mandag 26. september 2011

HØSTEN ER KOMMET OG VINTEREN ER IKKE LANGT UNNA.


God morgen alle sammen , sitter her ved pc n og nyter min kaffekopp med radioen på i det fjerne . Kailln har dratt på jobb og Dolly har roet seg ned ett par hakk . Ho blir litt hyper om morgene når vi står opp , ho er no glad vi endelig står opp , hehe . Ut igjenom vinduet ser jeg himmelen er rød og noen av trærne har fått sin høstdrakt . Ja det er flott ute no .


I går var vi og rusla oss en tur i skogen oppe ved Skatval i lysløypene der , ja det er hoppbakker der også . Det var godt og komme seg ut i frisk luft og få bevegd seg litt . Vi gikk ikke så langt men det var godt så langt vi gikk . Jeg nytte stillheten og roen der oppe , ja det var ikke mange vi traff på vår tur så det var godt og være der oppe . Høsten har jo slått til for fullt og en ser en masse flotte farger og gode lukter i skogen ja.


Når jeg gjeller meg og vekttapet mitt så går det bra , jeg har no greid og gå ned 50 kg tilsammen . Er veldig stolt over det og det fortsetter og gå ned sakte men sikkert . Har begynt og oppdaga at jeg har bein i kroppen , hehe . Plutselig så kjenner jeg harde bein mot hverandre når jeg ligger med knærne mot hverandre , hm merkelig ja . Og så har jeg begynt og fryse sånn , har mista en del spekk no så det er vel ikke noe rart kanskje ; ) . Ja så no gå jeg mye i tjukke labber og har varme pute i senga når jeg ligger aleine . Mister ganske mye hår også , det er nesten rart jeg ikke er skalllet no . Men håper det stopper snart og at det snur for jeg er ganske så tynn håret fra før av . Ja sånn kan det gå , noen bakdeler er det og ta oprasjon men for meg er det verd det . Det er det beste jeg har gjort og det er såååååå mange fordeler etterpå når jeg har nådd mitt mål . En tin er helsa mi , klart jeg bryr meg om hvordan jeg ser ut . Litt forfengelig er jeg da .


De neste tre ukene blir jeg litt opptatt noen dager fremover , ja jeg skal noen dager i uka på en plass som heter Friskgården . Har ikke tru på at jeg blir frik men det er noe jeg må igjenom fordi Nav sier det . Som jeg har sakt før så har ikke min helse blitt noe bedre selv om at jeg har trent og gått ned 50 kg i vekt så jeg har IGJEN søkt om varig ufør . Det er sikkert noe jeg ikke har prøvd men jeg er som sakt ikke noe lege . De kommer ikke med noe nytt som hjelper meg og livet mitt har blitt verre når det gjeller livskvalitet og smerter . Jeg får være flink pike igjen og igjenom det de forlanger og vente i ca fire mnd før jeg får mitt endelige svar . Ja livet skal ikke være like enkelt bestandig , det har jeg opplevd ivertfall .


Jeg prøver hver dag og finne posetive øyeblikk som gjør livet mere verd . Jeg søker sannheten og hva livet har og by på , noe som gjør at det føles rett og gir livet en mening .


Ønsker dere en fortreffelig og meningsfyllt dag med masse morro , klem : )