mandag 21. februar 2011

UTFORDRING ER UTFØRT ...........


Ja dere som har fulgt med så blei jeg her for ei stund siden utfordra til og trimme og være ute . Og siden jeg sliter med min føtter så har jeg tatt utfordringen på en annen måte , jeg tok og heiv meg opp på sykkelen som stod bare og samla støv oppe i loftgangen .

Så i dag blei det en sykkeltur på en halv time og ca 9 km , synes jeg er flink jeg siden jeg sliter med sååååå mye smerter i fotan . Må skryte litt av meg selv vettu , hehe . Så no skal jeg finne dursjen og vri opp skjorta , ja jeg blei svett ja . Det er faktisk litt godt og bli svett synes jeg .

Sola skinner ute og det ser ut som det blir en flott dag . Jeg har ivertfall god samvittighet at jeg har fått bevegd meg litt , så får jeg se hva jeg finner på videre . Ha en fortreffelig dag folkens : )

søndag 20. februar 2011

MITT NYE JEG : )


Ja dere som kjenner meg lurer vel på hva jeg har funnet på no siden jeg har skiftet navn . Grunnen er at jeg ikke følte for og ha det navnet lengre . For og gjøre historien kort så hadde jeg ikke kontakt med min far på mange år , av en eller annen grunn så ville ikke han ha det . Ikke veit jeg hva jeg har gjort men sånn var det . Ikke har jeg så mye kontakt med resten av den familien heller , har vel ikke følt meg inne der siden min mor og far skiltes . Det var min kontakt med min farmor som holdte meg inne i familien . Det som gjorde utslaget for min tanke på og skifte navn var da min far døde og jeg blei utelatt i hans dødsanonse . Han hadde bare ei datter som jeg veit om da , kremt . Så da blei ting klart for meg .

Så etter mange måneders tenkning så falt bitene på plass og jeg fannt ut at det var på tide og gjøre alvor av det . Jeg valgte navnet Randi Marie Hasselø fordi etternavet er pikenavnet til min mor og mellomnavnet blei til fordi jeg fannt ut at det er flere som heter Randi Hasselø . Marie tok jeg fra mellomnavnet til min mor og søster , så nå heter vi Marie alle tre til mellomnavn .

Jeg er veldig fornøyd med at jeg har skifta navn , nesten som en lettelse . Men skal si det er arbeid etterpå og fortelle alle forbindelser at det er skjedd . No er jeg vel snart i havn , venter på minibankkortet for det og må forandres vettu . Det er verd alt styret for no er det en ny epoke i livet mitt startet .

Jeg må nok fortsatt slite med mye , som mye voldsomme smerter i kroppen daglig . Ja noen dager er bedre enn andre ja . Vekta sliter jeg med fortsatt men håper det snur seg da etterhvert . Noen familiemedlemmer sliter en med men jeg har kutta ut for jeg orker ikke og ta imot noe mere dritt i livet mitt . Og andre problemer som en kan bli tussete av men jeg står han av .Ja no skal jeg ikke plage dere mere med min sutring , jeg overlever dette også .

Ellers går dagene med til sying som jeg synes er gøy , i går fann jeg fram noe strikketøy som jeg skulle ha gjort ferdig for lenge siden . Dere skjønner jeg skulle strikke noen sokker for ei veninne men det har blitt med den ene så no må jeg vel prøve og få den andre ferdig så ho kan få den til neste vinter , hehe . Ja jeg har litt liggende her og der så jeg har nok og gjøre . Ikke minst så har jeg så mange hybelkaniner som jeg skulle ha jaga ut , hehe .

Ja sånn går no dagan , dere får ha en fortreffelig dag alle i hopes . Stor klem fra meg : )

mandag 7. februar 2011

UTFORDRING ER UTFØRT ...........

Johooooo jeg har sykla 30 minutt på sykelen i dag , stolt over meg selv . Ny uke ny muligheter , håper uka blir bedre enn helga var . Prøver og være optimist såååååå godt jeg kan selv om noen greier og ødelegge det også .

Ønsker dere ei fortreffelig uke og håper dere får noen flotte dager . Klem : ).

PS: Utforderer flere til hive seg på sykkelen : )

fredag 4. februar 2011

NOE GODT TIL HELGA ??????

Laga noen kanelboller i går fordi jeg måtte bruke opp gjæren som jeg hadde liggende . Og de smakte fortreffelig: ). Tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere .

KANELBOLLER

Disse kanelbollene er ekstra lette og luftige og smaker deilig av kanelsom smelter utover bollen under steking .

2 dl vann
50 g gjær
4 dl hvetemel
1/2 ts salt
150 g smør eller margarin
1/2 dl sukker
5-6 egg
ca. 1 L hvetemel

FYLL:

150 g smør eller margarin
2 dl sukker
3-3 1/2 ts kanel

Pensling : 1 egg

Varm vannet til 37 grader (fingervarmt) . Smuldre gjæren i deigbollenog rør den ut i vannet. Ha i salt og 4 dl hvetemel. Elt deigen lett og glatt . Dekk den tilog la den heve til dobbel størrelse.

Rør sammen smør og sukker . Pisk inn ett egg om gangen. Bland røren i den hevede deigen og elt resten av hvetemelet i . Bruk gjerne en husholdingsmaskin. Del deigen i jevne emner og trill til glatte boller . Trykk dem litt flate med hånden og lag ett dypt hull midt i hvert emne . Bland sammen smør med sukker og kanel . Fordel fyllet i hullene . La bollene heve til de er nesten så dobbelt så store. Pensle med sammenpisket egg.

Stek bollene ca 8 minutt ved 250grader midt i ovnen . Avkjøl på rist . Server kanelbollene nystekte . De egner seg godt til frysing .

Håper det smaker : )

onsdag 2. februar 2011

UTFORDRINGER??????????



Jeg fikk her en dag utfordringer av Lavina og Mr Halvorsen om trim , for og si det sånn jeg har tatt den men har begynt i det små . Så i dag har jeg børstet støvet av sykkelen på lofte og plotta inn høyde og vekt og pluss ett program som jeg skulle sykle etter . Jeg begynte med 15 minutt og da ifølge sykelen så har jeg sykla litt over 6 km , får si meg fornøyd med det i dag . Svett blei jeg no ivertfall : ). Har tenkt og øke litt for hver gang .

Dere mente vel at jeg skulle gå ut men jeg er ikke sååååå heppen på det ennå , jeg er så redd for og dette på isen med sa knærne mine . Dem er ikke god fra før så ja akkurat ja . Men våren nermer seg sakte men sikkert så da skal jeg nok prøve og ta dere på ordet da .

No har jeg revet av sengeklærne på soverommet så no skal jeg ta og vaske det , fole ka det støver der inne . Forstår ikke jeg altså , hehe . Men samma det rommet skal vaskes ivertfall og jeg er heldig i dag så jeg får hengt ut sengeklærne til lufting også med ta finet været som er i dag . Må nesten benytte seg av det da ja .
Ja no har jeg fått meg en ny hjelper også når jeg skal vaske , han er sååååå kjekk altså . Jeg slipper og bøye meg så mye når jeg skal vri opp filla . Ja det var en bra investering for meg .



Ha en flott dag dere og så skal jeg informere dere mere hva jeg gjør angående den utfordringen .

TUDELIDU DERE , KLEM : )

EKTEMANNBUTIKKEN

En butikk som selger nye ektemenn har åpnet i New York City. Der kan kvinner gå for å finne seg en ektemann.

Blant instruksjonene ved inngangen kan man finne følgende:

Du kan kun besøke denne butikken EN GANG! Det er seks etasjer, og verdien av produktene stiger etter som man kommer opp i etasjene. Du kan velge et produkt i en etasje, eller du kan velge å gå en etasje opp. Men du kan ikke gå ned en etasje, bortsett fra å forlate butikken!

En kvinne går så til Ektemann-Butikken for å finne seg en ektemann. I første etasje er det et skilt på døren der det står:

Første etasje – Disse mennene har fast jobb.

Hun er interessert, men fortsetter til andre etasje, der det står på et skilt:

Andre etasje – Disse mennene fast jobb og elsker barn.

‘Det er fint’ tenker hun, ‘men jeg vil ha mer.’

Så hun fortsetter oppover. I tredje etasje står det på skiltet:

Tredje etasje – Disse mennene har fast jobb, elsker barn, og har ekstremt godt utseende.

‘Jøss’, tenker hun, men føler at hun må gå videre.

Hun går til fjerde etasje, og på skiltet står det:

Fjerde etasje – Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, og hjelper til med husarbeidet.

‘Å hjelpe meg!’ sier hun, ‘Jeg holder det ikke ut!’

Men hun går uansett opp enda en etasje, og på skiltet står det:

Femte etasje – Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, hjelper til med husarbeidet, og er meget romantiske.

Hun er så fristet, men går opp til sjette etasje, der det står på skiltet:

Sjette etasje – Du er besøkende nummer 31.456.012 i denne etasjen. Det er ingen menn i denne etasjen. Denne etasjen eksisterer kun som bevis på at det er umulig å tilfredsstille kvinner. Takk for at du besøkte Ektemann-butikken.

VENNLIGST BEMERK:

For å unngå å bli beskyldt for kjønnsdiskriminering, har butikkeieren åpnet en Ny Hustru butikk rett over gaten.

Første etasje har hustruer som elsker sex.

Andre etasje har hustruer som elsker sex, har penger, og liker øl.

Tredje, fjerde, femte, og sjette etasje har aldri hatt besøkende.


Denne er også såååå aktuell vil jeg si , mye vil ha mere kan en trygt si her : )


Hentet fra Sindres vitser og humorside : )

KVINNER OG SEX

En kveld i forrige uke gikk min kjæreste og jeg til sengs. Pasjonen begynte å gløde i soverommet, inntil hun sa; ‘Du.. Jeg føler ikke for det i dag, jeg vil bare at du skal holde rundt meg.

Jeg sa ‘HVA??!! Hvorfor det?!’.

Så sier hun de ord alle menn frykter å høre…

‘Du er ikke nok i kontakt med mine emosjonelle behov som kvinne for at jeg skal kunne tilfredsstille dine fysiske behov som mann’.

Hun besvarte videre mitt spørsmål med å si ‘Kan du ikke bare elske meg som den jeg er og ikke hva jeg gjør for deg på soverommet?’.

Når jeg forstod at det ikke ble noe på meg den natten så sovnet jeg. Neste dag tok jeg fri fra jobben for å være sammen med henne.

Vi gikk ut og spiste en fin lunsj og shoppet i et stort ikke navngitt shoppingsenter.

Jeg gikk sammen med henne i forretningene når hun prøvde flere ulike virkelig dyre klesplagg.

Hun kunne som vanlig ikke bestemme seg for hvilke hun skulle velge så jeg sa til henne at vi tar alle.

Hun ville ha sko som komplement til hennes nye klær. Så jeg sa at vi får kjøpe matchende par til hvert sett med klær.

Vi gikk så videre til Gullsmeden hvor hun valgte ut et par diamantøredobber.

Tillat meg å si….. Hun var så opphisset.

Jeg begynte å tro at hun testet meg når hun ba om å få ett par tennis svettebånd, når hun ikke engang kan spille tennis. Jeg tror at hun trodde jeg var gal når jeg sa, ‘Det går bra elskling, bare kjøp det du. Alt for deg vet du…”

Hun var nær sexuell tilfredsstillelse av all shoppingen. Hun må ha trodd at jeg var ett stepp fra mentalsykehuset.

Med et kjempestort smil sa hun til sist, ‘Jeg tror at det var alt elskling, nå går vi og betaler’.

Jeg kunde knapt holde meg når jeg da sa, ‘Nei elskling, jeg føler ikke for det’.

Hennes ansikt ble helt hvitt og hennes hake datt ned på brystet med et forbauset ‘HVA?’.

Så sa jeg ‘Elskling, jeg vil bare at du holder rundt sakene en stund.

Du har ikke nok kontakt med mine finansielle behov som mann for att jeg skal kunne tilfredsstille deg som kvinne’.

Når det så ut som at hun ville drepe meg, fortsatte jeg, ‘Hvorfor kan du ikke bare elske meg som den jeg er i stedet for de tingene jeg kjøper til deg?’.

Tydeligvis kommer jeg ikke til å ha sex i kveld heller….


Denne historien er sååå bra og såååå sann for mange at jeg måtte dele den med dere : )


Hentet fra Sindres vitser og humorside : )