi vel ca 5,5 timer på turen og skal si det var godt og komme hjem da .

Første vi måtte gjøre når vi hadde kommet oss inn var og få på varmen , det var kaldt i heimen vårres . Det var tydelig det har vært kaldt mens vi var borte . Her var det på med pelspledde ja når en fikk satt seg ned med kaffekoppen : ) .

Men som jeg har sagt BORTE BRA MEN HJEMME BEST ; )

tirsdag 1. juni 2010

REISEBREV FRA BALSFJORD







Dagene går fort når en er på ferie og besøk . Naturen er flott her oppe i nord , Har vært rundt omkring og kikka , vi har vært på Strupen og kikka på vatne der oppe og der bruker de og feire santhans . Det var veldig koselig der oppe , til og med danseplatting har de ordna der oppe , Ikke det at jeg er så volsomt til og danse altså , hehe . Vi har også vært i Aursfjord der , der har de sånn opp ned sag , den er visst den enseste i Norge .

Mens vi var på tur i går så kom vi bort i militæret som hadde øvelse , skulle nesten tro det var krig så mange var det av dem . Det stod de med tanksene og vifta med snuten sin ; ) og mange stod der og giv akt og passa på . Nesten litt morosamt og se på .
Før vi dro hjem så dro vi en turtil broren til Knut , han Vidar . Han skulle ha litt datahjelp og da så jeg mitt snitt til og knytte litt på teppe mitt . Har kommet ett lite stykke no , det er litt artig og se at det blir noe . Mens vi satt inne i brakka /kontoret så begynte det og snø siste dagen i Mai , ja sånn kan det være her i landet , det er vel det som er spesielt her i landet . En får ta det som det er og kle seg derretter .
Det er litt gråvær i dag og men det blir nok en flott dag alikevell , får en håpe . Er det regn så er det flott for de som er alergisk . Tror dere ikke jeg har måtta kjøpt meg allergimedisin da , har ikke brukt det på mange år og plutselig så slår det ut . Jaja da var jeg ikke kvitt det heller , ja sånn er livet .Ha en strålende dag folkens , klem fra meg : )