fredag 2. november 2012

JIPPI VI HAR GIFTA OSS : )

Brudeparet
Brudgommen

Foloverne og brudgommen

Knut tar bilder på den store dagen
 Ja tenk at jeg skulle bli gift , det hadde jeg alsri trodd . For og være ærlig så hadde jeg trodd at jeg kom til bli alene til det var slutt . Men sånn blei det heldigvis ikke , jeg traff min kjære på Røros for første gang for 5 år siden på Røros . Der skulle vi begge forandre på livstilen , skal si det blei forandringer i livet ja . Jeg er heldig som har fått en såååå flott og snill ektemann , kunne ikke bedt om noe annet . Vi giftet oss i Trondheim på tinghuset den 27/10 2012 . , det  var en rørenes og fin sermoni . Og mine tårer rant som vanlig , jeg er lettrørt så det var vel ikke annet og vente . Vi spiste en god middag på en resturang som heter Frati i Trondheim . Vi storkosa oss en masse . Været var vi litt uheldig med med så det blei ikke heilt som vi hadde tenkt men det kan en ikke styre da . Knut hadde fått en fotograf som han kjenner for og ta bilder av oss under og etter sermonien . Etterpå så drog vi hjem til oss for og spise kake og drikke kaffe . Vi hadde en flott dag og det takket være bl.a våre forlovere Roald og Anne Mai . Ut på kvelden blei vi aleine , da vi hadde fått rydda og roa oss ned så blei jeg både trøtt og sliten . Men jeg var en
Bruden

Bryllupskaka

lykkelig brud . Siden vårt giftermål gikk i all stillhet så var det vel noen som fikk seg en overraskelse på kvelden . Det var ikke mange som hadde fått visst det så noen er blitt sure og fornermet . Men det får stå på deres egen regning for dette var dagen våres og ingen andres . Uansett så blei dette en minnerikdag som vi kommer til og legge under gode minner . Så no håper jeg at vi får mange gode år fremover sammen , det fortjener vi . Dette er bare noen bilder vi har tatt , har ikke fått sett på alle ennå .

HOBBY MÅ EN HA ......

3 kosepledd

Hals
Min hovedjobb er og være frue ,kjæreste, elskerinne ,husmor og ikke minst ta vare min helse er den største jobben . Dagene fyker såååå fort at jeg vet ikke hvor de blir av . De fleste dagene får jeg ikke gjort halvparten av det jeg hadde tenkt . Men jeg får være glad de gangene jeg får gjort noe i det hele tatt og jeg får tatt vare på hus og mann . Men når en går slik som meg må en ha noe og gjøre og da er det kjekt og ha noe bruke fingren på selv om formen er laber til tider . Da er det kjekt med hobbyer  og noe av det er strikking , sying , lese bøker , maling , knyting av tepper ,husarbeid og dyr . Det er såååå mye jeg vil prøve og gjøre men jeg rekker ikke til , får sette det på to doooo listen : ) . Det gir meg mye og se at jeg får laget ting og ikke at jeg sitter med hendene i fanget . Her er noe bevis da : ) .