onsdag 18. august 2010

Pink- Dear Mr President - Live

DØRSTOKKMILA ER BRUTT , TROR JEG ..............


Formen er ikke på topp for tida , eller det har jeg ikke vært på lenge skal jeg være ærlig . Men det er tid for skjepings ellers så går det gale veien med meg . Vekta har gått opp og jeg har det ikke godt men ikke misforstå jeg har det godt sammen med min kjære altså .


Det siste året har det vært mye nedturer av forskjellig årsaker som blant annet så er det ikke kjekt og vite at en egen far ikke vil ha noe med en og gjøre og så på toppen så dør han av kreft . Og jeg kommer aldri til og få dem vite dem spørsmålene jeg lurer på . Håper han har det bra der han er no ivertfall . Ja livet skal ikke være greit bestandig , og en må streve for og overleve all fanskap en har rundt seg . Jeg er ett veldig føleses menneske men jeg er heldigvis sterk alikevell .Ja hverdagen min går ut på og streve med og ha det så normalt som jeg kan , smertene styrer av og til min dag og det gjør at jeg ikke kan være i arbeid . Jeg er fornøyd hvis jeg kan holde heimen i noenlunde rein og ryddig .

I i dag så kom jeg meg ut for og gå en tur med mp3 med og kamerat så gikk jeg meg en tur her i nærområdet , turen var ikke så lang men jeg tror den var lang nok for meg . Fotan verka som bare rakkern men det var godt og komme seg ut . Jeg pusta og pesa og ikke minst så rann svetten som bare det . Fikk også tatt noen bilder som dere skal få se . Været er topp , det er varmt som bare det , følte meg levende når jeg gikk langs grusveien . Rundt meg var det kornåkere og litt blomstrer , ja det er nesten som at en terapi når en er i naturen .

Ha en fin dag dere , det skal jeg prøve på og så gleder jeg meg til min kjære kommer hjem . Ja han er gleden i mitt liv og gjør livet topp . Ja for jeg har det ikke bare ræva men av og til kan det bli for mye med utfordringer og takle . Men er stolt i dag at jeg kom meg ut og fikk bevegd meg , det er steg i riktig retning . Vi sees ; )

onsdag 11. august 2010

Alan Jackson - Love's got a Hold on You

Attack - Ooa Hela Natten

HEGRA FESTNING





Hegra festing ble opprinnelig bygd som i et ledd i forsvaret mot Sverige etter unionoppløsnignen i 1905 under navnet Ingstadkleiven fort. Anlegget ble påbegynt i 1908 og ferdigstilt i 1910. Festingen skulle hindre eventuellt svensk angrep som skulle dele landet i to. Festningen ble i 1926 stilt i bero , men betydlig menger utstyr lå fremdeles lagret der .
Under kampene i 1940 klarte en styrke på 250 mann og 1 kvinne under komando av Hans Reidar Holterman og bemanne den forlengst nerlagte festning. De holte stand mot tyskeangrep i 26 dager fram til 5 mai. Da var sør Norge offisielt oppgitt . Innsatsen inponerte også tyskerne og kampene i Hegra fikk en moralsk betydningsom langt oversteg det millitæret.
Hegra festing er et nasjonalt minnesmerke som besøkes av 20 000 årlig , er dere i nærheten så er det verd ett besøk . Vil dere lese mere om det kan dere gå inn på http://hegrafestning.no/
Vi har hadt besøk i noen dager no av min søster Åse Marie og hennes samboer Stian . Det har vært kjempetrivelig , det er ei stund siden sist vi møttes så da blir det ekstra trivelig også. Dagan går fort så i går så tok vi dem med til Hegra festing , synes det er kjekt og vise plasser her som jeg selv setter pris på og liker . Jeg liker historie så da passer Hegra veldig bra , og det såg ut som dem og synes det er intresant .Jeg fikk trimmen min i går ja , hehe , snakk om være i dårlig forfatning . Selv jeg sliter og svetten sila så hadde jeg det kjempetopp . Med litt hjelp av min kjære så kom jeg meg fram . Ja hva skulle jeg gjort uten ham ?
Ha en strålende dag kjære venner , klem : )

lørdag 7. august 2010

MIDNATTSOPERA


I går var jeg og min kjære på midnattsoperan Olav Engelbrektsson ved Steinvikholme slott , det var utrolig flott . Været hadde vi ikke med oss heilt men jeg nytte heile forestillinga fordi jeg , var litt våt når forestillinga var over . Det er ikke ofte jeg går på sånn teater så det blei en opplevelse for meg . Hadde meldt oss på turen med Stjørdal blad som jeg abonere på for de skulle ha en lesertur , i prisen av biletten fikk vi forestilling , matog drikke og historia om slotte og Engelbrektson i ett av tårnene .

Litt om historia : I 450 år har slottsruinene gjemt på en av de viktigste hendelser i Norgeshistorien . Den dramatiske maktspillet om landetspolitiske og religjøse trone med erkebiskop Olav Englebrektsson .

Olav var den siste erkebiskoppen i den katolske norske kirke . Han ble født i Trondenes av lavadelig bondeætt- med sterke religjøse tradisjoner .
Olav Engelbrektsson vendte hjem fra Paven og Roma som erkebiskop i 1524 . Han ble formann i det Norske Riksrådet .

Historien rundt landets politiske og religjøse leder er dramatisk . Norges rike var truet av et voksende dansk herredømme , og erkebiskop Olav valgte væpnet motstand for å forsvare landets sjølstendighet .

1500 tallet var ei tid med fyllt av intriger , skiftende allianser og blodig maktspill . Fru Inger til Austeråt var en viktig brikke i denne kampen . Danske adelsmenn styrte de fleste norske slott og adelsætter . De talte varmt om og forsvar norske interesser og hadde en sterk aliert i Fru Inger.

Danske futer og tjenestemenn gjorde voldsferd rundt i bygdene , og det hersket åpen krig mellom Olav og Fru Inger alierte. Erkebiskop Olav Engelbrektsson forskannset seg i sin festing på Steinvikholmen og manet til oppstand i Norge , men uten suksess .
Nils Lykke kom fra en av Danmarks mest fornemme adelsætter. Han reiste til Norge for og gjøre et "godt parti" og det klarte han ved og ekte Fru Ingers eldste datter , som døde etter kort tid . Et varmt kjærlighetsforhold oppstod mellom Nils Lykke og Lucie ; yngste datter av Fru Inger . Dette var forbudt kjærlighet og BLODSKAM etter datidens normer . Som svigerinne var Lucie å betrakte som Nils sin søster . I storpolitiske maktkampen var Nils Lykke en viktig aliert for erkebiskop Olav E som påtok å tale det fortvilte paret sak .

Fru Inger raste .
I 3 år satt Nils Lykke på Fosen og ventet på dispensasjon fra Paven . Lucie ble med barn . Fra alle hold ble kjærlighetsforholdet fordømt . Erkebiskopen støtte provoserte folket og hans øvrige alligerte - og Olav E ble presset til og arrestere Nils Lykke som blei satt til fange på Steinvikholm slott .
Julaften 1535 blei Nils lykke røyket ihjel i fangekjelleren .
Trist historie vil jeg si , jeg anbefaler folk og se forstillingen . Informasjonen har jeg hentet fra bladet vi fikk sammen med bilettene . Ha ei strålende helg folkens : )

onsdag 4. august 2010

HVORFOR ER DET FLAUT ?????


Slapp av jeg skal ikke skrive om mitt eget seksualliv , men har lagt merke til at det er vanskelig og være åpen om dette . En skulle ikke tro at en var kommet til år 2010 , selvsagt kan det bli for mye av det i mediene men jeg tror vi trenger fortsatt informasjon eller inspirasjon selv i dag . Selv de menesken som har ett topp forhold kan få det litt for "travelt" i hverdagen .

Kom over en blogg her om dagen og der stod det "er den for liten" , ikke no igjen tenkte jeg . Det var ifra Kodomeriet sin blogg da , når jeg leste den så var den ikke så hakke dom lell . Jeg tror de fleste karer bekymrer seg unødig , ikke det at jeg har sett så mange litjkarer i mitt liv men det jeg mener er at det er for mye fokus på det . http://kjerstiantonsen.blogg.no/1255331516_er_den_for_liten.html , sjekk den selv hvis dere vil . Etter min mening så er det ikke hvor stor eller liten den er som betyr noe men hvordan han bruker den . Er dere ikke enige ?

For meg er sex noe som foregår mellom to mennesker som er er glad i hverandre og på meg så virker det slik at enkelte tror at det er slik som det er på film eller ikke bryr seg hva den andre part føler . Det har blitt ett ganske så kynisk samfunn vi lever i og det gjør meg litt skremt . Men det er mennesker som har det godt sammen på alle mulige måter og det synes jeg er bra .

Hva om at vi har slutta og fokusere på kropp og hvordan ditt og datt såg ut og heller tenkt på hva som er inni en person . Det er hvordan en person er innvendig og hvordan en oppfører seg som gjør en sexy etter min mening . No som det nermer seg høst og vinter igjen , hva med og stoppe opp litt i den travle hverdagen å begynne være kjærester igjen . Prøv og finne den samme gløden en hadde når en begynte og være sammen .

Fant en artig side i Aftenposten http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3744699.ece , der hadde de funnet en Skandinavias eldste dildo . Ja de hadde sex på den tida og , og det ser ut som det nøyt det ; ) . Dem fleste damer har vel en slik i skuffa i dag og det skal ikke være flaut . Og i dag får du alt mulig i alle varianter , så da er det vel bare finne frem nyskjerrigheten og leve livet med den man har kjær . Bildet er tatt i fra Aftenposten .

Ha en strålende og lekende dag : )