søndag 21. februar 2010

HAR VI DET FOR TRAVELT OG BLI VOKSEN ????


Jeg sitter her på søndag ettermiddag og er litt sånn surrete i kroppen , jeg veit ikke om hva det er som er går av sykdommer for tiden . Nok om det , vi har besøk av Marit . Det er vinterferie no denne uka og flaks for henne så har nabogutten også fri og er på besøk til pappaen sin . Det er stille og rolig min kjære sitter leser om fotografering og prøver seg med kamraet og så lager han middag i dag da : ) . Deilig og slippe og lage maten innemellom ja selv om at jeg synes det har blitt mere gøy og holde på .
Men det var ikke det jeg hadde tenkt og skrive om da akkurat , har i det siste tenkt på hvor tungt det er av og til og være ansvarsful voksen av og til . Husker hvor en lengtet og bli voksen når jeg var lita sånn at jeg kunne gjøre akkurat hva jeg ville . Og når jeg var 15 år så var det om og gjort og bli 18 år så en kunne kjøpe øl og komme inn på uteplasser og når en har blitt det så var det om og gjort og bli 20 år for da fikk en kjøpe sprit på polet . Når jeg tenker over det i dag så er det heilt tullete når tenker over det . Har jeg visst det jeg veit i dag så har jeg ikke hadt det travelt nei : ) .
Tenk på allt en har ansvar for : regninger , barneoppdragelse og jobbe så en får penger inn bl.a . Fikk strømreging her om dagen , fysj den var ikke liten nei . Det går en del når en skal varme opp ett heilt gammelt hus og så må en plusse på all veden som kommer i tilegg . Her i huset deler vi på de faste utgiftene og med min trygd så er det ikke mye igjen når en har betalt regningene i tilegg . Har jeg bodd for meg selv så har jeg vel havna på fattigkassa . Så det blir ikke mye til overs hygge seg med , men heldigvis så har jeg kjekke kar og kose meg med ; ) . Så det blir ikke kjedelig sånn akkurat , he he .
Drømmen er selvfølgelig og ha så mye penger at en kunne gjøre hva en ville uten og måtte tenke på om en har råd til ditt og datt . Jeg er vokst opp med at penger var det lite med , for og si det sånn så måtte vi telle tiøringene og det var ikke en selvfølge og få eller og være med på alt . Det er vel derfor jeg reagerer på dagens unger som bare forlanger og har har allt mulig , og at de er sååååååååååå lite taknemlig for det de får . Det er jo bare og kjøpe nytt hvis de skulle ødelegge det , sånnt gjør meg sinna . Men selvfølgelig så er det takket være foreldrene og kanskje besteforeldre at de har blitt sånn . Jeg har følesen av at de lærer ikke og ta ansvar , de blir egoister , de veit ikke hva det og ha stolthet over det de gjør . Hva blir det da etter hvert når det er de som skal styre landet ? Men selvfølgelig er det unnatak her og , jeg blir gledelig overrasket de gangene jeg treffer på unger som er høflig og oppfører seg ordentlig . Ja det er noen som får det til : ) .
Ja livet er ikke enkelt dere , i dag er det mange som går frahverandre også . Skilsmisse er ikke ett fremendord og det er forskjellig hvordan både unger og voksne reagerer . Og da blir familiene ennå større og forvirrenes . Ja det er ikke enkelt for ungene og skal forholde seg til til noen nye i livet , det veit jeg allt om . Men det har litt med hvordan alle partene er vil jeg no si , for no har jeg også opplevd og være den som kommer inn i en familie . Jeg vil si med hånden på hjerte og si at det er ikke enkelt og komme inn i en familie med barn fra før og måtte forholde seg til ekser . At enkelte kan gjøre livet vanskelig og slitsomt for andre hadde jeg aldri trodd det var mulig men jeg har ikke den erfaringen og da blir jeg litt naiv . Det er mye en må gjøre for den andre part og for min kjære gjøre jeg ikke bestandig med glede men for hans del .
Helsa har og svikta meg i voksen alder og det er ikke like lett og godta . Men alikevell så har en oppgaver som må gjøres og når en er slik som meg som må ha det rent og ryddig rundt meg så kan det bli ett herk og følge opp . Ansvaret tynger til tider når kroppen ikke vil være med på leken , jeg har måtta lært meg og se at det ligger noen hybelkaniner i hjørnet av og til . Men lett er det ikke nei .
Når jeg ser tilbake til min store ønsker og bli voksen så vil jeg no si i dag at det egentlig var noe hastverk igrunn . Så av og til blir jeg litt barnslig og glemmer plikter og ansvar leker sammen med min kjære . En skulle ha gjort det oftere vil jeg no si , så jeg jobber hardt med den saken .
HA EN FORTREFFELIG OG LEKENDE SØNDAG , KLEM FRA BIG MAMA ; )

onsdag 17. februar 2010

JEG ER IKKE RASIST MEN.........

Hvorfor skal utlenningene få alt opp i hendene når de kommer til landet , ja jeg bare spør ? Mange når de kommer hit bare forlanger og forlanger og de får det men når det skal være sagt så er det ikke alle som er sånn . Etter min mening så skal de være glad for at de får komme hit og har ikke lov til og forlange noe som helst , det er greit at de får det nødvendigste men så må de tjene penger til resten selv etter min mening .
Såg at noen islamister vil bygge moske i Tromsø , når jeg hører sånnt så blir jeg litt sånn oppgitt . Det får være grenser hva dem skal få lov til etter min mening , har vi kommet til landet deres så har vi ikke fått satt opp ei stavkirke . Der har vi måtta fulgt deres regler så hvorfor skal ikke dem bli pålagt og følge det som er her i Norge av lover og normer .
Leste i dagbladet her i morres at en islamist mente at homofile burde henrettes , ja det er nesten som en setter kaffen i vrangen vettu . Jeg er ikke homofil men jeg har ikke noe imot dem , de er mennesker med en annen legning . Det er mange normenn og som ikke liker deres livsførsel men noe kanskje dere bør tenke på er at det de har føleser og blir såret de også når de blir behandlet slik . Tilbake til dagbladet : http://www.dagbladet.no/2010/02/16/nyheter/homofili/innenriks/homofobi/politikk/10429716/ . For og snu litt på det da så kan vi stene denne mannen til døde fordi han er islamist og har farget hud , hva sier han da tro ?????
Det er ikke rart det blir rasisme her i landet , her kommer de forlanger og få alt opp i hendene og den stakkars normannen sliter og få hjelp , de de dreper , de voldtar +++++ mye mere . Jeg sier ikke at alle gjør det og det vet jeg det ikke er men det er mange og slikt blir lagt merke til .
Jeg vil no gå så langt og si hiv dem ut av landet dem som ikke klarer og oppføre seg og stram inn på pengene så skal en se det at det ikke mange som kommer hit til slutt . Ja bevares en skal hjelpe dem som trenger hjelp men våkne opp sier no jeg da .
Jeg blir provosert av slike karer altså , dem får jeg ikke mye medfølelse for nei .
Ja det er greit at de skal integreres men det er no grenser hva en skal tillate her i landet .
Med slik oppførsel og væremåte gjør meg FORBANNA så dem skal være glad jeg ikke sitter og bestemmer her i landet .
Selv om at de har opplevd mye vondt så er det ikke fritt fram for det , jeg har opplevd mye vondt jeg men jeg kan ikke bare dure frem og gjøre som jeg vil for det .
Jeg kan ikke gjøre anna og ytre hva jeg mener men jeg håper politikerne tar til fornuft snart ja .
Jeg ønsker alle ei topp fremtid , normenn som utlenninger . Mitt ønske er og slippe og se sånne overskrifter som dette og om drap for det gjør meg kvalm .
Noen er jo kommet seg inn i politikken også og hva gjør de der ? Joda der bruker de masse penger på spådamer osv , hva er det blitt til ?????? Ja jeg vil ikke ha dem til og styre landet vårt , da blir det ikke kirker men moskeer . Jeg grøsser på den tanken jeg da , hva med dere ????
Ja dette er mine tanker , hva tenker dere om utviklingen rundt oss ?

søndag 14. februar 2010

VALENTINE


Jeg er ikke så opphengt i valentine dagen for jeg at en skal bry seg ellers i året også . Jeg elsker og gi oppmerksomhet til den jeg er glad i og elsker og synes jeg det er morsomt og finne på noe uten at de forventer det og har ei hvis peiling på det , overraske dem liksom .
Jeg har fått noen nydlige tulipaner av min kjære , han er flink og gi oppmerksomhet til meg . Men når jeg er først inne på dette emne så kan jeg skrive noen ord .
Min kjære og jeg traff hverandre på Røros og der blei det kjærlighet ja men ikke med første blikk nei , jeg skulle ikke ha noen mannfolk og slik var det . Men så møtte jeg ham igjen i Molde og det gikk noen følelser igjenom som jeg ikke forstod da , treig i oppfattelsen vettu ; ) . Så flørta vi på msn , han la ut agn og jeg gikk rett på , he he . Ja så var det på tide og dra på Røros igjen og dro dagen før og måtte vente på han til dagen etter , jeg skal hilse si at det var en nervepirrenes dag og gå og vente slik men når jeg endelig fikk bjørneklemmen fra ham og vi gikk måneskinnstur om kvelden i Røros kulda . Det er en kveld jeg aldri glemmer og siden har vi vært sammen . Med litt påtvungen adskillelse så har vi ikke vært fraverandre en siden den gangen jeg kom på besøk og blei bare hveranes her .
På den stunda så har vi hadt tøffe tider og gode tider men sånn er livet også da . Men av og til kan det bli for tøft men vi står han av . Jeg elsker denne mannen over alt på denne jord og håper vi får mange gode år og mange fine opplevelsa sammen ennå . Han er det beste som har kommet i mitt liv og jeg lærer mye av ham . Håper lille jeg kan lære ham noe også innemellom .

SÅ MIN KJÆRE KNUT JEG ELSKER DEG OVER ALT PÅ DENNE JORD , KYSS OG KLEM

GRATULERE MED DAGEN MAMMA


Ja du har gitt meg livet som jeg er så taknemlig for . Jeg vil takke deg for at du er den du er , du er alltid der hvis det skulle være noe og det er ikke alle som kan si om sine foreldre . Vi har vært sammen om mye og jeg har lært mye av deg . Du er sta og ikke gir opp hvis det skal være noe og det er jeg glad for at jeg har arva etter deg . Du har gitt meg en søster som jeg er så glad i : ) . Så jeg håper dagen din blir fin i dag og ønsker deg god bedring . Mange klemmer fra din datter Randi : )

fredag 5. februar 2010

HIPP HIPP HURRA


I dag fyller min venn Karl Halvorsen år , kor mange år er ikke så nøye med . Han har vært en glede og bli kjent med , det er en mann med store ord og skriver på en artig måte . Det er ikke alle som har den egenskapen og han er utrolig flink og ta bilder . Så jeg håper Karl at du får en fortreffelig bursdagsfeiring . GRATULERE SÅ MYE MED DAGEN , MANGE BURSDAGSKLEMMER FRA MEG ; ) ( Bursdagsbarnet er i midten på bildet )

torsdag 4. februar 2010

HVORFOR SKAL EN EN PÅ DØD OG LIV IKKE GODTA DEN KROPPEN VI HAR FÅTT ?????


Ja dere leser rett , no i det siste har jeg sett så mange annonser og stykker om disse temaene at jeg har gått lei og ikke minst blir jeg litt provosert . Ja jeg er overvektig så jeg må gå ned i vekt men det er pga helsa mi ikke utseende , og det prøver og gjøre noe med . Selv om det ikke er lett : ( . Men vi kvinner bruker så mye penger på kremer og piller for at det skal stramme opp eller glatte ut rynker , når en tenker seg om hva er det kvinnene holder på med ? Ja jeg bare spør ? Ja det tyter av reklame om alt mulig så kvinner skal bli frista til og kjøpe og ikke minst filmer og blader . Ja vi er noen enkle vesen og påvirke og tro at slik skal det være .
Jeg er litt påvirka men kjøper ikke sånne kremer for rynker eller appelsinhud , det bryr jeg meg ikke om . Jeg synes jeg er flott med rynker jeg da , jeg er over 40 år og det skal synes mener no jeg . Skjønnheten kommer innenfra så det hjelper ikke med ett pent ytre skall når en ikke skinner innenfra .
Ja jeg farger håret for og skjule gråe hår og jeg barbere legger , under armer smører meg med krem og sminker meg av og til men det er alt .
Hvorfor skal skal vi spakle mye på kroppen vårres , så lenge folk er renslige og rein i tøyet er det vel ikke så nøye mener no jeg . Jeg og synes det er kjekt og pynte meg av og til og jeg vil no si jeg er flott både med og uten sminke jeg da .
Tenker på så mange folk som legger seg under kniven også bare for at de skal se pene ut , tror de ja . Jeg fatter ikke hvordan en kan gjøre slik mot seg selv jeg da . Men det har no med selvtillitten og gjøre tror jeg og da blir en lettere og påvirke også . Hvorfor skal vi forandre på den , hvorfor skal vi ikke prøve og bli glad i den i stedet . Jeg selv sliter med at kroppen min er stor men det er for den hemmer meg i mye og har mye smerter i den men jeg er glad i den alikevell . Jeg har ikke behov for og vise frem pupper og det som værre er for andre enn meg selv og min kjære . Har vært borti ei ho var gift da og vi var samlet en stor gjeng og plutselig kom ta menneske med kappa rundt seg og plutselig bretta ho ut sånn at karene skulle få se . Sånn gjør en bare ikke etter min mening , da har ett problem vil no jeg si . Grunnen til at jeg nevner det er at ett bevis på at verden er blitt rar . Folk har ikke hemninger lengre .
Det fokuseres bare på og se bra ut på kroppen og ha de rette klærne , hva med og fokusere på det som er inni oss i stedet . Tror dere ikke det har blitt en bedre verden da ??????? Iverfall så har vi fått det bedre med oss selv ved og godta rynker og ikke minst og godta at vi blir eldre .
Rynkene foreller at vi har levd ett liv samme som en kan telle åringene på ett tre , er det virkelig så forferdelig . Ja dere damer får gjøre som dere vil men jeg godtar at årene og hva en opplever setter sine spor på min kropp .
JA JEG ER STOLT OVER HVA JEG FÅR TIL OG JEG ELSKER MIN KROPP . JA JEG ER RETT OG SLETT EN FLOTT OG SEXY KVINNE , JIIIIIIPI : )

mandag 1. februar 2010

ENSOM ?????????????


Jeg har sittet og drukket min vanlige kaffekopp og kikket på nette om det var noe nytt som har skjedd og jeg kom over en ei side i Dagbladet som får min tanker og følelser til å bli opprørt . Det er ikke noe nytt at jeg er følelsesmenneske da : ) .
Det handler om en mann som segner om på gata og dør , og ingen kommer i hans begravelse . Han har ingen rett og slett tror de men etter mange undersøkelser så finner de ei halvsøster som han ikke har hadt kontakt med . http://www.dagbladet.no/2010/01/26/magasinet/ensomhet/familie/dod/10105099/ .
Jeg tror det er mange sånne rundt oss jeg , det er blitt sånn i dag at vi har det for travelt eller at vi er redde for og ta kontakt med folk som kanskje ikke er heilt A 4 . Det får meg til og tenke så mye , Da jeg vokst opp i Kristiansund så var det alle som brydde seg og spurte om en hadde det bra hvis dem såg at du var trist f eks. Og jeg er vokst opp med at en skal hjelpe folk og det har vi gjort til gangs og det gjør meg glad . Men jeg har kommet dit hen at jeg hjelper ikke folk som bare skal dra nytte av det og ikke setter pris på det . Sykdommen min setter mye stopp for det også , i dag er jeg glad jeg greier og holde hjemme vårt rent og pent til en hvis grad .
Tilbake til stykke så tenker jeg det at det kunnet like gjerne vært meg i enkelte faser av livet . Ja jeg har min mor og søster og min kjære så jeg er ikke heilt aleine i denne verden . Jeg har mange bekjente men ingen spesielle venner sånn i livet mitt . Med min oppleverser med folk i mitt liv gjør at jeg ikke knytter folk til meg som andre gjør .
En kan være mye ensom i Norge i dag hvis en ikke tar kontakt og gjøre stor innsats for at en skal få ett nettverk og det er ikke enkelt hvis en sliter med seg selv . Jeg veit etter jeg blei syk og hadde mye smerter så blei det til at jeg mura meg inne , ville ikke være med på noe når noen spørte . Kan nok ha den tendensen ennå men ikke sånn lengre , i det siste så er det kroppen som har stoppa meg . For jeg vil så mye men får det ikke til og det sliter så mye på psyken .
Men folkens les dette stykket , det er langt men det får en til og tenke over livet . Og det burde vi gjøre av og til , gå over regnskapet i livet og se hva en kan forandre på eller gjøre mere av . Ha en fortreffelig dag mine venner : )