tirsdag 25. oktober 2011

BESØK HJEMMEFRA : )


Sist uke så fikk jeg trivelig besøk hjemmfra , mamma og hennes søskenbarn Ingrid tok seg en tur noen dager . Og når dem kommer så blir det butikk gåing , ene dagen var vi i Størdal og gikk fra butikk til butikk . Var litt uheldig med været da men det er ikke slik man styrer , uheldigvis. Vi storkosa oss og det blei handla så det pengpungen skalv , hehe . Ikke min da vel og merke for der er det lite og ta av så jeg nøyde meg mest med og drømme . Men noe blei det på meg også .


Dagen etter var vi i Levanger på det store kjøpesentre der og skal si vi kosa oss . Og Ingrid fikk sin etterlengtede is på kafen , makan til dilla på is finner du aldri , hehe . Og vi var innom også Kortmannlysfabrikk , der har dem mange fine lys og ting og tang dere . Det er absolutt verd ett besøk når en drar forbi der .


Ett av de mest posetive øyeblikk for meg var de dagene var da jeg prøvde klær , jeg kommer inn i størelse 44 i bukser , ja jeg husker ikke jeg har hadt den størrelsen og størrelsen på toppene har også blitt mindre . Jeg er såååååå lykkelig altså : ).


Ja det var koselige dager dem var her , det er alltid trivelig og få besøk hjemmefra for det er ikke så ofte vi ser hverandre . Neste gang er det vel vi så må kjøre til dem . Takk for besøket får jeg vel si og velkommen tilbake : ) .