onsdag 28. juli 2010

EN LITEN DAGSTUR


I dag fann t vi på og dra og besøke han Karl i Selbu , han har ett palass der . Tror jeg skulle ha trivdes der ja med blåbæra ett hønskræv fra hyttedøra . Flott utsikt er det også , det er på slike plasser en får rekreasjon på ja .

Så takk for kaffen og vafflerne og ikke minst gjestfriheten Karl , synd fruen ikke var der . Men vi får ta det igjen . Håper du får nytt freden der opp som den er ment for og gjøre . Ha ei fortsatt fin uke og hils til fruen . Stor klem fra meg ; )

EN KVELDSTUND I STJØRDAL






Vi har no fått besøk av sommeren alikevell da . Prøver og nyte den men vi kan men vi har litt knott og klegg som er glad i meg og det er noe herk da . Men det får så være , vi har fått ordna oss platt og satt opp sånn teltgreier og litt blomster rundt oss . Så vi får ta med kløinga på kjøpet for jeg mener no vi har fått det trivelig rundt oss no . Rusla rundt her en kveld og tok bilder som jeg vil dele med dere . No sitter jeg og venter på at grillen skal bli klar så vi får oss noe mat . Ha ei fortsatt fortryllende uke . Klem : )

fredag 23. juli 2010

EN HILSEN FRA STJØRDAL : )










Forrige Lørdag så var jeg på tur med min kjære og havna vi oppe på fjellet , vi kjørte opp denne gangen . Men fikk tatt noen fine bilder der oppe på Forborfjellet og fikk nytt freden og utsikten som er der oppe . Har mange ganger gått opp dit og skal hilse og si det er tøffe tak og gå opp der , det er oppover og oppover . Ha ei strålende helg godtfolk , klem : )

onsdag 14. juli 2010

TIDA GÅR SÅ FORT



Jeg sitter her med kaffekoppen min , det er heilt stille i huset . Min kjære har dratt på jobb og min mor ligger og sover . Ja jeg har hadt besøk av min kjære mor ei uke no og det vært trivelig.
Vi har vært rundt omkring og sett , en dag dro vi til Levanger på ett stort kjøpesenter . Der fant jeg meg badematter på tebud , lilla er fargen og så fant jeg sengesett med hest på til Marit (dattra til min kjære ) . Det var mye gåing så vi måtte ha noen pauser innimellom da for jeg blir så fort vondt og sliten fra hoftene og ned . Timene gikk fort , på turen hjem så stoppa vi på Lysstøperiet . Der har dem mye fint og mye morsomt .

På fredagen dro vi en tur til Stjørdal sentrum , sola skinnte om kapp med meg , der var det også mange butikker og se i , jeg kjøpte meg ikke så mye da men mamma fannt seg ei klokke for ha på veggen i stua . Den blir fin vettu .

På lørdagen var vi en tur til Sverige for og handle bacon og svensk pølse , mamma handla røyk. Ja ho var heldig der for vi røyker ikke så ho hadde kvota vårres også : ) . Det er en butikk som er nyrlig åpna som heter nabocash og den synes jeg er bedre enn Konsumen . Ja vi fikk no kjøpt oss noe mat da og så var vi og spiste på en plass der oppe . Ja vi hadde en fin dag . : )

Søndagen tok vi oss en tur til Tautra , ja synes det er kjekt og vise litt rundt her når en har besøk . Det er så trivelig der ute ved klosterruinene . Var inne i butikken og kikka og der har dem mye fint . Sola skinte og vi satt ute nøyt kaffe og kake på kafen . Ja vi hadde en nydelig dag .

På mandagen blei vi med min kjære til storbyen Trondheim , først så blei vi med ham på jobb og fikk kava meg opp trappene i 4 etg . Litt dårlig kondis ja : ( . Når butikkene åpna så dro vi ut på eventyr i storbyen , det var butikk på butikk og ikke minst mange pauser og en kaffetår . Hadde en nydelig vær så det var herlig og være ute . Vi prøvde klær så svetten sila , uff det var ikke det beste været for og prøve klær på men . Det blei en topp og en knetights på meg da .

Etter min kjære var ferdig på jobb så drog vi på Egon og spiste , det var koselig det . Det var utrolig mye folk der . Etterhvert så tok vi en tur på IKEA for og myse litt , Det blei ikke kjøpt noe men fikk no sett og kanskje fått en ide hva en skal ha seinere . Ja det var en lang og koselig dag men jeg var utrolig sliten i kroppen men det var verd det.


I går hadde vi en rolig dag men var innom sentre i Stjørdal sentrum , der var det mye folk så en kunne se at det ikke var strålende sol ja . Dagen gikk fort som vanlig .

No sitter jeg her og ser ut igjenom vinduet og ser tåka ligger langt ned i fjellsida og regnet sildrer ned . Min mor er no på vei hjem så det har blitt stille i huset . Det er litt rart ta der , jeg er sånn en som hater og ta farvell men det gikk bra denna gangen også . No skal jeg bekke meg nedpå senga litt før jeg gjør noe for kroppen er ikke god no takket være været . Jeg har hadt noen topp dager her hjemme sammen med mamma , så det blir litt rart at ho ikke er her no ja .Ha en strålende dag folkens , bakenfor regnet lurer sola ; ).

lørdag 3. juli 2010

ANELSE AV SOMMER : )




Ja no er det noen dager siden jeg har vært på nett her , som dere skjønner så hadde Torden og Lyn her i begynnelse av uka og det slo ned gitt så både telefon og nett blei borte . No har jeg lært ei lekse , dra ut kontaktene selv om det smeller og lyner langt bort for det kommer fort der du er har jeg no erfart . Men no har vi endelig fått nye bokser til dit og datt : )

Joda no har sommeren kommet på besøk så jeg blei litt inspirert og dro av sted og kjøpte noen blomster og ett tre . Liker og ha det koselig rundt meg så blir det brukt noen kroner på det . Vi skal ordne oss platt også siden vi har bare pukkstein utenfor , det skal bli kjekt da og kan sitte og nyte sola innmed veggen . Så jeg håper på fin været blir væranes no selv om at jeg holder på og rinne bort .Selv om at det er varmt så må en gjøre litt husarbeid , her om dagen vaska jeg alle rommene på lofte pluss at jeg vaska alle viduene der oppe . Skal hilse og si at jeg var svett ja men det skal ikke mye til for meg da men varmt var det uansett . Så jeg fikk ei god trenings økt der ja .


Ja i dag er det Lørdag og helg , det er godt . Har vært hos frisøren og fått det farget og stripet og stussa det litt . Regner med og høre fra min mor at jeg ikke har klippt nok men det får stå sin prøve , hihi . Det er vel slik mødre er etter som jeg har forstått , at de har en mening om alt . Alt er godt ment så jeg bare smiler jeg . Viktigeste er at jeg blei fornøyd da .Skal nyte helga sammen med min kjære og nyte freden og ikke minste nyte finværet. Ønsker dere ei fortreffelig helg . Stor klem fra meg : ). Ønsker dere ei fortreffelig helg . Stor klem fra meg : )