torsdag 19. januar 2012

GRATULERE SÅÅÅ MYE MED DAGEN MIN KJÆRE : )


Ja da er det nok ett år gått og du fyller år . Du er fortsatt like flott og jeg elsker deg fortsatt like mye . Håper du får en fin dag i dag og at det blir mange fine og posetive år fremover . Så da sier jeg som overskrifta med store bokstaver GRATULERE SÅÅÅÅÅ MYE MED DAGEN SNUPPEN MIN , SMASK : ) .

mandag 9. januar 2012

MORGENSTUND



Jeg sitter her og nyter min kaffekopp , har vært innom dagens nyheter på nettet og sett innom noen av bloggene jeg følger . Ja det er mye snakk om været men det er vel ikke kanskje sååå rart da no skal det bli ruskevær igjen med blåst og det som følger . Jeg vet ikke hvorfor men jeg liker sånnt vær så lenge det ikke blir ødeleggelser da vel og merke . Men så er jeg da ei uværskråke så da er det vel ikke så rart med det kanskje .




Jeg er ganske så fornøyd for tida , ja er alt er ikke perfekt da men det kan en ikke forlange da . Kroppen er ikke bra men sutrer ikke for det , det er no sånn jeg har det hver dag . Vel av og til må jeg få ut litt for og greie og gå vidre men prøver av hensyn til ham jeg bor ilag med ikke skal bli skitlei av gnålet mitt hvor i h....... vondt jeg har det . Jeg går fortsatt en gang i uka på revmatikertrim og det gir meg posetivt energi både i kropp og sjel . De damene er utrolige , de har vært en utrolig støtte og de er såååå posetive , ja det skulle ikke tro de sliter med sykdom . Og trimmdama Grete er også ei utrolig dame som jeg tar av meg hatten av for , ho skulle hadt en pokal av gull for det hun gjør for oss .

Siden jeg er statsansatt så er jeg mye hjemme alene her sammen med Dolly mens min kjære er på jobb . Men jeg kjeder meg ikke , det er alltids noe og ta tak i her og no har jeg skaffa meg ennå mere brodering , bilder denne gangen . Ja det skal bli kjekt og se det ferdig . Og som jeg sa har jeg nyttårsforsetter om og lese mere bøker i år . Har en bråte som står og venter på meg , jeg må bare finne leselysta igjen : ) . Og så har jeg fått meg ett nytt kamera ( NIKON) og der har jeg mye og sette meg inn i men det skal bli gøy og det er en hobby jeg kan dele med min kjære . Han er min lærer og mester , det er bra han er en tolmodig sjel ; ) .



I dag skal jeg en tur til byen og lufte meg litt . Skal noen ærener der og så blir det vel at jeg går og drømmer meg vekk litt i butikkene . No er kassa tom så det blir ikke noen handling på meg men det er lov og sondere terenget . Ha en flott dag kjære venner , klem fra meg : ) .


UTROLIG : )

Ja det er utrolig , det er nesten som jeg ikke tror det selv . - 62 kg og 7 buksestørrelser ned . Jeg vil juble høyt HURRRRRA at endelig får jeg til og gå ned i vekt . Det har vært en tung vei og gå , det er lettere no med den hjelpen jeg har siden jeg blei operert men enkelt er det ikke fortsatt . Jeg må stå på og trene og spise sunn mat . Gjør jeg ikke det så går jeg opp igjen eller står stille . Har kommet langt no men har ennå en vei og gå , men det tar jeg på strak arm . Veien blir til når jeg går . Det er kanskje noen som synes jeg maser mye om dette , dere får beklage men det gir meg så mye glede ved at jeg endelig greier det og at ting funker . Det er noe posetivt i livet mitt endelig og da bobler jeg over og vil med det kanskje inspirere andre og vise at alt håp er ikke ute . Ja livet er herrlig akkurat no på den delen av livet mitt . : ) . Stå på dere som sliter med vekta ikke gi opp , det er alltid håp med noe . Ha en flott dag dere , klem : ) .

mandag 2. januar 2012

NYTTÅRSFORSETT ..........


Ja det er nytt år og nye muligheter . Og de fleste tenker på at de skal ha nyttårsforsett og det har vel jeg også hadt i mine tanker . Men tanken min er da at de må være realistiske , hvis ikke så blir det ikke gjenomført . Ja såpass godt kjenner jeg meg selv : ) . Siden jeg har hadt en slankeoprasjon i fjor og har greid og gå ned 60 kg så begynner skinnet og bli slapt så da er trening på øverst på listen av min forsetter . Så jeg håper med det at jeg kunne få stramma inn litt litt ivertfall , det kan hende jeg må ha hjelp fra kirurgi senere men skal prøve og gjøre noe selv . DRIKKE VANN er min store problem , får ikke i meg nok og det resulterer i at jeg får små problemer innemellom . Jeg vet ikke hvorfor det er sånn men det har alltid vært sånn . Jeg må finne på noe lurt der ivertfall så jeg får det på stell .

Forutenom og ta vare på helsa mi så har jeg mange bøker som ligger og venter på meg som skulle ha vært lest så det havner på list over det som skal gjøres i 2012 . Finne tilbake til lesegleden : ).

Finne gleden av og male og tegne . Det er noe jeg har alltid har hadt lyst til men har ikke hadt energi og inspirasjon til det . Det har vært for mye problemer som har tappa meg , så det er også en agenda jeg har finne tilbake posetiviteten til livet og lære meg og drite opp i folk som vil meg vondt . Problemet mitt er vel at jeg bryr meg om hvordan folk har det og det har gjort at jeg har blitt såra og gjort narr av av andre mennesker . Så som dere ser så har jeg mye og jobbe med i dette året .

Mitt største ønske er at i år skal bli ett posetivt og godt år , jeg synes jeg og min kjære fortjener det no . Jeg takker vår herre for at jeg har min kjære ved min side , jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten ham . Og jeg håper og ønsker også at dere får ett fortreffelig år . Håper dere har noen forsetter som kan snu det negative til det posetive , det er ivertfall noen av mine forsetter i år .

Mange store klemmer fra meg Randi Marie : ) .

søndag 1. januar 2012

GODT NYTT ÅR KJÆRE VENNER DER UTE : ) .


Ja no er vi kommet til ett nytt år , håper det blir ett bedre og spennende år vi får . Året i fjor var en prøvelse på mange områder men når det er sagt så har det også vært posetivt på mange områder . Livet er ikke like enkelt bestandig men det skal det vel ikke være heller selv om en skulla ønska at ting var litt enklere ivertfall . Men no er det ett nytt år som er startet , det er nesten slik at en prøver og starte med blanke ark og fargestifter og håper det blir ett fortryllende bilde når året er omme . Ja det er no ei ønsketenkning i fra min side da : ) .


Ja jula kom så fort på meg i år som alle andre jule , men jeg kom vel i havn med bakingen og vaskingen . Det kom opp nisser og engler daler ned i skjul . Siden vi feira noe av jula borte i år så blir den nok litt lenger her i huset enn det andre har . Ja jeg elsker denne tida , den gjøre det veldig koselig . I år var vi Molde og feira julaften hos mamma . Der var vi også sammen med min søster og hennes samboer , det var veldig koselig . Vi fikk mange fine gaver , jeg har fått meg kamera så no må jeg gå litt i skole og se hvordan det funker ja . Fikk mye annet fint og så jeg har vært heldig og er sååå taknemlig .


Mens vi var i Molde så rasa det orkanen kraftig så huset rista godt ja . Var ute dagen etter og såg både trær , båter og andre ting har fått hard medfart . Kan tenke meg det var noen fortvila sjeler der ute ja som har fått ødelagt sine eindeler . Jeg har sansen for kraftig vær men det får være grenser selv for meg ; ) . Og tankene kommer når en opplever sånnt , kor lite en har og stille opp når naturenkreftene slår til men det er så lite en kan gjøre da . Så det blei ei grønn og stormfull jul men vi kosa oss for det vi .


Vi var også traff ei god felles veninne av oss , vi må alltid treffe henne når vi er i Molde . Ho er så herlig og vi er såååå glad i henne . Du er ei herlig dame og vi er sååååå glad vi har blitt kjent med deg . Klem : ) .

Vi var også og traff på Knuts ene datter og barnebarn en dag og det var koselig , det er ikke så ofte en ser dem så da blir det ekstra hyggelig .


Dagen før vi dro hjem så var vi på Averøya i familieselskap , der var det mange oppmøtte . Ene grunne var at det var kommet familie fra USA og det var no trivelig vettu . Vi ser ikke dem så ofte heller . Vertskapet har gjort det såååå trivelig for oss alle og det er mange en ikke har så mye kontakt med men sånn er det nok i alle familier . Det var ekstra kjekt og se igjen Ina , hun var en av de som blei skutt på Utøya og se hvordan hun takler det er beundringsverdig . Så vi er alle glad det gikk bra med henne . Det var trivelig og treffe de fra USA også , desverre så er jeg ikke så god i engelsk så en kan prate så mye men trivelig var det uansett .


Besøket i Molde gikk fort så vi pakka bilen og den blei full som vanlig . Og ho Dolly blei satt fast i sitt eget bilbelte i baksete . Ho var såååå flink så ho fortjener skryt ja . Turen hjem gikk fint , vegene var glatte og det snødde og regna men med en slik god sjafør er det ikke noe problem . Vi kom oss hjem og har no nydt dagene bare vi to , det har vært godt . I går på nyttårsaften så tok vi livet med ro , spiste god mat og kosa oss . I da er siste fridagen så vi har nydt freden og i morgen begynner hverdagen og det føles godt så en kan komme litt tilbake til rutinene igjen . De har sklidd ut i jula må jeg innrømme men jeg fortsetter i det nye året med godt pågangsmot .


Ønsker dere alle ett fortreffelig år med mye glede og gode sprell ; )