fredag 31. desember 2010

GODT NYTT ÅR


Sitter her langt nord og jeg er ikke i form . Magen er ikke bra , tåler ikke og spise noen ting før jeg får vondt i magen . Svarte jeg er så lei av og være i dårlig form . Venter spendt på hva spyttprøven fra sykehuset sier , ja denne kroppen er ikke altid så enkelt og fortså seg på .

Gleder meg til hverdagen kommer igjen og at det blir fred og ro. Og at jeg får begynne på trimmen sammen med revmatikerdamene , har vært litt fraværende etter kneoprasjonen . Det går bedre med fotan no ja , men har litt gå på ennå .

I året som har gått har gått fort og gæli , kan ikke si at det at det har vært ett godt år . Har blitt baksnakka , løgge om og mye leven har det vært . Kan si med hånden på hjerte at det gjør meg trist og forbainna .

Men sammen med min kjære Knut så har jeg det bra , mere enn bra . Han gjør så mye for meg at det er verd og leve . Jeg traff han seint i livet så jeg får håpe på at jeg får beholde ham lenge .

Jeg håper på ett nytt og bedre år . Jeg håper dere får ett Godt nytt år . Stoooooor klem fra meg : )

onsdag 29. desember 2010

Å DU HELLIGE JUL : )


Advendts tida gikk fort som fy , men fikk no baka kokkosmakroner , mokkakake , mamma laga krumkaker til oss og jeg kjøpte kransekake og vi laga risboller . Det blei mer enn
nok som vanlig . Så i år droppa jeg julevasken og dro bort . Litt deilig når en ikke har vært i form .

Ja jula kom den med ett brak og snart er den gått også . Fikk mye fint til jul , bl.a krumkakejern fra ho mor . Kanskje det var ett hint , hehe . Fikk meg ny føner og krøllføner fra min kjære , kjekt ja og jeg fikk nisser og duker . Ja jeg har vært heldig og er såååååå fornøyd .

Formen har ikke vært på topp men dagen går fort lell , slitsomt og være i dårlig når en er vekke på besøk . Så på ei måte så skal det bli godt og komme hjem . Borte bra men hjemme best er mitt motto .
Håper dere har hadt ei fortreffelig jul og at dere får ett supert år som kommer .

mandag 6. desember 2010

2 SØNDAG I ADVENT

Ja da har 2 søndag i advent kommet og gått . Idet siste så har jeg desverre ikke hadt energi og ingenting har gått etter planen . Jeg synes vanligvis at denne tiden er trivelig og at det er gøy og holde på men ikke så mye i år men det er vel for at jeg sliter sånn .

Men noe har jeg fått gjort da , no er de fleste julegaver i boks og de aller fleste er pakket inn . Jeg synes det er gøy og gi gaver jeg da så jeg er mere spendt på hva de andre reagerer når de får pakken . Og i år så har vi lagt litt sjela i julegavene og noen er laget av meg personlig , det synes jeg er gøy da . Det blir litt mere personlig synes jeg . Tror også at alle julekortene er ferdig og de som skal sendes er sendt , noen er desverre blitt kutta ut i år av forskjellige årsaker .

I helga var det stille og rolig i heimen vår og det var godt . Det er så godt når en kan ta det som det kommer . Siden jeg ikke har begynt på julebaksten ennå så fikk jeg hjelp av min kjære med og lage risboller , selv om en ikke burde lage det så synes jeg vi må ha litt . Det hører liksom med i min jul da . Det er ikke det at jeg skal bake alle syv sortene men noe skal en ha , tilfelle det kommer folk og vettu .

Heldigvis så er det noe tid igjen for jeg må få vasket ta huset , det blir ikke noe nedvask nei . Det får bli til våren og sommeren . Jeg skulle ha gitt mye for ei vaskehjelp no ja men har desverre ikke råd .
Såg på tv n her om dagen der de intervjuva folk om hva de ønsket seg til jul , skal si at folk er blitt ganske kravstore over hva de ville ha i presanger . Og de sa hva de ikke ville ha også , etter min mening så skal de være glad de får noe mener no jeg da . Enkelte fortjener ikke presanger heller synes jeg , har du vært snill i år da ????????? ; )

Jeg sitter på jobben til min kjære akkurat no for jeg måtte dra med han inn til storbyen Trondheim for jeg hadde et ærend der i dag . Litt trøtt er jeg for jeg har jo ikke fått skjønnhetssøvna mi i dag så jeg kommer nok til og henge med hode i kveld . Uffa meg men får no forhåpentligvis sove godt i natt da , krysser fingrene for det ja .

Ha en flott dag dere , klem fra meg : )