onsdag 11. april 2012

3 ÅRS DAGEN FOR VÅR FOLOVELSE : ) .

I dag er dagen for 3 år siden min kjære Knut Steinar og jeg forlovet oss på Røros , den dagen var påskeaften . Det var naturlig og forlove seg der siden vi møttes på Røros og hadde gode minner der . Vi var sammen med Karl og Toril Halvorsen oppe på fjellet og vi kosa oss med grilling av pølser og sola skinnte om kapp med oss . Senere hadde vi kaffe og kaker i leiligheta noe ikke vi burde men vi folover oss bare en gang så det fikk stå sin prøve .

Tiden går sååååå fort at en får nesten ikke snudd seg , i Oktober har vi vært sammen i 5 år min kjære . Vi har hadt opp og nedturer men jeg ELSKER DEG like mye , kanskje ennå mere . Det er i motgang en blir sterk vettu min kjære så vi to er supersterke sammen etter det vi har måtta tåle . Takk for at du har holdt ut med meg i disse årene og jeg håper vi får en masse år ennå sammen vi to . SÅ SOM DU VET SÅÅÅÅÅ ELSKER JEG DEG SÅÅÅÅÅÅÅ MYE AT MIN ARMER BLIR FOR KORTE FOR OG VISE DET . MASSE KYSS OG KLEMMER TIL DEG SNUPPEN MIN ; ) .

tirsdag 3. april 2012

GOD PÅSKE : ) .

Ja da er påska kommet , jaivertfall her i huset . Min kjære har tatt seg ferie og han har den yngste dattra på besøk . Til no så har det snødd en del som mange andre plasser , og jeg som hadde håpt at våren var kommet men akk sann .

Huset blei behørig vasket og pynta til påske , er fornøyd med det men fader så sliten og vondt jeg har hadt det . Nettene har vært søvnløse og vonde , ikke noe kjekt nei . Nei ta livet skal ikke være enkelt . Vekta holder seg stabil , det er snart 70 kg som jeg har mista og er sååå stolt over det . Men det går saktere no men det kan være at jeg ikke har trimmet så mye i det siste og har spist litt mindre sunn mat . Men alt er under kontroll for jeg tåler ikke så mye usunn mat så da sier det vel seg selv ja .

Vi skal ikke gjøre så forferdelig mye i påska men noe blir det . Vi var i går i Trondheim en tur , først så var jeg og tapp en del blod på glass for jeg skal snart på ettårskontroll på sykehuset , ja tenk det den 28 april er det ett år siden oprasjonen . Etter det var vi og gikk i butikker , jeg fannt meg kjole , bukse og jakke . Skal si det er gøy og gå i butikker no , buksestr er no 40 og jeg har kjøpt meg jakke i str M . Jeg svever litt i skyene om dagen . Vi hadde en trivelig tur i storbyen den dagen .


I dag har vi vært og handla inn til påske slik at vi har mat når påske trer til . Ja det er mange som blir lurt der , huske i fjor , vi måtte handle på brustad buda . Ja heldigvis så hadde vi det meste da : ) . No snør det igjen og uffa meg : ( . Håper brøytebilen kommer snart ja .


I morra blir det vel Sverigetur , kjekt og få lufta seg litt . Og så blir det røyk på moderen , hehe . Ellers så skal vi slappe av og kose oss her hjemme . Nyte hverandre : ) . Det blir filmtitting også , har leid oss video også . Ja det blir mye kos : ) .









Midt opp i all kosinga så må en huske på hvorfor vi feirer påske også . En får gå i seg selv og være god seg og andre . Ha ei fortreffelig påske dere og nyt freden : ) GOD PÅSKE : ) :