fredag 28. januar 2011

GOD HELG : )


Ja det er det snart helg igjen ja og egentlig så har jeg en masse og gjøre men her sitter jeg fran pc n . Jaja , det blir no helg lell om jeg vil eller ikke og jeg skal snart også fått tatt meg en liten høneblund også. Og så får jeg finne fram vaskebøtta etterpå , hehe vi er ikke akkurat bestevenner for tiden vi to . Sliter sjø men na kroppen og motiveringa til og vaske for tiden , ønsker meg vaske hjelp men har ikke råd : (.

Har ikke store planer for helg men vi får ett lite besøk og det blir no koselig da , så jeg håper han er svaksynt så han ikke ser støvet mitt , hehe . Ja sånn er når en er en gammel renholder og en anelse av manisk at ting skal være orden og rent , uff ja det skal ikke være enkelt .

Det var noen som spurte meg hva som gjør meg gla i går , og det første som jeg kom på er at jeg greier og gjøre det jeg prøver og gjøre , mestring er det vel på så fint heter . Men det er så mye annet også , Min kjære Knut gjør meg glad , og at jeg kan leke meg litt av og til , en nesten smertefri dag . Ja osv , det er så mye en kan glede seg over . Vi er så stresset i hverdagen at en ikke stopper opp og tenker på hva som betyr for en , det kan jeg anbefale at dere gjør . Oppdag verden rundt dere , stopp opp rett og slett og ta vare på øyeblikkene .

Det var ikke meningen og skrive så mye her men tankene kommer opp av og til og ut . Jeg skal ta gå og finne senge og drømme litt så jeg får energi til blant annet vaske badet etterpå . Men den grunnen at jeg skulle skrive i dag var for og ønske dere en GOD HELG . Ønsker dere allt vell , stor klem fra meg : ).

onsdag 26. januar 2011

HOBBYEN MIN : )


Jeg har så mange hobbyer men de fleste har blitt litt lagt til side , noe av grunnen er at jeg ikke har hadt så mye energi til noe det siste . Jeg elsker og lese bøker , holder på med en serie som jeg leser på sengekanten når jeg ikke får sove , den heter Kobberhjerte . Historien handler om den gamle tiden på Røros , det er litt gøy og lese når jeg er blitt så kjent på Røros etter de alle fem oppholdene der .

Og så holder jeg på med sying av puter og knyte teppe . Jeg har i det siste året sydd to puter og holder no på med den tredje . Første puten var en julegave og den andre var til meg selv . Det er en engel på puten og det holder jeg på med no også men i en annen variant . Det er litt gøy når en ser en får det til og at det blir fint .

Har begynt også ta bilder , den interessen har min kjære fått fram i meg . Men skulle ha hadt ett speilreflekskamera , for jeg får ikke til bestandig det jeg vil . Men den hobbyen er sånn no da , men det er no gøy da .

Maling av bilder er også en hobby jeg ikke har fått begynt på ennå , veit ikke hvorfor . Det har bar ikke blitt selv om lysta er stor . Har forskjellig utstyr så det skal ikke stå på det ; ). Men sånn er no det da .

Dyr , ja jeg elsker dyr men har ikke noen selv for øyeblikket men savnet er stort . Det er noe som mangler i livet mitt . Men de er i mitt hjerte og håper jeg får det en dag .

Det er vel mere som intreserer meg også men skal stoppe med dette , jeg har ikke noe problem og fylle dagene selv om at jeg er statsansatt . Ha en flott dag , Klem .

fredag 21. januar 2011

FRISTELSER

Som dere vet så hadde min kjære bursdag her om dagen og da fikk jeg lyst til og bake noe til ham . Og bli satt pris på det fortjener han , så jeg satte igang med og bake rullekake og marmorkake . Legger ut oppskriftene her :



RULLEKAKE
3 egg
1 1/2 dl farin ( pisk eggedosis)
1 1/2 dl hvetemel
1/4 ts bakepulver

ca 6 ss syltetøy
Stekes 6-8 minutt ved 225grader , midt i ovnen

Anbefales å servere krem til rullekaka
Nam nam den smakte godt : )





MARMORKAKE

3 egg
2 dl sukker
50 g smeltet margarin
1 dl melk eller vann
revet skall av 1/2 sitron
3 dl hvetemel
1 dl bakepulver

1 porsjon formkake
2 ss kakao

Fyll vel halvparten av røra i formen . Rør 2 ss kako i resten av røra , hell den over lyse røra i
formen . Stikk slikkepotten dypt ned i formen og trekk den igjenom røra for og lage
marmorert mønster .

Den skal stå på nederste rille i ovnen på 175 grader i 40 minutt .




Blandinga mi blei feil men den smakte godt lell , neste gang skal jeg ha mere av det lys og mindre av det mørke . Ja jeg lærer så lenge jeg lever .

Håper det vil smake , GOD HELG : )

onsdag 19. januar 2011

GRATULERE MED DAGEN MIN KJÆRE


Gratulere sååååå mye med dagen min kjære , håper du får en fortryllende dag . Jeg er så glad for at vi fannt hverandre på Røros . Selv om dagene har gått opp ned rundt oss så har vi hadt hverandre og jeg håper vi får ennå mange år sammen . Det synes jeg fortjener etter som jeg fannt deg så seint i livet mitt .

Dagene , ukene og ikke minst årene går fort men 48 er ingen alder selv om du nermer deg de 50 . Husker når våre foreldre var på den alderen så synes vi det var steingammelt men ser no at det stemmer ikke . Og husk vi er ikke gamlere enn vi vil , det er greit og være litt barnslig av og til . Husk glem aldri det er tøfft og ta fram barnet i seg av og til .

Jeg er stolt over deg , beundrer din tolmodighet ,du er så snill , hjelpsom , du er sååååå sexy , du har god humor , du er så flink i mye ogdu har en utrolig god psyke . Ja det er såååå mye mere jeg kunnet skrive her men jeg skal ikke gjøre deg flau , hehe . Om det går an da : ).

Så min kjære til slutt vil jeg si at jeg ELSKER DEG OVER ALT PÅ DENNE JORD og jeg håper du får en kjempefin dag . Mange kyss og klem fra meg : )

torsdag 13. januar 2011

KATASTROFER !!!!!!!

Ja i disse tider er det mye elendighet og se på nyhetene . Det er trist og se på all den tragedien som de menneskene må igjenom , jeg trist inni meg selv om at jeg ikke har muligheter til og sett meg inni det hva de føler og hva de må igjenom .

Ja det er flom i Barsil og Australia , det har vært skytemasakre i Arizona i USA og så har vi peofilsaken her hjemme og det er mange andre katastrofer der ute som vi ikke får høre om også . En kan bli matt av mindre , jeg tenker hvordan er det verden har blitt , det er masse kriminalitet , det er løgner i hytt og pine , det er mye naturkatastrofer , mange ulykker skjer . Hva er det som skjer ?????? Hva er det disse katastrofene skal fortelle oss som vi ikke forstår ja jeg bare undrer .

Jeg håper selv om dette året begynte med ett brak med katastrofer både personlig og ut i den vide verden at det skal bli ett bedre år . Jeg ber til vår Herre om det for no føles det er på tide det skjer posetive ting her i verden .

Så jeg krysser fingre og føtter så langt mitt støle legeme greier at vi får ett posetivt år alle sammen . Stor klem fra store lille meg : )

DAGLIGLIVET VANSKER ???????

Jeg satt her for en stund siden og leste nyhetene på nette , der kom jeg over en artikkel om en stemorsvansker http://www.dagbladet.no/2010/12/29/magasinet/jesper_juul/barn/familie/14881939/. Siden jeg er sammen med en som har unger så fatta dette min interesse .

I dag er det all slags forskjellige familier og det byr på prøvelser om en vil eller ikke . Mange har mine unger , dine unger og våre unger , akkurat det misunner jeg ikke noen . Men nok om det , som sagt så er det dømt at det kan få konflikter . Men det er de som klarer det uten , at de greier og sammarbeide altså . Den oppskriften skulle jeg gjerne ha hadt .

Når jeg ser både på nette og hører de rundt meg hvor mye ondskap det er folk kan lage for at de skal heve seg over den andre part eller regel rett går rett ut for ødelegg sin eks . Og på toppen bruker de ungene som middel . Sånnt gjør meg kvalm : (.

Jada det er mange forstå seg påere rundt omkring oss , jeg har selv fått slengt i trynet siden jeg ikke har unger så forstår jeg ikke noe . Jeg veit med meg selv hvordan jeg ikke villa hadt det hvis jeg hadt unger . Skal ikke legge ut noe her om hvordan vi har det men for og si på en pen måte så er det ikke like enkelt bestandig og komme inn i familie med unger fra før . Er det noen som tenker på det ?????? Hvorfor skal vi ta imot eller godta allt , ja jeg bare spør ????? Har sett mange som har slitt og fått sitt forhold ødelagt for ting går over styr .

Som det står her i artikkelen i Dagbladet så er det ofte eksn som lager helvete , hva tjener de på det ? Er det misunnelse at den andre har funnet seg en annen og har fått ett fint liv ? Ja en må no begynne og lure , jeg kunnet gi mange eks: tømt huset før den visste noe som helst om flyttinga og den personen satt igjen med skrapet . Fikk ungene med seg på den andre ikke var noe og besøke , sa ut løgner om den andre parts kjærest til ungene .Ja osv det er så mye at en kan bli kvalm av mindre .

Ja jeg er nok en streng dame men rettferdig vil jeg no si selv . Jeg vil ikke at ting skal bli ødelagt , jeg liker ikke løgnere og de som ikke har prøvd dette livet kan no si ka de vil . Jeg har selv opplevd at jeg ikke har trudd på det folk sa før jeg har opplevd ting , det skal jeg nok passe meg for heretter .

Det er ikke like greit og forstå alt bestandig , joda en kan ha ei formening om ting og tang . Men en veit ikke heilt hvordan det er før en dumper oppi det med begge fotan . Så det er en liten tankevekker når det gjeller alt .

Hvis det er noen som har andre synspunkt så tar jeg gjerne imot med åpne armer : )

fredag 7. januar 2011

ENDELIG HJEMME



Jula er gått og det nye året er begynt . For og si det sånn så begynte det ikke godt med mye ufred og fått mange ekle beskyldninger mot meg . Og når vi kom hjem så var vannet frosset så vi måtte ta inn snø og smelte så vi fikk vaska oss og pluss litt til . Vi måtte få tak i rørlegger men vi var ikke aleine om det for han kom ikke før dagen etter . Men jeg skal hilse og si at det var godt og få dursje og ikke minst gå på do på en vanlig måte , hehe : p. Ja på toppen av alt mista jeg ei full bøtte med vann i gulvet så jeg fikk en stor jobb etterpå.

Igår var jeg på min først trimtime sammen med revmatikerne , og det gjorde godt ja . Men jeg skal hilse og si at jeg kjenner meg maroder i dag ja . Tror jeg har oppdaga muskler jeg ikke jeg visste jeg hadde , oioi auuuuuuuuuu ; ) . Men ser posetivt på året som kommer og håper planene som jeg har går i oppfyllese .
Ja det var godt og komme hjem uansett hvor hyggelig det kan være og være på ferie . Mitt motto er : BORTE BRA MEN HJEMME BEST : ). Så i de siste dagene så har jeg tatt livet med ro men over helga må jeg få fjerna noen hybelkaniner , hehe .

Tok noen bilder på vei hjem , fra namskogan bla .

Ha en flott uke og et stort ønske om et posetivt år . Klem fra meg : )