onsdag 23. mars 2011

EN FRISK LITEN BRIS : )


God morgen Kjære venner , sitter her aleine med kaffekoppen foran pc n no. Det er ikke lenge siden min kjæreste dro på jobb og min jobb er og være en god husmor . Prøver no på det ivertfall men det er desverre ikke bestandig jeg greier det pga av kroppen . Den er ikke så samarbeidsvillig bestandig , ja det er jo derfor jeg går på trygd og da . Jeg er ikke lat jeg har bare fibromyalgi .

I helga var jeg en tur til Molde og bestøkte min kjære mor og søster , det er desverre ikke så ofte vi sees . Så det var kjempekos og se dem igjen . Turen opp og ned gikk fint , og det rareste var at vi fikk bra vær . Det bruker bestandig og være styggvær når vi skal dit men denne gangen var vi heldig . Og på lørdagen var vi på byen en tur og spiste lunsj sammen med ei god veninne av oss , det var såååå koselig . Og så fikk overraskende møte med en nær familiemedlem. Ja og så var min søster sååååå snill og klippe meg , trengte og stusse meg litt ja . Så helga var velykket i det hele .

For to dager siden var jeg en tur på sykehuset , var og svelgte slangen . Det var ikke morsomt men jeg måtte bare . De hadde problemer med og få den ned siden jeg brekte meg sååååååå gale , jeg som brekker meg når jeg får tannbørsta på enkelte plasser i munnen , uffa meg. Damene måtte tilkalle en mannlig lege og til slutt fikk han det til . Ja det skal ikke være enkelt , hadde vondt i halsen lenge etterpå men det snodigste er at jeg hadde fått mye blodutredelser i ansikte etterpå . Og no sliter jeg med som om jeg har gangsperre i ryggen og magen . Det er pyton , det føles som om jeg mister pusten av og til . Ja det er alt mulig en skal oppleve også da : (.



Ja alle snakker om været i disse dager , skal si det blåste friskt her i går ja . Kjente huset ristet og det banket , bossdunkene mått vi ut for og redde og strømmen gikk og var borte i ett par timer også. Har sett på nyhetene at enkelte har fått merke naturens krefter kraftig og i noen tilfeller har det vært tragisk utgang . Ja det er ikke noe hyggelig lesning , se bare på hvordan det er i Japan . Det er vanskelig fatte i det hele tatt . En får ha disse stakkars menneskene i sine bønner og håpe på at de har det bra der de er no. Og at de overlevende får hjelp . Men jeg er ei lita uværskråke jeg da , elsker når det blåser og at vinden kliper i kinnene mine men jeg liker ikke når det blir slik som i Japan nei. I dag laver snøen ned , det er reine julekortstemingen ute her .



I går var jeg på min vandte lange sykkeltur igjen , regner med at det blir halvtime i dag også . Må prøve såååååå godt jeg kan selv om at jeg sliter mye med kroppen for tida .



Ha en fortreffelig dag kjære venner : )

tirsdag 15. mars 2011

GÅR VI MOT VÅR ????????



God morgen alle sammen , det ser ut som det blir en fortreffelig dag i dag også . Sola skinner og det er blitt lysere ute . Jeg sitter her og nyter en kopp kaffe før jeg skal finne senga igjen før jeg finner på noe og gjøre i dag .


Var her på Søndagen og gikk tur ut mot havet , dvs i Muruvik ved Flatholmen . Det er flott der ute , vi gikk langs fjørstenene og skal si det det var en utfordring for meg . Jeg som er vandt med og hoppe og sprette i fjørstenene har oppdaga det at jeg er dårlig til beins har blitt på mine gamle dager . Jeg sliter skikkelig med og gå i ulendt tereng , knærne er ikke heilt med på det lengre . Men nok om det det var en flott tur lell og min kjære hadde med seg kameraet så han fikk tatt noen flotte bilder . Hovedsaken er at vi kom oss ut og fikk bevegd oss i det fine været . Da snakker jeg ikke om at jeg var fotlaus til kvelds , turen var verd det og jeg fikk ett håp om at det begynner og nerme seg vår og sommer snart .

Å som jeg elsker lukten og synet av havet , det er en nytelsen og være ved det. En rekreasjon for sjela , mmmmmmm HERLIG : ).


Ha en fortreffelig dag folkens og nyt finværet den som kan : )

fredag 11. mars 2011

FY , SÅ FORT TIDA GÅR : )


Ja no er det helg igjen , kan ikke si jeg har vært så ivrig her på bloggen i det siste . Det har sine årsaker , enkelte skal jeg ikke nevne her . Jeg har slitt mye med han kropp i det siste , han har altså ikke vært noe snill : ( .

Men det er er ikke så mye årsak hvorfor jeg ikke har vært her , jeg har prøvd og vært flink husmor og vaska skikkelig her i huset . Og så har jeg holdt på og dokumentert hva vi har , det er litt lurt når vi er bare er samboere og ikke minst når den ene ikke har unger og den andre har så det ikke blir vanskeligheter hvis det skulle skje den andre . Men det tar sin tid dette her . Skal prøve og fjerne no støv på kjøkkenet i dag da og da skal jeg henge opp de nye grytklutene som jeg har fått kjøpt meg . De er litt spesielle , jeg vet ikke om noen husker de med fjes inni . Husker min farmor hadde noen sånne og flere med , vekker gode minner det . Jeg fannt dem på Facebook der det var ei Gunn- Agnes Kiil hekla sånne , ho tar på seg slikt .


I dag har jeg endelig fått montert den siste puten jeg har sydd , det gir meg mye og se at det blir noe av det jeg lager . Litt stolt kanskje : ) . I dag fikk jeg jeg brev om pakke i posten og det er vel mere handarbeid som venter meg , jippi .

Når det gjeller syklingen så har jeg prøvd og vært flink men av og til gå timene fra meg . Utrolig nok selv om at jeg går hjemme og selvfølgelig er avhenger det på formen da . Av og til så føles det som jeg full influensa og da vil de fleste ikke bli fristet til og sette seg opp og trø på sykkelen . Men jeg gjør så godt jeg kan og er ikke det godt nok da veit ikke jeg .

Som sagt så er det helg igjen , fy hvor tiden flyger . Jeg rekker ikke halvparten hva jeg har tenkt men det får så være . Jeg finner det vel igjen , det er ingen andre som tar det så . Jeg skal kose meg i helga sammen mannen i mitt liv og som jeg elsker over alt på denne jord .

Med dette ønsker jeg dere en fortreffelig helg og alt godt .

Stor Klem fra meg Randi Marie : )