fredag 28. august 2009

ONSDAG , TORSDAG OG FREDAG

Ja da er det helg igjen snart , ja for meg er ho starta for no e helgavasken endelig ferdig men litt hjelp fra min kjære . På onsdagen holdte jeg på og styre og vaske inne i en av stuene vårres , jeg ommøbelerte møblene . Jeg fikk vaska grundig for det er ikke hver uke det blir gjort pga av at jeg sliter såååå gale med kroppen . Etter en del pauser så fikk jeg stua ferdig til min kjære kom hjem fra jobb og han var strålende fornøyd med ommøbleringa og jeg fornøyd med arbeidet jeg har gjort , flink jente ja , hi hi . Må skryte litt selv også . Resten av onsdagen kosa jeg meg i gostolen sammen med min kjære . I går torsdag stod jeg opp som vanlig kl 5 30 og spiste frokost sammen med min kjære , det er såååååååååååå koselig altså . Derreter blei som vanlig at jeg fannt senga igjen og sove ei go stund . Når jeg endelig har vokna fra koman ordna jeg meg lunsj og kaffe og satte meg foran pc n ei stund og jeg satt nesten og grua meg til jeg skulle begynne og vaske . Men jeg måtte bare hive meg rundt til slutt og tok stue nr 2 og kjøkkenet og midt oppi detta ordna jeg middag til min kjære og meg så jeg hadde bare litt igjen på kjøkkenet når Knut kom hjem . Vi hadde svinekoteletter med pomfri og peppersaus til middag i går ogved kjøkken bordet blei vi sittenes og skravle ei stund , ja vi koser oss da . Etter middagskoppan var vaska opp begynte jeg og vaske badet med hjelp fra Knut tok han det som var igjen på kjøkkenet og vaska gulva for meg , ja jeg har en kjekk samboer som hjelper meg når jeg trenger det . Men sant skal sies at på slutten av vaskinga så følte jeg meg som ei utvaska fille . Æ var fint ferdig og det kjente jeg i natt men med litt dop så har natta gått greit . I dag får vi besøk av eldste dattra til Knut med mann og barn og seint i kveld kommer den yngste dattra . Vi får håpe det blir kjekt og at værgudene er med oss . Men no snart skal jeg finne senga lita stund før jeg må opp og ordne meg før besøket kommer . Ha ei strålende helg folkens . Jeg skal kose meg og slappe av så som det lar seg gjøre , jeg er slit og verker i heile kroppen men er stolt over meg selv at jeg greide dette også . Og jeg er så happy for at jeg har en så enstående samboer og som jeg elsker sååååååååååååååååååååå masse at jeg ikke veit hvilken fot jeg skal stå på , hi hi . Ja jeg er over 40 og litt tullete men er det rart da , jeg er like forelska i Knut etter snart 2 år . Livet er herlig folkens tross alt ...... . Klem fra meg

onsdag 26. august 2009

TIRSDAG

Ja da er det blitt tirsdag , som vanlig stod jeg opp sammen med min samboer og ordna frokost til ham og meg kl 05 30 . Jeg synes det er så trivelig og en fin start på dagen før han drar på jobb . Etter han har dratt på jobb så ordner jeg opp og så setter jeg meg ned med kaffekoppen foran pc n og tar livet med ro . Nyter stillheta og om sider finner jeg senga igjen for og få litt skjønnhetssøvn igjen , ikke at jeg trenger det altså , he he . No har jeg vært oppe ei stund og skulle ha begynt og vaska på stua men jeg skal skrive her først : ) . I går var jeg så fornøyd med meg selv da fikk jeg vaska heile loftetasjen og vask noen klær . Ja sånn går no dagan : ) . Ringte til Nav i dag og der er det ikke enkelt og bare få vite ting der , men tenke posetivt at det går bra . Er vanligvis vandt med vanskelige betjening fra Molde så vi får håpe dem e likar her i Stjørdal . Jeg synes livet herlig selv om jeg sliter , har en aldeles topp samboer som jeg elsker over alt på denne jord . Har dere hørt om at en kan gå igjenom ild og vann , ja jeg sier ikke mere . Men no må jeg få ræva opp av stolen og få gjort noe fornuftig og la det få lukte deilig grønnsåpe . Ja jeg er gammeldags slik : ) . Så no må jeg bare gå men dere få ha en strålende dag hva enn dere finner på . Det skal jeg tross alt : )

mandag 24. august 2009

MANDAG !!!!!!


Ja no er det Mandag igjen , utrolig hvor fort helga går . Fredagen hadde vi tenkt oss på kino men Knuts tannpine og min elendige form gjorde at det ikke blei sånn . Men vi leide oss video , vi plukka oss to filmer hver og da blei det action på Knut og romantiske filmer på meg . Merkelig : ) . For og si det sånn at action filmene var skuffende for oss begge . Så vi kosa oss og tok livet med ro , DEILIG . På Lørdagen stod vi opp litt seint , Knut var ikke bedre i tannebissan sine så det rolig formiddag . Etter ei stund dro vi ut og vi dro på KID og der handla jeg nye sengeklær til oss , det blei Rødt : ) . Med samme som vi var der så stakk vi innom Skeidar for jeg skulle se om dem hadde skinnan som jeg har lyst men tror dere ikke at svart var borte da , hm . Men vi gikk der og kikka og der kom vi over ett bord som har vært utstillings modell og fått litt skade på seg til en billig penge så det kjøpte Knut . Så no må vi finne stoler til det : ) . Jeg var også innom plantasjen og kjøpte meg ett tre og noen lyngplanter , må jo pynte opp ute og veitdu . Etterpå så drog vi på torget og drakk kaffe sammen med en av døttrene til Knut . Til slutt så bar det hjem og der slappa vi av i gostolan vårres , kvelden gikk og det blei natt igjen . På søndagen var det fint vær men vi var ikke i form så gjorde sånn småtterei her hjemme , vi tok oss en middagskvil og , det var godt . Etter middagen så dro vi og besøkte dattra til Knut . Ja helga gikk no uten at jeg fikk gjort noe spesielt men jeg nyter tiden aleine med min kjære . Ja vi trenger det og , sorry hvis det høres egoistisk ut . I dag skulle jeg ha begynt med rydding og vasking så jeg blir ferdig til fredagen men i dag har smertan slått meg heilt ut , har no bare 3 dager på meg no da før vi får besøk av eldste dattra til Knut med mann og barn og ho yngste dattra hans . Ja det er tungt og holde på når en ikke er i form , jeg må være ærlig og si at no slit jeg sååååååååååå veldig . Men kommer vel over ta og . Er det noen som har noe tips til meg ? Snart kommer min kjære hjem fra jobb og da blir det kylling og pomefritt til middag , godt ja : ) . Ha en strålende dag folkens , stor klem fra meg .

fredag 14. august 2009

VALG ???????????????????????

Jeg sitter som ett spørsmålstegn når det gjeller valget , hva skal en stemme ? Ja det er det store spørsmålet mitt . Har hadt en diskusjone her med en tidligere bekjent om dette som er i ett parti som er i regjering men den personen har gjort det slik at jeg har mindre lyst og stemme på det partiet for ho bruker min trygdesituvasjon som skremselspropaganda og at ho liksom skulle hjulpet meg til ett behandlingstilbud . Er det skremselspropaganda dem bruker for og få velgere , jeg bare spør ? Ja jeg er ikke naiv og jeg følger med hva som skjer i verden . Ta AP , hva med alt det tullet dem har holdt på med i det siste , ta dette med Aker og Røkke og hun som har brukt så mange penger i den saken og mener staten skal betale det . Etter min mening veit dem ikke hva dem holder på med og så må dem ha noen dårlige rådgivere , dem misbruker skattebetalerenes penger . I politikken er det bare løgn og bedrag , hvorfor lyger dem og lover ditt og datt når dem veit dem ikke kan holde det . Hvorfor kan dem ikke stå for det dem sier og gjør istedet for og skylle på andre . Dette gjeller alle parti , Jeg kan være enig med noe i hvert enkelt parti men som sagt hvis jeg har bestemt meg for noe så er det noe blant annet løgn og bedrag som ødelegger alt . HVORFOR KAN DEM IKKE VÆRE ÆRLIG , SÅNT SKAL STYRE LANDET VÅRRES . Så no her om dagen hvor han Jens lovte alle eldre som har behov sykehjemsplass / alderheim plass skulle få plass , da tenkte jeg : er det vits eller . Se hva som har skjedd med barnehage greiene , lærer dem aldri ? Men hvis noen tror at det skjer så må en tro om igjen vil jeg si . Jeg vil nå si jeg vil ha BEVIS at dette får dem til . Dem har skuffa meg , så det kan no hende jeg la være og stemme også for jeg veit ikke hva jeg skal stemme . Jeg er no total forvirra og drittlei allerede av valget før det egentlig har satt skikkelig i gang . Men no skal jeg glemme valget for ei stund og nyte dagen , ha en fin dag folkens . Stor klem fra meg : )

torsdag 13. august 2009

HELT PERFEKT ?


Sitter her på kjøkkenet og ser ut igjenom vinduet og ute sprutregner det . Det gjør det ikke bedre for fibroen men det er en annen sak . I dag var vi ikke oppe så tirlig som vi pleier for vi skulle få besøk av huseieren kl 9 30 men tror du dem dokka opp da . Neida , og det verste er at Knut har tatt seg fri fra jobb , det er så gale altså . Sånn kan det gå altså , jeg kan ikke for mitt bare liv forstå at det ikke kan gå an og si ifra hvis det blir forandringer . Æ hate sånnt . Har vaska klea da i dag og skulle ha gjort mye mere men æ orke ikke . I går vaska æ badet og dagen før vaska æ på lofte . Får se ka det blir til i morra om det blir noe energi . I dag kommer Knut med go stol til meg , åååååååå det skal bli gøy . Min første go stol : ) og endelig noe godt og sitte i . Har vurdert om jeg skal legge meg i seng litt men kommer meg ikke opp på lofte , sitter og snakker med søstra mi på msn . Ho kjede seg på jobb , Moldenserene er ikke flink til og reise skjønner jeg . Ja det skal ikke være like kjekt bestandig . Her om dagen måtte for min egen del bare kutte en person i mitt liv , jeg godtar ikke at andre skal komme og bestemme hva jeg skal gjøre . Nok er nok for meg , jeg klarer meg godt uten den personen . Jeg vil ikke ha noe med personer som suger meg tom for energi . Ja jeg kan høres hard ut men av og til må en det hvis en skal ha det godt selv . Nei livet skal ikke være enkelt bestandig , en blir utsatt for prøvelser hver dag og da må en finne en måte takle dem på . Og det er ikke like enkelt og sett på seg smilet bestandig hvis en får seg en på tryne rett som det er , men ingen fare jeg står stødig jeg men selvfølgelig kjenner jeg det på kropp og sjel . Noe posetivt er det i livet mitt at jeg har den beste samboeren som finnes i tykkt og tynt . Han er det beste som har skjedd i livet mitt , det er vel like barn leker best . For og si det sånn så tross irritasjon , smerter og annet så har jeg det topp. HEILT PERFEKT : )

tirsdag 4. august 2009

MINE MANGE ANSIKT






I de siste åran føler jeg at jeg har forandra meg mye . Har prøvd og gå ned i vekt og det gikk bra en periode men så gikk det på ræva igjen , men har ikke gitt opp . Men på grunn av sykdom er det ett slit og trene og det blei for mye for meg og det endt med at jeg kom i gammelt mønster igjen . Ja livet er ikke enklet dere : ) Her er noen eksempler .