onsdag 31. august 2011

EN LITEN SIGTHSEEING RUNDT OMKRING I STJØRDAL : )






I helga har vi hadt besøk av noen venner av min kjære , det var trivelig ja . Og da måtte vi dra litt på sightseeing her i Stjørdal , ja en må jo vise frem plassen en trives så godt på . På lørdagen var vi og kikka litt i sentrumen på Stjørdal , litt butikk kikking blei det ja . Og så var vi nede på Steinvikholmen slott og kikka og masse rundt om kring . På søndagen dro vi på Hegra festning , der oppe fant jeg skyttergraver som jeg ikke hadde sett før og vi var heldige og se inne i noen av husene der oppe , ja jeg er synes det er intresangt med historie . Men været var ikke på det beste da, det regna sånn en periode at vindusviskerne på bilen hadde problem og holde sikt på frontruta . Litt herlig på en måte men jeg blir så steika dårlig av ta været .


På mandagen var vi en tur til Trondheim , og da var vi en tur i Domkirka . Ja det er ei flott kirke , mye flott og se . Kunne ikke ta bilder inne så da må dere tro meg på at det er utrolig der inne og så er det masse historie der inne . Ja det var en flott dag med flott vær , så vi tusla rundt sammen med våre venner i storbyen . Vi var også innom Vår frues kirke , koselig kirke det også . Og så måtte vi selvfølgelig en tur på IKEA en tur , det blei ingen handling denne gangen . Men det har noe på handlelista neste gang vi skal dit ja . Og vi var en tur på JULA også og da fannt jeg kattedo med tak og luke til 149 kr , er kjempehappy for det . Timene går fort og vi måtte våre venner på flyplassen . Ja det har vært noen trivelige dager , no er det tilbake til normalen og ute regner det .

HA EN FLOTT HØSTDAG FOLKENS : )



2 kommentarer:

Kamerasamleren sa...

Så flott da Randi at du har greid å kvitte deg med så mye "bagasje'". Så mye lettere lettere "å reise" videre da. :)

Her er det som normalt, litt av hvert, og Toril venter fortsatt på St Olavs. Er sykemeldt for tiden. Ellers er "vintermodusen" for kroppen min begynt å komme, med det som den har med. Innsatsen må gå etter det denne modusen takler. Hei så lenge, hils Knut. Skal også hilse fra Toril.

Eva sa...

Gratulerer med så mye kvitt bagasje!Blir vel lettere og lettere fremover vil jeg tro.

Fin tur du har vist oss og også gjestene..

Ikke moro å krangle med været.. Hils han Knut og så får dere ha en fin søndag!