søndag 31. oktober 2010

OPRASJON KNEHØNE ; )


Tirsdag den 26 Oktober var jeg på Levanger og opererte mitt kne . De tok spinalbedøvels slik at jeg var våken under heile oprasjonen , de mente det var best siden jeg var overvektig . Med slik bedøvelse blir en lam fra livet og ned . Oprasjonen gikk fint .

Inne i kneet fjernet de ødelagt menisk og og de prøvde og gjøre noe med den slitte slitasjegikta og så tok de prøver av betennelsen som var der inne . De oprerte med kikkhullsteknikk så det er 3 hull i mitt kne som er pent sydd igjen .

De første dagene har vært en utfordring men det har gått utrolig fint og det er takket være min kjære Knut . Han har vært på jobb om dagen og sykepleier om kvelden , kunne ikke hadt bedre mann nei .Det har vært en prøvelse og ikke fått dursja seg men har no overlevd det også men med litt hjelp har jeg fått vaska min smekre kropp da . Men i dag svever jeg på skyer for da har jeg kunnet gå i dursjen og skal si det var godt .

Det blir no bedre og bedre for hver dag som går og jeg må nok innrømme at jeg har en liten redsel for at kneet skal vri seg . Så det går sakte men sikkert fremover . Det merker jeg no da selv om at jeg er mye sliten for tiden så er jeg glad og fornøyd .

Ha en flott dag dere , hilsen Knehøna ; )

mandag 25. oktober 2010

STØRST AV ALT ER KJÆRLIGHETEN


Den 22 Oktober hadde min kjære og meg vært kjærester i 3 år , utrolig hvor fort tiden går ja . Jeg fortsatt stormende forelsket i min kjære men på en annen måte . Utfordringene har stått i kø for oss men vi har taklet dem bra synes jeg og ingen har fått tatt knekken på oss enda . Jeg laget kake i helga for og feire litt selv om at en ikke burde men litt feiring måtte vi ha .

Vi møttes på Røros , så jeg får vel takke legen min for at jeg kom dit og traff min Knut . Jeg ville ikke vært ham foruten , han er det beste som har skjedd i mitt liv . Så min kjære jeg vil bare si Æ ÆLSKE DÆ OVER ALT PÅ DENNE JORD . Masse kyss og klem ; )

tirsdag 12. oktober 2010

LAT OG FEIT


Ja det er det siste jeg har fått høre at jeg er no , ja ikke bare jeg men mange andre overvektige har fått høre i mediene i det sist . Jeg har vært overvektig siden jeg var ungen og mange i min familie er overvektig men jeg skal ikke undskylle meg for noe er selvforskyllt .

Det var ei tid der jeg var ung og tålte allt , jeg jobba for fulle mugger og trente og maten blei vel så som så med . Mange ganger spiste jeg ikke før middag og da blei det en stor posjon fordi jeg var sulten og kanskje det blei litt kveldsmat også hvis jeg gidda og spise . Kan ikke si at jeg har vært syklig opptatt av mat nei og forbrenninga blei laber med så lite mat . Jeg skulla sett de såkalte slanke spise så lite som mange av oss "feite" gjør , de fleste tror at vi sitter gasser oss med mat heile dagen men der tar de feil altså .

Etter alle de årene med slit på hotell og jobb som stuepike og det året jeg fyllte 30 år begynte helsa og svikte , fikk beskjed om at jeg hadde fibromyalgi og slitasjegikt og det er selvfølgelig ikke noe godt utgangspunt og være overvektig da . Men som sagt så jeg jeg no det da og har prøvd mange slankekurer og trent en masse men kommer bestandig tilbake til utgangspunkte og pluss litt til . I dag har jeg normal spiserytme og prøver og trene så godt min kropp greier det , jeg sliter med ett smertehelvete som jeg ikke unner noen .

Men det som sårer meg at folk gjør narr av meg og det gjeller ikke bare utenforstående og da blir det verre. Mange mennesker er såååååå utvitende når det gjeller overvekt at det er sykt , tror de kan begynne og se på seg selv først før de kritiserer andre . Det finnes faktisk mennesker som er overvektig som er både sunn og sprek og tynne mennesker som selve usunnheten selv .

Slik mobbing går selvsagt på psyken og kanskje sliter en med noe annet på toppen , folkens det hjelper ikke . Dere som holder på sånn burde skamme dere og nesten få dere en rapp rundt øran .Det er dere som mobber som det er syndt på for noe må være som ikke er som det skal med dere siden dere oppfører dere slik mot medmennesker , sånnt gjør ikke en person som har det godt med seg selv . Men så mye fanskap som er verden no så er det ikke annet og vente med slik oppførsel .

Ja jeg sliter og sååååå inni granskauen men jeg skal en gang gjeipe til dere for jeg gir ikke opp med og få det til . For min helses skyld .

Men takk fan før at du/ dere greide og ødelegge dagen min i dag og : (