lørdag 16. april 2011

GOD PÅSKE : )


Ja no er påska kommet og en kan roe seg ned litt . Har holdt på med vasking i det siste , til og med så har jeg fått vasket noen vinduer . Og ikke minst så har jeg fått strøket og pynta litt til påske siden vi skal være hjemme og kose oss . Har også fått tid til litt trimming på sykkelen og og sammen med revmatikerdamene . Er sliten no , har hadt noen djevelske smerter de siste nettene ja. Det har ikke blitt noe god nattesøvn på meg nei men så er livet mitt .




Ønsker dere alle ei fortreffelig påske , stor klem fra meg : )

mandag 11. april 2011

GRATULERE MED 2 ÅRS DAGEN AV VÅR FORLOVELSE : )

Ja i dag er det 2 år siden min kjære Knut og jeg forlova oss på fjellet på Røros . Det var en minnerik dag . Vi grilla pølser og hadde selskap av noen gode venner , ja Karl du husker vel det : ) . Det er utrolig hvor fort tiden går og jeg er sååååå taknemlig for at jeg har truffet min kjære Knut og ikke minst at han har holdt ut med meg . Jeg elsker han over alt på denne jord og det gjør ingeting at noen synes jeg er barnslig at jeg vil rope det ut så alle kan høre for en fantastisk mann jeg har .

Så min kjære Knut som du har hørt tusen ganger før JEG ELSKER DEG ,du gjør livet mitt helt supert tross all plagene jeg har . Måtte vi få ennå mange år sammen , det fortjener vi etter som at vi fannt hverandre så seint i livet . Ha en fin dag min kjære , smask ; )

søndag 3. april 2011

ÅÅÅÅ WHAT A BEAUTIFUL MORNING .................. : )






I dag stod jeg til ett enda nydelig vær og når en ser ut så ser det ut som at det endelig går mot vår . Det har blitt en del trimming på meg i det siste , ja mest sykling da og noen øvelser som er godt for armer og ben . I det siste så har det blitt en del farting på meg også , en del innom sykehuset for ditt og datt . Litt kjedelig men det må til , skal igjen en dag over helga men da må jeg ta bussen t vei til Orkanger til sykehset der og da går no den dagen . Formen har ikke vært på topp for tida så det har blitt så som med ting og tang . Men heldigvis så har jeg en snill og forståelsesfull samboer , ja jeg veit hva jeg skulle gjort uten ham : ) .


I dag har vi vært og gått tur bort ved Vikanlandet , det var flott der . Jeg som elsker og være ved sjøen eller havet var dette topp. Det var nydelig sol og varmt så jeg blei reint svett der jeg gikk . Vi hadde med oss fotoapparatet så vi fikk takk noen bilder mens vi var ute . Det blei ett stykke vi gikk , sånn ca 1,5 time var vi ute . Vi traff også på andre som hadde fått den samme ideen som oss ved og gå tur og alle var såååååå blide og fornøyde . Det er vel ikke så rart det kanskje når en har ett sånnt flott vær . Turen var kjempefin men jeg må innrømme at jeg var glad når vi kom tilbake til bilen for var mine fota ikke særlig god . De var rett og slett vonde men turen var verd det .



Skulle tro jeg elsker på pine meg selv slik jeg holder på men tro det eller ei selv om at jeg nesten kryper når jeg kommer hjem så er det værd og dra ut på tur sammen med min kjære . Vi har det så godt da . Da kan en glemme alle de prøvelsene en ellers har i hverdag og bare være sammen .
Det er og anbefale , det gjør noe med en psykisk . Posetivt altså : )


Takk for nok en deilig tur min kjære , ELSKER DEG OVER ALT PÅ DENNE JORD ; )



HA EN FORTSATT FLOTT DAG MINE KJÆRE VENNER : )