mandag 30. mai 2011

JA DA ER DET MANDAG IGJEN DA : )


Ja da er det blitt mandag igjen da og det regner igjen i dag også . Sitter og nyter en kopp kaffe i min termoskopp : ). Helga var kjempekoselig , på lørdagen var vi og kikka litt på livet i Stjørdal . I gågata så var det utstilling av nye biler , skal si at mange mannfolk gikk med stjerner i blikket ja. Det gjorde sikkert noen damer også , jeg fann en bil som jeg likte men da må jeg nok vinne i lotto først og ja ta lappen . Den var stoooooor og lekker , det er no typisk meg da som skal ha alt stort . Har det visst etter min far ifølge min mor , hehe , ja det er ikke det værste jeg har arva etter ham . Ja og så var vi og kikka ellers rundt omkring og blandt annet på sofa , vi trenger en attmed tv n sjø sånn at andre og kan sitte sammen med oss når vi ser på tv for no har vi gostoler der . Ja vi fannt no en vi likte så vi får no se da hva det blir til .



I går så var vi hjemme og sysla med litt av hvert , jeg fikk endelig montert de tre putene som jeg hadde sydd . Ja jeg har vært flittig i det siste halvåret , det har vært kjekt og ha noe og gjøre også . Holder no på med den siste og det er en halvpart av to puter .Som dere ser så liker jeg katter : ). Ja monteringen tok sin tid og jeg måtte lage trekk og lage innerputer og fylle dem etterpå . Så mens jeg gjorde det så tok min kjære samboer og rengjorde stekovnen og den ene fryseren vår . Jeg er så glad for han tok na ovnen og ikke minst taknemlig for det er en drittjobb og rengjøre den . Eller så kosa vi oss sammen som vi alltid gjør , kan no trygt si vi trives i hverandres selskap ja . Det er himmelsk når en kan ha det godt sammen med ett annet menneske , sier ikke alt er bare rosa for det er det aldeles ikke men jeg har det godt ja . Blir godt tatt vare på for og si det sånn ; ). Dagen i går gikk no fort som de andre dagen gjør men er stor fornøyd med helga ja.



Går og håper på ett bedre vær sånn at kroppen kan få det bedre , det er litt tungt og gjøre ting for tida . Men prøver og se posetivt på hverdagen og se at ting er lettere for meg selv kroppen s smerter er like gale eller verre .Vekta går no sakte men sikkert nedover og det er posetivt da .

Jeg skal finne loppekassa noen timer før jeg begynner på dagen min , så ha en strålende dag kjære venner : )

fredag 27. mai 2011

NOEN TANKER PÅ EN GRÅVÆRSDAG ...........


Ja det er tirlig på morrakvisten og her sitter jeg med min kaffe i termoskopp , ja det må bli det for kaffen blir kald hvis ikke . Etter oprasjonen så må jeg innta det meste i små doser , ja dere skjønner da blir kaffen kald og det er ikke godt : (. Har no sittet og lest på noen blogger og komentert litt , kan ikke si jeg har vært den flinkeste til det i det siste nei så dere får ha meg undskylt .

No er det mellommåltid også så jeg får spise litt yougert innemellom her mens jeg skriver . Ja det skjer mye rundt en selv om at det er stille og rolig . Alt ennå etter oprasjonen går bra , det er vel ikke alle jeg har sagt det til av forskjellige årsaker . Men leser de bloggen min får de no se det men jeg har ikke tenkt og si det selv , det er noen der ute som ikke vil mitt beste og da får det bli sånn. Men jeg har fått mye posetivt tilbakemelding fra mennesker rundt meg og det varmer mitt hjerte. For jeg må jobbe med og få av kiloene , de renner ikke av som mange tror . Det er ett hjelpemiddel for meg . Og siden jeg sliter med mye smerter og utmattethet så er det tøffere og trene også . Men jeg prøver og se posetivt på livet så godt jeg kan , og jeg har meldt meg på jentebølgen som skal være i Trondheim . Jeg skal ikke springe nei men gå , og da går jeg sammen med Revmatikerdamene . Det skal bli koselig da og så får jeg lufta meg litt : ).

Dagene går no , prøver og gjenomføre trimmingen så ofte jeg kan da. Ellers så går det i husarbeid og avslappning , ja det er viktig og slappe av og : ). I går fikk jeg tørka noe støv på den ene stua og hengt opp nye gardiner . Ja jeg blei fornøyd med dem ja selv om min samboer mener de er for gjennomsiktige , hehe . Men vi har persienner så det er ikke noe problem mener no jeg da. Ja så det blir tatt sånn i små puljer dette husarbeidet men det blir no gjort til slutt og da få en bare tåle støvet selv om at det ikke er enkelt for ei gammel vaskekjerring . Ja jeg må bare si meg fornøyd med det jeg greier og tenke posetivt på det .

Ute er det grisevær , det REGNER og det er grått . Kroppen min er ikke glad for det for den har det som om den er i helvete for tida . Og jeg har ikke fått ordna noe ute heller , ikke har vi fått ut møblene og telte og ikke har jeg fått ordna blomster ute . Men får no håpe på at det blir sol og sommer snart så en kan nyte årstida .

Ja har jo fått ny lege da for ho jeg har har gått ut i permisjon så no må jeg begynne og forklare på nytt alt sammen IGJEN . Jeg snakka med ham her om dagen og fikk nesten på følelsen at han ikke trodde på meg for jeg spurt om jeg kunne fornye en resept og da fikk jeg en lang avhandling om hvor vanedannene de er , akkurat som om ikke jeg veit det . Men jeg er som sagt ikke avhengig men det er ikke annet som funker på meg når jeg har de smertene så jeg spurte om han hadde andre alternativ men neida det hadde han ikke . Jeg fikk beskjed om at dette måtte jeg lære og leve med , jo takk jeg lever med det hver dag og jeg synes jeg takler det veldig godt . Men kan en ikke få litt hjelp til og ha en hverdag der jeg kan ha det litt godt også noen timer slik at jeg kan greie og være sosial blant annet. De tror jo også at ved at jeg går ned i vekt at jeg blir kvitt min fibromyalgi , letter til fotan og resten av kroppen blir det men jeg tror de bommer på fibroen ja. Joda jeg fikk fornya resepten men han skulle følge med meg og det får han no bare gjøre men jeg er så skita lei og ikke bli trodd og mistenkligjort. Ja ta livet skal ikke være greit dere .

Skal snart finne loppekassa igjen før dagen begynner for fullt . Skal bare drikk opp kaffen og spise opp mellommåltidet mitt . Ha en strålende dag og fargerik helg kjære venner , klem fra meg : )

fredag 20. mai 2011

GOD HELG : )


Hei dere , sitter her foran pc n og det er rett før jeg får gå og vaske badet . Uff det er sånn ett tetak men det må til . Det kan være litt tungt når ikke formen er der og en ser alt som skulle ha vært gjort . Ja sånn er livet dere når har fibromyalgi , i hvertfall for meg . Føler jeg aldri blir ferdig med ting før jeg må nesten begynne på nytt igjen . Men har no måtta lært meg og tåle og se litt støv da men det er ikke så greit for en som har jobbet som renholder og vært litt husøkonom og er litt for nøye på ting . De verste anfalla er blitt mindre , hehe .

Men no skal jeg no prøve og gjøre det jeg greier og så skal det bli helg . Har ingen planer for helga så jeg tar det som det kommer . Har ikke så mye på hjerte i dag men ønsker dere alle ei fortreffelig helg . Klem fra meg Randi Marie : )

onsdag 18. mai 2011

DAGEN ETTER DAGEN : )


Ja da er den store dagen over og i dag skinner sola som bare det . Jeg sliter litt med han kropp , tror det er litt betennelse i fra halebeinet og og det går nedover hoftene . Det verke no så infernalsk til tider at jeg holder på og bli tullete. Takket være den jeg er så takler jeg det på en god måte om jeg skal si det selv .



Og når en går hjemme sånn som jeg gjør så går tankenen for fulle mugger av og til . Det som gjør meg trist no for tida er når jeg tenker på noen gode venner av meg blir baksnakka og sverta i offentlighet av en god porsjon onskap . Grunnen at jeg reagere er at de fortjener ikke dette og at jeg selv har følt på kroppen med skitkasting og baksnakkelser og sånnt sårer veldig . Jeg fatter ikke at det er så mye ondskap her i verden . For min del så har ikke jeg gjort noe de personene det gjeller men allikevel så får en høre at de slenger dritt om meg gjenom andre . Jaja de får no holde på og så får de se hvor langt de kommer . En dag så må de kanskje bite det i seg men da kan det være for seint . Det er ikke noe gledelig tema og ta opp på en tirlig morra men det er ett viktig tema for det rammer sååååå mange og det ødelegger livet til mange . Og Selv om en kan ikke forlange at folk skal like en så forlanger jeg respekt . Mitt motto er kan en ikke stå for det en sier så kan en dra igjen glidlåset og være tyst .


Over til dagen i går så var den kjempekoselig , vi var hjemme og kosa oss . Og ut på dagen så dro vi for og kikke på folketoget , det var ikke så langt og innholdsrikt som jeg er vandt med men en stemningen av 17 mai . Etter det så tror dere ikke vi fannt oss en plass og sitte da så vi fikk oss en kopp kaffe og Knut fikk en is attåt . Ja jeg kan no ikke spise sånne lengre og det er heilt greit . Det var litt kjølig i skyggen men var en i sola så varma den godt den , en skal være glad det ikke regna . Ja det kom litt senere da men det var etter vi har kommet oss hjem . Når vi kom hjem så så laga jeg middag , på menyen så stod det sommerkoteletter og potet og bernesaus. Min porsjon er halve av en liten kotelett og litt potet , det er ikke mye men det holder i massevis . Og jeg fikk min porsjon med is jeg også men det er en lett is som vi har funnet , en liten skje med det attåt kaffe var godt . Og jeg tåler den godt bare jeg ikke tar for mye , for min del så holder det i massevis med en liten dert . Ja dagen var flott og koselig og ikke minst så fikk jeg trimma på morran også , ikke verst altså .



Ønsker dere alle ei fotreffelig uke og en super dag . Klem : )

tirsdag 17. mai 2011

HURRA FOR 17 MAI .................


Ja i dag er vår nasjonaldag og det bør feires med brask og bram når en tenker på historia hvorfor vi feirer den . Ikke det at det blir så voldsomt hos oss men vi gjør det på vår måte . Dagen i dag starta litt senere enn vanlig så matspisingen blir forskjøvet hos meg i dag da .

Etter jeg har spist frokost så tok jeg på meg treningsklean og tok en sykkeltur på 11 kilometer og jeg tok noen øvelser for og stramme oppe både her og der . Ja det er viktig det og : ) . God og svett blei jeg og sitter no med god samvittighet .



Jeg har gått ned snart 30 kilo til sammen og er stolt over det og jeg har gått ned 3 buksestørrelser, jiiiiipppppiiiii : ). Det har vært mye slit og noen tårer på veien men det har vært verd det . Livet har blitt lettere selv om jeg sliter fortsatt fibromyalgi . Nav trodde og mente at jeg skulle bli frisk bare jeg gikk ned i vekt, ja det blir letter for knærne mine og resten av fotan men desverre så har jeg ikke heilt troa på at jeg skal bli kvitt den .

Resten av dagen skal jeg kose meg sammen med min kjæreste samboer og nyte dagen sammen med ham . Og til dere andre vil GRATULERE SÅÅÅÅÅ MYE MED DAGEN , STOR KLEM FRA MEG : )

søndag 8. mai 2011

SØNDAGSTUR TIL HESSJØEN : )



Helga har vært såååå topp , i går etter vi stod opp gikk vi ut og raka den plena vi ikke har . Ja dere skjønner det er bare ugress , de som skulle lage plen har ikke gjort så da vekst det bare ugress der. Men men vi har no prøvd og få vekk noe lau sånn at det ser sånn noe lunde fint rundt oss. Etter hvert så skal jeg få tak i noen planter også , no går jeg og venter på at tulipanene skal blomstre : ). Ellers i går så så slappa jeg av, og til middag hadde jeg et lite kyllinglår og litt pomfri . Det smakte fortreffelig altså og så gikk det bra med magen og spise sånnt , jeg kan si jeg liker kylling godt ja .



Idag vart det at vi stod opp tirlig , sola skinnte så det var ikke noe og ligge late seg etter. Etter vi har fått ordna oss så dro vi til en plass som heter Hessjøen . Det var fint og gå der borte i det nydelige været . Vi var vel borte i rundt omkring to timer og vi traff mange blide folk som hadde tenkt det samme som vi . Denne turen anbefaler jeg på det varmeste .



Ja no er jeg hjemme og slapper av , må nok innrømme at det kjennes på kroppen at jeg har vært ute og gått , er litt sliten no men stolt over det jeg har gjort . Det er ikke så lenge siden oprasjonen så det har gått over all forventing bra . Kjennte det litt på sida når vi var på tur hjem at no skulle det bli godt og komme hjem . No holder jeg på og lage middag , i dag er det laks på menyen og det er snadder : )



Livet er herlig dere , ha en fortreffelig dag alle sammen : ). Stor klem fra meg : )

torsdag 5. mai 2011

EN LITEN RUSLETUR I DUSKREGNET : )



Ja har vært og rusla litt rundt nærmiljøet for og bruke kroppen litt . Siden oprasjonen , ja det er en uke i dag siden jeg hadde den no så prøver jeg og ta det med ro sånn at jeg ikke gjør noe skade for kroppen . En blir vel litt forsiktig i begynnelsen etter en sånn oprasjon dem fleste , jeg må nesten ta meg i det for jeg har det med og hive meg i det og så smeller det .


Det blei litt regn på den lille turen min i dag men jeg er no vanntett , hehe . Det er no litt friskt også synes jeg da og så kan en nyte stillheten rundt en . Jaja stillhet vi har E6 og jeg har mp3 spilleren på ørene men dere skjønner hva jeg mener .


Jeg sliter litt med vondt i siden men det skal være normalt at en verker litt der så da får en bare takle det . Og så sliter jeg med og få i meg nok vann , det har jeg alltid gjort men det er litt annerledes no da . Jeg kan liksom ikke hive innpå , ja snakk om og møtte snu mønstret i sitt liv . Men forhåpentligvis så blir det til det bedre , ja jeg satser på det .

Ja når en kommer ut her så ser en at våren er her , bøndene holder på for fullt på jordene for og få sådd det de skal . Og en ser alt snøen har gjemt unna , ja kommer søppla fra folk frem . Jeg synes folk er ufine når de kaster fra seg søppel rundt omkring . Forventer folk at andre skal ta driten etter dem , ja desverre så er det sånn . Hvorfor kan ikke alle ta vare på søppla si , gjett hvor fint det har vært overalt da ? Jeg blir litt engasjert når jeg ser sånn da : ) .


I dag er det tid for revmatiker trim også , jeg skal være med men om jeg får gjort så mye . Det får vi no se på da , men jeg har bare godt av og bevege meg . Det er så utrolig herlig etterpå og jeg kan sette meg ned med god samvittighet .

Tok noen bilder på den lille turen jeg var på . Ha en flott dag folkens : )

søndag 1. mai 2011

JA SÅNN KAN DET GÅ ..............................



Jeg har ikke vært her inne på ei stund no , har vært litt opptatt med så mye . Påsken har vært og gått igjen . I år blei den amputert litt fordi jeg måtte gå på pulverkur , sleit litt med det for det blei litt ensformig til slutt . Hadde sjokolade shake, bringebærshake og to forskjellige supper jeg bytta på til middag . Ja en går ned i kilo men det er ikke og anbefale når en slanke seg for kiloene kommer fort på igjen men i mitt tilfelle så hadde jeg ikke noe valg og gå på det i 3 uker for jeg skulle GB operers . Før oprasjonen så måtte jeg gå ned 10 kilo og det greide jeg , det blei nesten 25 kilo jeg tok av meg før oprasjonen . Er fornøyd med det ja : ).



No er oprasjonen overstått og godt er det . Samme dagen var ikke god det kan jeg hilse og si men andre dag da var det alllerede litt bedre . Da fikk jeg bare vann og drikke og så var det opp og bevege seg og snakke med de to andre som hadde samme oprasjon den dagen . Dagen var langdryg til tider , slo ihjel noe tid ved og se på bryllupet borti england og sov litt . I går skulle jeg endelig hjem til min kjære , har savna han såååååå mye . Jada jeg innrømmer det jeg er totalt forelsket og avhengig av han . Dagen starta med en deilig dursj , og sååååå skulle jeg få frokost , jippi . Det var halv ristet brødskive med baconost og bittelittegran kaffe , ååååååå det var såååååå godt : ) . Legen kom og gikk og jeg fikk dra hjem sammen med min kjære .



Dagen i dag har vært som vanlig men jeg må passe på og spise , drikke vann og ta de nødvendige pillenen mine . Formen er forholdsvis grei så i dag tok vi oss en tur til Hegra festning , når vi kom dit så var det lunsj for meg da hadde vi ordna med fiskekake og hadde med oss . Lunka fiskekake er godt det ut i det fri , jeg skal ha mye proteiner så det må jeg passe på da . Da rusla vi rundt der og tok noen bilder og kosa oss skikkelig . På turen rundt der oppdaga vi han skongens kongle har vært der og gjort sitt fornødne og litt igjen av vinteren bevis låg igjen .




Ja dette synes jeg det var en topp måte og feire 1 mai på og no resten av dagen skal jeg slappe av og ta vare på meg selv . Ha en flott dag kjære venner : )