onsdag 13. juli 2011

DOLLY : )


Ja no er jeg også endelig blitt mamma , ja til ei lita pusefrøken som jeg har kaldt Dolly . Ho er en skipskatt , litt mere tær en vanlig ja . Ho er veldig tilitsfull og livat , skal si ho får satt meg i arbeid . Men det er en glede for meg , jeg elsker dyr og synes det blir mere liv i huset ja . Med bilder som min kjære Knut Sande har tatt så skal dere få se mitt vidunder .

4 kommentarer:

Eva sa...

Gratulerer med pusekattfrøken! Hun er helt nydelig! Er godt å kunne ha den muligheten til å ha dyr i heimen! Jeg savner å ha dyr, men kan ikke ha grunnet allergier hos ungene.. Det er 20 år siden sist vi hadde hund og katt..

Kan nyte bildene i stedet... Fortsatt god sommer til dere!

Randi Marie Hasselø sa...

Takk skal du ha men jeg skal no si ho setter meg i arbeid ja . Her må planter settes vekk og jeg har måtta dekt til sofaen så ho ikke ødelegger den ,men ho vekser den nok av seg etter hvert . Håper jeg ; ) . Ha en fin dag : )

Kamerasamleren sa...

Der har vi vidunderet ja, Randi. Ikke vet jeg hvem datteren ligner mest på, deg eller Knut. Ikke skal jeg gå nærmere inn på det heller, med fare for å rote meg opp i noe jeg vanskelig kan komme ut av. :)

Tenker vi sier sine biologiske foreldre jeg, for sikkerhets skyld. :) Skikkelig fin katt var det og enda et motiv for den ivrige bak kameraet. Lykke til med katt og bilder. Og hils begge, Knut og dattra. :)

Randi Marie Hasselø sa...

Takk så mye Karl , hehe . Ja det er ikke godt og vite hvem ho ligner på , kanskje på oss begge ; ) . Ho er i fullt vigør og er litt smårampete men det vokser ho seg nok av etter hvert . Skal nok helse tilbake fra kailln til dere . Ha en flott dag , klem : ).