onsdag 31. august 2011

EN LITEN SIGTHSEEING RUNDT OMKRING I STJØRDAL : )






I helga har vi hadt besøk av noen venner av min kjære , det var trivelig ja . Og da måtte vi dra litt på sightseeing her i Stjørdal , ja en må jo vise frem plassen en trives så godt på . På lørdagen var vi og kikka litt i sentrumen på Stjørdal , litt butikk kikking blei det ja . Og så var vi nede på Steinvikholmen slott og kikka og masse rundt om kring . På søndagen dro vi på Hegra festning , der oppe fant jeg skyttergraver som jeg ikke hadde sett før og vi var heldige og se inne i noen av husene der oppe , ja jeg er synes det er intresangt med historie . Men været var ikke på det beste da, det regna sånn en periode at vindusviskerne på bilen hadde problem og holde sikt på frontruta . Litt herlig på en måte men jeg blir så steika dårlig av ta været .


På mandagen var vi en tur til Trondheim , og da var vi en tur i Domkirka . Ja det er ei flott kirke , mye flott og se . Kunne ikke ta bilder inne så da må dere tro meg på at det er utrolig der inne og så er det masse historie der inne . Ja det var en flott dag med flott vær , så vi tusla rundt sammen med våre venner i storbyen . Vi var også innom Vår frues kirke , koselig kirke det også . Og så måtte vi selvfølgelig en tur på IKEA en tur , det blei ingen handling denne gangen . Men det har noe på handlelista neste gang vi skal dit ja . Og vi var en tur på JULA også og da fannt jeg kattedo med tak og luke til 149 kr , er kjempehappy for det . Timene går fort og vi måtte våre venner på flyplassen . Ja det har vært noen trivelige dager , no er det tilbake til normalen og ute regner det .

HA EN FLOTT HØSTDAG FOLKENS : )



BLÅBÆRTUR ?????




Ja en søndag her for ei uka sida var jeg og min kjære på en liten fjelltur og ett håp om og finne blåbær . Men vi fannt fort ut at vi var seint ute med det for det var ikke mye og finne . Tyttebæra var begynt og komme men ikke heilt moden ennå da så det blei ikke noe plukking av det heller . Så neste år skal vi ut tidligere ja for det har vært fole kjekt og hadt noen rørte bær i fryseren . Men turen var fin lell den , vi hadde med oss kaffe og mat til lunsj . Ja der kunne vi sitte og nyte freden i Guds frie natur : ) .



mandag 22. august 2011

HVA HAR SKJEDD I SOMMER ????










Hei kjære venner , sommeren har gått så alt for fort . Vi var hjemme i sommer og prøvde og ikke og stresse . Vi fikk gjort del hjemme , jeg vaska i skap skuffer og er storfornøyd med det . Og vi fikk kvitta oss med skrot som skulle på søppeldynga , ja vi var kjempe flinke : ) .



En av dagene måtte jeg på sykehuset i Trondheim til 3mnd s kontroll etter oprasjonen og det gikk kjempebra . Blodprøvene var fine så da var det og nyte dagen i storbyen . Vi tok oss en tur på Rockheim (museum ), mye intresant der . Og det er mye for dem som liker og plukke på ting , ja det er vel det eneste museumet som du har lov og plukke på ting kanskje . Det var artig og se fra gamle dager , ja vi kosa oss en masse . Tok en kopp kaffe på kafeen der også .


En annen dag var vi i Verdalen på Stiklestad spelet . Har alltid ønsket meg dit men det er svindyrt når en skal dra flere . Men jeg storkosa meg og det var en masse andre ting en kunne se det også . Men vi fikk ikke sett alt men vi får ta det igjen .


Ellers så hadde vi besøk og vi dro på besøk til Molde en tur og da var Dolly med oss . Og det gikk kjempefint , ho var så flink atte . De tre ukene min kjære hadde ferie gikk så fort at en ikke fikk snudd seg rundt en gang , men det er no typisk det da . Ja tross litt regn og sånn så var det en god ferie : ) .


22/7 2011

Denne dagen holte jeg på med mitt og radioen stod på men av en eller annen grunn hadde jeg ikke fått det med meg . Gikk vel i mine egne tanker og prøvde vel og finne løsninger på mine egne bekymringer . Men så kom min samboer hjem og lurte på om jeg hadde fått med meg hva som hadde skjedd i Oslo . Og etter jeg hørte hva som hadde skjedd fikk jeg en dårlig følelse at det hadde skjedd noe med ei i familien vår , ho Ina . Ja ho hadde jobbet på stortinget og ho bruker og være på Utøya .

Senere fikk jeg telefon fra min mor at ho Ina hadde blitt skutt på , tror det var 5 skudd som hadde truffet henne . Men heligvis så var det en snarrådig ung mann som hadde dratt henne med seg og hun overlevde terrorhandlingen . Jeg håper minnene blir svakere etter hvert som arrene bruker og bli . Etter hva jeg har hørt så har ho begynt på skolen no i disse dager , jeg vil no si at det er ei dame og ta seg hatten av for . Ønsker deg lykke til Ina . Her er hennes historie i Dagbladet : http://www.oblad.no/%C3%A5s/ina-libak-21-sto-med-oppvasken-da-drapsmannen-kom-1.6400298 .

Ja et er sååååå tragisk det som skjedde at en ikke har ord snart hva en skal si om denne ondskapen . Men jeg hadde ventet at noe skulle skje her i landet også , ja et var vel tidsspørsmål . Men at det skulle være noen av våre egne det var overraskende kanskje men på en annen måte ikke . Se bare i familier der medlemmer i familien gjør sine egne vondt . Har opplevd det selv og fortsatt opplever det . Gjerningsmannen gjorde mye skade og mye vondt men heldigvis så viste vi normenn hvilket folk vi er . Og han fikk ikke det han hadde håpet på ved og gjøre det han gjorde .

Jeg føler med de som er rammet og måtte de som sitter igjen bli tatt vare på .

Varm klem fra meg : )