mandag 4. januar 2010

- 18 GRADER





Ja så kaldt var her om dagen så en måtte kle seg godt skulle en være ute . Min kjære og jeg var ute en tur først var vi og handla og kjørte vi oss en tur og kom over så mange flott motiver som jeg vil dele med dere . Fotografen er Knut Sande .

2 kommentarer:

Kamerasamleren sa...

Skikkelig med flotte bilder her. Enten må det være en Viking ellers så må det være en nordlending som drister seg ut i en slik temperatur og vær. Med kamera til og med!

Sommeren er nok mer min tid for fotografering nå, men får skikkelig lyst til å ta utfordringen når jeg ser disse blinkskuddene. Nydelig skue.

Ønsker dere begge et godt år, en del av det i vårt selskap også. Kanskje med kamera også? Med det samme: Tusen takk for fine ord under kommentarer i bloggen min.

Randi Marie Hasselø sa...

Ja , han er flink så jeg vil gjøre litt stas på na toillate norlenningen min , he he . Du får kle på deg Karl og ta deg en tur ut med kameraet , jeg henger som vanlig på slep etter Knut jeg da . Prøver også jeg med mitt lille kamera . Ingen hårsmak for de ordene Karl , meine hvert ett ord . Ha en strålende dag , stor klem fra meg